Home » , » Απορία αναγνώστη

Απορία αναγνώστη

Από giorgis , Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 | 5:04 μ.μ.

  Σε ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης του μπλοκ μας μας ρωτάει τι μπορούμε να εξηγήσουμε ποιο εύκολα: Τι σημαίνει η ρήση «Ολίγον έγγυος» ή αυτό που είπε σήμερα στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς ότι: «Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά δεν συγκυβερνάμε».

Δεν έχουμε την δυνατότητα να σου απαντήσουμε φίλε. Οσο πρακτική εφαρμογή μπορεί να έχει το «ολίγον έγκυος» άλλη τόση έχουν τα λεγόμενα του αρχηγού της Ν.Δ. Πάντως είναι φανερή η απεγνωσμένη προσπάθεια που κάνει ο Α. Σαμαράς να δικαιολογήσει την στροφή κατά 180ο μοιρών που έκανε στις πολιτικές του θέσεις. Αυτό σε συνδυασμό με τα εσωκομματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον οδηγούν να εκστομίζει, τέτοιες αρλούμπες. Είχαμ κάνει μια σχετική ανάρτηση
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
15 Νοεμβρίου 2011 στις 2:24 π.μ.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΗ.Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ - ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΥΠΟΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΟΠΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ.ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ , ΑΡΙΣΤΕΡΗ Η ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger