Home » , , » Λιμενεργάτες του Σουέζ αρνήθηκαν να παραλάβουν 7 τόνους δακρυγόνων από τις ΗΠΑ

Λιμενεργάτες του Σουέζ αρνήθηκαν να παραλάβουν 7 τόνους δακρυγόνων από τις ΗΠΑ

Από ciaoant1 , Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 | 2:03 μ.μ.


Καθώς η κατάσταση γίνεται ολοένα και βάρβαρη σε καθημερινή βάση και σε παγκόσμια κλίμακα, έχει φτάσει η ώρα η ώρα για τους λαούς να πάρουν μεγάλες αποφάσεις - αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας, για το ποια πλευρά θα στηρίξει ο καθένας.

Στην Αίγυπτο είναι φανερό ότι αυτό που λένε το εννοούν πάντως, και η συγκεκριμένη είδηση αποτελεί ενθαρρυντικό παράδειγμα προς μίμηση:

Λιμενεργάτες του Σουέζ αρνήθηκαν να παραλάβουν 7 τόνους δακρυγόνων από τις ΗΠΑ
Oι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Σουέζ αρνήθηκαν να παραλάβουν την πρώτη παρτίδα με επτά τόνους δακρυγόνα, καθώς φαίνεται ότι το υπουργείο Εσωτερικών θέλει να ξαναγεμίσει τις αποθήκες του που άδειασαν μετά τις 6 μέρες των διαδηλώσων στην Αίγυπτο.

Ομάδα τελωνειακών υπαλλήλων στο λιμάνι του Σουέζ αποκάλυψε ότι το αιγυπτιακό Υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται στη διαδικασία λήψης 21 τόνοι δακρυγόνων από τις ΗΠΑ. Ο ισχυρισμός αυτός υποστηρίζεται από τον Medhat Eissa, ακτιβιστή στην παράκτια πόλη του Σουέζ, ο οποίος παρείχε έγγραφα τα οποία προέρχονται από ομάδα των τελωνειακών του Καναλιού του Σουέζ.

Οι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε ανάκριση για την άρνησή τους να επιτρέψουν να εισέλθει στο λιμάνι μια αποστολή επτά τόνων δακρυγόνων από τις ΗΠΑ.

Ομάδα εργαζομένων στο λιμάνι Adabiya στο Σουέζ έχει επιβεβαιώσει με αποδεικτικά έγγραφα, ότι η αποστολή των συνολικά 21 τόνων δακρυγόνων που έχει ήδη ξεκινήσει από το αμερικανικό λιμάνι του Wilmington, θα ολοκληρωθεί σε τρία στάδια.

Οι εργαζόμενοι λένε πώς το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Danica, το οποίο μεταφέρει επτά τόνους δακρυγόνα της Αμερικανικής εταιρίας Combind Systems, έχει ήδη φτάσει στο λιμάνι ενώ δυο παρόμοιες αποστολές από την ίδια εταιρεία αναμένεται να φθάσουν εντός της εβδομάδας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger