Home » » Λαζόπουλος για ΓΑΠ, Καρατζαφύρερ, Μπουμπούκο κ.α

Λαζόπουλος για ΓΑΠ, Καρατζαφύρερ, Μπουμπούκο κ.α

Από giorgis , Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 | 11:22 μ.μ.

Φτιάξαμε ένα βιντεάκι με συρραφή αποσπασμάτων από την τηλεοπτική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Ο σατιρικός καλλιτέχνης αναφέρθηκε με τον δικό του τρόπο στην πολιτική επικαιρότητα, και όχι μόνο. Εμείς επιλέξαμε αποσπάσματα στα οποία ο Λάκης Λαζόπουλος βάζει στο στόχαστρο του τον ΓΑΠ, χλευάζει τον μεγαλύτερο σύγχρονο σαλτιμπάγκο, τον Καρατζαφύρες ενώ δεν παραλείπει στην σάτιρα του την υπουργοποίηση του Μπουμπούκου κ.α.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
22 Νοεμβρίου 2011 στις 11:56 μ.μ.

Για τον ηρωικο αγωνα των εργατων της χαλυβουργικης τιποτα ο Λακης...........ΞΕΦΤΙΛΑ!

Ανώνυμος
23 Νοεμβρίου 2011 στις 9:46 π.μ.

Οι άγονες τον εργαζομενων επιδιώκουν να αλλάξουν το σύστημα. Ο k. λαζόπουλος στηρίζει το μπάχαλο και την ταραχή ώστε να ευνοηθούν τα συμφέροντα που αντιπροσωπεύει..

Ανώνυμος
23 Νοεμβρίου 2011 στις 10:20 π.μ.

Kαι γιατί να πει ο Λάκης για τον αγώνα της Χαλυβουργικής που χτυπάει την ουσία του συστήματος; Μην έχουμε αυταπάτες ποιον εκφράζει η κριτική του, τον μέσο συντηριτικό μικροαστό που δεν στρέφεται ενάντια στους δυνάστες του. Γι" αυτό λιβανίζει συνέχεια για αόρατους εξωτερικούς παράγοντες που απειλούν την Ελλάδα και δεν αναφέρεται στον πραγματικό εχθρό, τ' αφεντικά και τα κάθε λογής στελέχη επιχειρήσεων που εφαρμόζουν τέτοιες αντεργατικές πολιτικές.
Το ν' ασχολήσε με την Μέρκελ είναι ακίνδυνο για το κεφάλαιο, άσε που είναι σύμφωνο με την "εθνική ενότητα" και όχι με τις διοικήσεις των επιχειρήσεων, αυτήν την σάπια παρασισική-εκμεταλευτική κάστα που είναι ο εκφραστής των συμφερόντων του καπιταλισμού. Και τα προνόμια-αποδοχές αυτής της κάστας δεν έχουν μειωυεί καθόλου

Ανώνυμος
23 Νοεμβρίου 2011 στις 3:17 μ.μ.

Ποιο μπάχαλο και ταραχή ρε φίλε εξυπηρετεί ο Λάκης,το αντίθετο αν τον έχεις παρακολουθήσει. Μια αστική κριτική κάνει, που ευννοεί οποιοδήποτε κόμμα της αστικής τάξης και είναι άκρως καθεστωτικός.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger