Home » , » Το κοινό δόγμα "νόμιμο είναι και ηθικό" Μπεγλίτη-Βουλγαράκη

Το κοινό δόγμα "νόμιμο είναι και ηθικό" Μπεγλίτη-Βουλγαράκη

Από giorgis , Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 | 4:23 μ.μ.

ΓΕΑ επιβεβαιώνει καταγγελίες για τις υπερωρίες σε υπαλλήλους βουλευτών-κομμάτων!

Η γνωστή λογική «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» επιλέχθηκε από το ΓΕΑ για να απαντήσει στις καταγγελίες για τις πληρωμές χιλιάδων ευρώ σε αποσπασμένους υπαλλήλους στα γραφεία βουλευτών και κομμάτων.

Αποδεικνύεται ότι το καθεστώς πελατειακών σχέσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχει αφομοιώσει και τους στρατιωτικούς είτε ως πελάτες είτε ως μεσάζοντες, οι οποίοι έχουν ενσωματώσει όλη την επιχειρηματολογία των αστών πολιτικών προκειμένου να δικαιολογήσουν τις προκλητικές τους ενέργειες και αποφάσεις.

Όπως γράφαμε και στην αρχική μας ανακοίνωση, όλα αυτά συμβαίνουν «Την ίδια ώρα που ταΐζουν τους φαντάρους ληγμένα κρέατα και κονσέρβες, που κόβουν τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια όσων υπηρετούν στην παραμεθόριο και στοιβάζουν τους συναδέλφους σε απαρχαιώμενα στρατόπεδα, που πετούν τα μωρά παιδιά των στρατιωτικών σε μολυσμένα κοντέινερα πό το Κόσοβο, που πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις σε μόνιμο-πολιτικό προσωπικό και στέλνουν τα άγρια χαράτσια, που δεν υπάρχει ανταλλακτικό ούτε για δείγμα και κινδυνεύει η υγεία και η ζωή όλων από την κακή συντήρηση οχημάτων-μέσων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων».

Παράλληλα, πως είναι δυνατόν να σχεδιάζεται η απόλυση χιλιάδων ΕΠ.ΟΠ. γιατί είναι ακριβοί και η αντικατάσταση από δωρεάν εργαζόμενους φαντάρους μέσω της αύξησης της στρατιωτικής θητείας και το ΓΕΑ να αποσπά και να πληρώνει υπαλλήλους σε βουλευτές και κόμματα. Αλήθεια,από ποιες υπηρεσίες του ΓΕΑ περισσεύουν αυτοί οι υπάλληλοι;

Η απάντηση του ΓΕΑ

“Σε απάντηση στο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της 27 Οκτωβρίου 2011 των τηλεοπτικών σταθμών Mega και Star σχετικά με το έγγραφο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα On Alert και αφορά την «Κατανομή Πιστώσεων για Αποζημίωση Υπερωριακής εργασίας και Οδοιπορικών Εξόδων των ΑποσπασμένωνΥπαλλήλων σε Γραφεία Βουλευτών και Πολιτικών Κομμάτων Β’ Εξαμήνου 2011» σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
α. Η απόσπαση πολιτικών υπαλλήλων σε γραφεία Βουλευτών και Πολιτικών Κομμάτων είναι νόμιμη όπως προκύπτει από την ισχύουσα νομοθεσία. Οι εν λόγω πολιτικοί υπάλληλοι αποσπάστηκαν με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και στη συνέχεια διατέθηκαν στα Γραφεία Βουλευτών και Πολιτικών Κομμάτων για γραμματειακή υποστήριξη.
β. Σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ οι εν λόγω πολιτικοί υπάλληλοι δικαιούνται κάθε μήνα έως και σαράντα πέντε (45) ώρες υπερωρίες ενώ το ύψος της μηνιαίας αποζημίωσης για τα οδοιπορικά έξοδα διαμορφώθηκε με τους νόμους Ν3833/10 και Ν3845/10 στα 344,15 €.
γ. Οι πολιτικοί υπάλληλοι που έχουν αποσπαστεί στα εν λόγω γραφεία μισθοδοτούνται από το ΓΕΑ και προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση υπερωριακής εργασίας και οδοιπορικών είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του ΓΕΑ υπογεγραμμένα από τον προϊστάμενό τους”.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Νοεμβρίου 2011 στις 5:23 μ.μ.

Το θέμα είναι αν μετακινούνται ή είναι όλα πλασματικά επειδή τα δικαιούνται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger