Home » , » Οταν οι αστοί πολιτικάντηδες παθαίνουν .. αφωνία (Βίντεο)

Οταν οι αστοί πολιτικάντηδες παθαίνουν .. αφωνία (Βίντεο)

Από giorgis , Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 | 1:16 π.μ.

Αρκετά ενδιαφέρουσα η χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή από την ΕΤ3 «Λαβύρινθος». Επιλέξαμε να παρουσιάσουμε σε βίντεο κάποια αποσπάσματα.

Αρχικά παρακολουθούμε τον παρουσιαστή της εκπομπής να μιλάει, επικαλούμενος δηλώσεις αξιωματούχων της Ε.Ε ότι αποκλείετε η αποβολή χώρας της Ε.Ε από την ευρωζώνη και να ρωτάει τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που ήταν στην εκπομπή Γ. Αμοιρίδη γιατί κυβερνητικά στελέχη κινδυνολογούσαν λέγοντας «χάνεται το σύμπαν, φεύγουμε απ’ το ευρώ. Μας πετάνε στου πέντε δρόμους …». Ο Πασόκος βουλευτής κατάπιε την γλώσσα του και άρχισε να λέει άλλα αντι άλλων.

Το καλύτερο μέρος της εκπομπής, όμως, ήταν στην τηλεφωνική παρουσία του Δημήτρη Καζάκη. Ο οικονομολόγος αναλυτής έκανε μια γενικότερη αναφορά στην συγκυβέρνηση που μας προέκυψε και στην οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται στην χώρα μας στεκόμενος ιδιαίτερα στην έκτη δόση για την οποία τόσος λόγος έχει γίνει. (Εχουμε δημοσιεύσει τις σχετικές απόψεις του επικαλούμενοι το άρθρο του στο «Ποντίκι»).
Το ωραίο ήταν ότι όλοι οι παριστάμενοι της εκπομπής ιδιαίτερα η λαλίστατη βουλευτίνα της Ν.Δ. Ελίζα Βόζενμπεργκ κατάπιαν την γλώσσα τους και δεν παρουσίασαν τον παραμικρό αντίλογο.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

12 Νοεμβρίου 2011 στις 1:07 μ.μ.

τον παρακολουθώ τον Καζάκη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο καθημερινά.

ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ενημέρωσης και ορθής πληροφόρησης!

http://www.radio9.gr/MediaList.aspx?a_id=1335&prodId=5

Ανώνυμος
12 Νοεμβρίου 2011 στις 7:53 μ.μ.

ακομα ενας προβοκατορας εναντιων της εργατικης ταξης εν ονοματη καζακης.Ποσα του εδωσαν για να βριζει το ΚΚΕ απου σταθει και βρεθει.Μακρια απο απορτουνιστες σαν και αυτον

Ανώνυμος
12 Νοεμβρίου 2011 στις 9:54 μ.μ.

Μπε, μπε, προβοκάτορας, μπε , μπε, οπορτουνιστής, μπε μπε. Θα σας μάθει κάτι διαφορετκό να λέτε επιτέλους ο Μαϊλης ?

13 Νοεμβρίου 2011 στις 2:19 π.μ.

ανωνυμε 9.54. Δεν ειναι Μαιλης αυτα. Λενιν ειναι. Αν κατσεις καποια στιγμη και ξεστραβωθείς και ανοιξεις κανποιο επαναστατικο βιβλιο στην ζωη σου, μπορει και να μην επαναλαμβανεις ο,τι σου λενε ή ο,τι ακους.

13 Νοεμβρίου 2011 στις 4:30 π.μ.

προς ΚΚΕ:Σοβαρευτείτε και ελάτε να δούμε τι θα κάνουμε

Κώστας
13 Νοεμβρίου 2011 στις 6:31 π.μ.

@ ανώνυμος 7:53 μ.μ.: Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή εκεί στο ΚΚΕ θα καταλάβει ο κόσμος, ότι το Κόμμα δεν έχει την απόλυτη αυθεντία και πως ο κόσμος που δεν κατεβαίνει στους δρόμους με το ΠΑΜΕ και δεν αγωνίζεται υπό τη σκέπη του ΚΚΕ, δεν σημαίνει ότι είναι αντι-ΚΚΕ, αντικομμουνιστής κι οπορτουνιστής.


Επίσης το τελευταίο διάστημα που παρακολουθώ τον Καζάκη δεν τον έχω ακούσει να "βάλει" εναντίον του ΚΚΕ...

Ανώνυμος
15 Νοεμβρίου 2011 στις 9:31 μ.μ.

red1917 . ο καζακης σαν ενας συνεπης οπορτουνιστης εφτασε στο σημειο να υποστηριζει οτι η υγεσια του κκε ειναι ιδια με την υγεσια που ειχε κατασκευσει ο μανιαδακης .αξιος ο μισθοσ του ! δευτερο ) ο καζακης δεν τολμαει να πει οτι καμια λυση δεν μπορει να υπαρξει μεσα στο συστημα και οτι οπια λυση θα υπαρξει θα ειναι σε βαρος του ελληνικου λαου μια καιτο να περιμενεις απο αυτο το πολιτικο πρωσοπικο να παρει μετρα υπερ του λαου ειναι οχι απλα ουτοπια αλλα μεγιστη ηλιθιοτητα και αγνοια των βασικων αρχων του μαρξισμου και βασικων γνωσεων για το πως λειτουργει αυτοσ ο κοσμος !

Ανώνυμος
15 Νοεμβρίου 2011 στις 10:26 μ.μ.

Ολοι στις Λαικές Επιτροπές της γειτονιάς σας. Κι αν θέλει ο Καζάκης ας έρθει εκεί.
Εκεί μετρά το μπόι του ο λαός.
Δραση τώρα σε αντικαπιταλιστική κατεύθυνση για έξοδο από ΕΕ-ευρώ με λαική εξουσία.

Ανώνυμος
16 Νοεμβρίου 2011 στις 5:11 μ.μ.

Μπα, ο Λένιν κατήγγειλε τον Καζάκη?

Αυτό το πήρες από το Ριζοσπάστη Καγκεμούσα για είναι δικό σου?

Λη Βαν Κλιφ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger