Home » » Ακούστε την εκπομπή του ρ/σ μας με καλεσμένο τον σ. Στέργιο Κατσαρό

Ακούστε την εκπομπή του ρ/σ μας με καλεσμένο τον σ. Στέργιο Κατσαρό

Από giorgis , Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 | 4:44 π.μ.

 Στην εκπομπή του ρ/σ μας το «Βάθος του ουρανού είναι κόκκινο» φιλοξενήσαμε τον σ. Στέλιο Κατσαρό. Ο Στέργιος Κατσαρός συμμετείχε σε όλους τους αγώνες του εργατικού κινήματος τις τελευταίες έξι σχεδόν δεκαετίες. Από τις συγκρούσεις των οικοδόμων το 1961 με την αστυνομία και τα Ιουλιανά μέχρι την παράνομη δράση στη δικτατορία, τα ταξίδια στην Λ. Αμερική και το κίνημα του εργοστασιακού συνδικαλισμού. Έχει χαρακτηριστεί σαν εμβληματική μορφή για την ιστορία του εργατικού κινήματος.

Την εκπομπή την ανεβάσαμε στον σέρβερ της ιστοσελίδας μας και φυσικά θα επανέλθουμε με τον ίδιο καλεσμένο γιατί τα όσα ενδιαφέροντα έχει να μας πει δεν μπορεί να τα καλύψουμε σε μια εκπομπή.  Την συνέντευξη που μας έδωσε μπορείτε να την ακούσετε κάνοντας κλικ εδώ.  (Με δεξί κλικ και «αποθήκευση ως…»  μπορείτε να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 11:32 π.μ.

In medias res (!!) (;;;). Quod Scripsi, Scripsi. Quousque tandem ;; George Veni, Vidi, Vici ! Vae Victis !! Invidia gloriac comes ! Alea lacta est ! Quod erat demonstrandum ! In nuce ... In Vino Veritas !

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 1:23 μ.μ.

Καλά δεν ξέρω αν έχω δίκιο αλλα ο κύριος Στέργιος το έχει πολύ θωλό τι πρέπει να γίνει αντι των εκλογών και πετούσε απλά τι έχει γράψει ο ένας και τι έχει κάνει ο άλλος...Και πιστέυω οτι δεν έχει καταλάβει απολύτως τι κάνουν οι εκλογές για το Αστικο πολιτικό σύστημα...Δηλαδή το πως τραντάζεται συθέμελα! Με αυτό θέλω να πω οτι οι εκλογές δεν είναι αυτοσποκός..είναι μέσο..Για να εκμεταλευτούμε αυτους τους τρανταγμούς!!! Αυτό είναι οι εκλογές και τίποτα άλλο και δεν νομίζω οτι οι ΚΚΕδες έχουν αυταπάτες για το αντίθετο και ενώ ο κ.Κατσαρός το έχει λυμένο...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger