Home » , » Αντιπαραθέσεις των αστικών κομμάτων για την νομή της εξουσία σε όλο τους το μεγαλείο (2 Βίντεο με Παπανδρέου και Σαμαρά)

Αντιπαραθέσεις των αστικών κομμάτων για την νομή της εξουσία σε όλο τους το μεγαλείο (2 Βίντεο με Παπανδρέου και Σαμαρά)

Από giorgis , Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 | 8:27 μ.μ.

Παρακολουθώντας τις ομιλίες ΓΑΠ-Βενιζέλου και τα όσα διαδραματίστηκαν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, έχουμε μείνει έκπληκτοι απ’ την τοποθέτηση Παπανδρέου. Ο τύπος είναι πρεζόνι με την εξουσία. Αυτά που ακούστηκαν από την Αννα Διαμαντοπούλου -δείτε το βίντεο- και την απάντηση που έλαβε δείχνουν ότι άλλα συμφώνησαν χτες στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και σε άλλο μήκος κύματος κινήθηκε η ομιλία του ΓΑΠ.

Πολύ δίκιο είχε στην παρέμβαση της η Βάσω Παπανδρέου που τόνισε ότι ο τύποις πρωθυπουργός είναι εκτός τόπου και χρόνου, (Αν του δώσει όμως αύριο ψήφο εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση…).

Συγκεκριμένα η Β. Παπανδρέου μετά την ομιλία Βενιζέλου έκανε τοποθέτηση λέγοντας: «Περίμενα να σταθούμε ως παράταξη και εσείς ως πρόεδρος στο ύψος των περιστάσεων. Λυπάμαι γιατί δείχνεται ότι έχετε πλήρη άγνοια της κατάστασης που υπάρχει στην κοινωνία. Περίμενα να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για να δημιουργηθεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και να πάμε αμέσως σε εκλογές. Είσαστε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Βάζετε σε περιπέτεια και τον τόπο και την παράταξη. Σήμερα περίμενα την παραίτηση του υπουργικού συμβουλίου. Λυπάμαι για την παράταξη, λυπάμαι για την χώρα».
Οσο γι’ αυτά που ακούστηκαν από τον Παπανδρέου για την απόφαση της Ν.Δ να ψηφίσει την τελευταία δανειακή ήταν γνωστή. Αφησε, επίσης ο ΓΑΠ να πλανάτε η δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ανάγκης και μάλιστα με τόσο θολές διατυπώσεις που δεν έβγαζες νόημα τι πραγματικά είχε συμβεί στις διαπραγματεύσεις που είχε με την Ν.Δ



Ο Σαμαράς έβλεπε ότι ο ΓΑΠ πήγε να τον παγιδέψει. Πήρε τον λόγο και του απάντησε. Δεν ήταν φυσικά διατεθειμένος να δώσει σωσίβιο στην καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου, αφού βλέπει ότι σύντομα μπορεί να βρεθεί στην πρωθυπουργία. «Ζήτησα την παραίτηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ώστε να πάει η χώρα σε εκλογές σε συνθήκες ομαλότητας. Αν κατάλαβε ότι θέλω να συγκυβερνήσω μαζί του, κατάλαβε λάθος», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς» μιλώντας στην Βουλής.



Οι αντιπαραθέσεις των αστικών κομμάτων για την νομή της εξουσία σε όλο τους το μεγαλείο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 9:24 μ.μ.

http://red-pep.blogspot.com/2011/10/blog-post_31.html
Ειστε ανευθυνοι!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger