Home » , , » Όλα τα αστικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη

Όλα τα αστικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη

Από giorgis , Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 | 7:00 μ.μ.

 Ολες οι φιλοκυβερνητικές φυλλάδες και ενόψει της παντελώς πτώχευσης του ελληνικού λαού έχουν βάλει την ίδια κασέτα. Φταίνε οι «λάθος κυβερνητικές επιλογές», φταίει η «ανεπάρκεια του πρωθυπουργού», οι «λάθος κυβερνητικοί σχεδιασμοί» κλπ. Όλα τα δημοσιοκαφρικά όργανα παιανίζουν τον ίδιο χαβά. Από τα «Νέα» και το «Βήμα» μέχρι το «Εθνος» και την «Ελευθεροτυπία».

Η τελευταία μάλιστα με σημερινό άρθρο του Γιάννη Τριάντη μας λέει:  «Τι να προτείνει ο Γ. Παπανδρέου και τι να ζητήσει; Τώρα δεν του δίνει κανείς σημασία. Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει, το ίδιο είναι... Τότε που μπορούσε να στριμώξει τους Γερμανογάλλους στη γωνία και να πετύχει μια σωτήρια συμφωνία για τη χώρα, δεν το έκανε. Μπορούσε; Ασφαλώς!».

Όλα αυτά τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη. Και το κάνουν συνειδητά γιατί γνωρίζουν ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας το ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Παπανδρέου – Τσολάκογλου μαζί με το στενό του επιτελείο  και σε στενή συνεργασία με την Goldman Sachs και την Τράπεζα της Ελλάδας -εδώ και αρκετά χρόνια, η ΤτΕ δρα ως συνδικαλιστικός εκφραστής, των συμφερόντων όχι μόνο του εγχώριου αλλά και τους διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου- έκαναν μεθοδευμένα και συνειδητά όλες τις αναγκαίες κινήσεις, ώστε να ενταθεί η έως πνιγμού πίεση προς την οικονομία της χώρας από το χρηματιστικό κεφάλαιο και να ακυρωθούν οι όποιες εναλλακτικές δυνατότητες, για να έχουμε τα σημερινά αποτελέσματα.

Είναι παραμύθια, λοιπόν, τα όσα ακούμε περί «έλλειψης ηγετικών προσόντων από τον Γ. Παπανδρέου», «αδυναμία διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας» (αυτό μας το είπε σήμερα ο Α. Τσίπρας), «πολιτική ανεπάρκεια του πρωθυπουργού» και όλα αυτά τα σχετικά.

Η κυβερνητική συμμορία του ΠΑΣΟΚ, με πρώτον και καλύτερο τον Γ. Παπανδρέου εκτελεί μια χαρά το έργο που της έχει ανατεθεί κι αυτό δεν είναι άλλο απ’ το να εξαθλιώσει όσο περισσότερο γίνεται τα λαϊκά στρώματα, ξεπουλώντας παράλληλα όποια δημόσια περιουσία έχει απομείνει για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 7:56 μ.μ.

έρχεται η ώρα να μας πασάρουν τον Σαμαρά για αυτό έχουν πέσει πάνω στο κουφάρι της χρεοκοπημένης κυβέρνησης.

είναι τόσο αφελής η προπαγάνδα τους γιατί σε τόσο αφελείς νομίζουν ότι απευθύνονται και ίσως να είναι κι έτσι... ακόμη!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger