Home » , , » Επίθεση φιλίας του Σύριζα στο ΚΚΕ (Βίντεο)

Επίθεση φιλίας του Σύριζα στο ΚΚΕ (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 | 10:31 μ.μ.

Με την έναρξη της ομιλίας του στην βουλή ο βουλευτής του Σύριζα –και μπράβο του- έθεσε το ζήτημα ότι με εντολή του αρχηγού του Ισραηλινού στρατιωτικού επιτελείου διέταξε την κατάληψη των σκαφών του Freedomwaves (με τους 2 καπετάνιους από την Κρήτη), και ζήτησε από την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

Σ’ αυτό που πρέπει να σταθούμε είναι ότι κι αυτό το στέλεχος του Σύριζα –μετά τον Α. Τσίπρα και Π. Λαφαζάνη- έκανε επίθεση φιλίας στο ΚΚΕ. Το κάλεσε ουσιαστικά να συμπαραταχτούν σε μια σειρά ζητήματα που ανέφερε.

Αν και η απάντηση απ’ το ΚΚΕ είναι μάλλον γνωστή, αυτό που διαφαίνεται είναι ότι ο Σύριζα κάνει αυτό το άνοιγμα για να κερδίσει τις εντυπώσεις σε ένα κόσμο της αριστεράς.
Το λέμε αυτό γιατί με τα όσα είπε σήμερα στην ομιλία της στο Σύνταγμα η Α. Παπαρήγα δεν άφησε κανένα περιθώριο για οποιαδήποτε συνεργασία με τον Σύριζα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

pantatetoia
4 Νοεμβρίου 2011 στις 10:44 μ.μ.

και ο παγωτατζής της γειτονιάς έκανε επίθεση φιλίας στο κκε αλλα αυτο αρνήθηκε προφασιζόμενο πως του πονάει ο λαιμός.
Πως κάθονται ακόμα κομμουνιστές άνθρωποι με τα συνασπιστήρια και νομίζουν οτι με αυτούς επικεφαλής θα μπορέσουν να απευθυνθούν στην κοινωνία δεν μπορώ να το καταλάβω.
Σημειώστε οτι σε πορεία του συριζα φώναζαν γνωστά κκεδικα συνθήματα και αυτό ίσως φανερώνει εξελίξεις.....
ακους εκεί επίθεση φιλίας

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2011 στις 10:52 μ.μ.

Η νέα δημοπρασία και το μπατσοκ είναι κώλος και βρακί. Τα δεκανίκια είναι μαζί στη μάσα. Οι εχθροί ενώθηκαν. Η Αριστερά από την άλλη, να σταθεί στο ύψος που επιβάλλουν οι Ιστορικές στιγμές για να σωθούμε. Αν τα βρούμε μαζί, θα κυβερνήσουν σύντομα Αριστεροί Πρωθυπουργοί. Αν όχι, τουλάχιστον να μην σπαταλήσουμε πολύτιμο χρόνο να χτυπηθούμε μεταξύ μας, τώρα που φτάσαμε κοντά στη νίκη. Οι ταξικοί εχθροί ψήνονται. Ας φάμε αυτούς. Χαιρετίζω οποιαδήποτε φωνή εναντίον του καπιταλισμού και υπέρ του αγώνα για ανθρώπινα δικαιώματα, τόσο από το ηρωικό ΚΚΕ όσο και από το μαχητικό ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος ελπίζει στην Αριστερά. Ποιόν θα προτιμήσει; Αυτόν που θα αγωνιστεί περισσότερο εναντίον των ξένων και ντόπιων δυναστών. mitsos175.

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 12:53 π.μ.

Ειναι αισχρο απο τους Ευρωταλιμπαν να ζητουν συνεργασια με το ΚΚΕ.

Ειναι αισχρο να κοροιδευουν τον λαο, για φιλολαικη πολιτικη μεσα στο μπουρδελο την ΕΕ και στο νομισμαα των τοκογλυφων το ευρω.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι Δουειος Ιππος των τοκογλυφων για να σπερνουν ψευδαισθησεις στα λαικα στρωματα.

Αντωνης χχχ

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 2:20 π.μ.

Ποιον κοροϊδευει ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ?
Οταν 20/10 Στελεχος του μιλουσε για την περιφρουρηση του ΠΑ.ΜΕ με τον χαρακτηρισμο Ροπαλοφόροι?
Αυτοι που πιστευουν στον ανθρωπινο καπιταλισμο?
Αυτοι που πιστευουν οτι μεσα απο την Ε.Ε θα την μεταλαξουν σε Ευρωπη των λαών? Αυτοι που εχουν 100 συνιστόσες που ο καθενας λεει τον χαβα του? Η δεξαμενη του ΠΑΣΟΚ? Αυτοι που μεχρι προχθες ειχαν στις ταξεις τους τον Επαναστατη Κουβέλη? Αυτοι που αναπαραγουν την αστικη προπαγανδα για τον Σταλιν λες και μιλαει το Αμερικανικο History Channel? μπορω να μιλαω ωρες αλλα θα σταματησω και θα πω το εξης: Η συνεργασια μας με κομματια του Συ.Ρι.ζα θα γινει μονο στα σπαργανα και κατα την διαρκεια της επαναστασης! Μεχρι τοτε απο μακρια και αγαπημενοι! Η κινηση που Συ.ρι.ζα να πλησιασει το ΚΚΕ δειχνει ακομα μια φορα ποσο καιροσκοποι οπορτουνιστες ειναι! Stalin_CCCP

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 2:58 π.μ.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη λογική του μπλογκ ώρες-ώρες. Είπε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ζητάει άμεση έξοδο από την ΕΕ και δεν το πήραμε χαμπάρι; ή θα κάνει μέτωπο με το ΚΚΕ μέσα στην ΕΕ που επιβάλλει και παγιώνει όλα τα μέτρα μέσω των δομικών της νόμων; Για να καταλαβαίνουμε τι λέμε ώρες-ώρες..

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 12:56 μ.μ.

Παρακαλώ όποιον θέλει (και το blog) να μας δώσει έναν ορισμό του "οπορτουνισμού"

αν εγώ μέσα σε έναν χρόνο (για να μη πω και για παλιότερα) μιλούσα για κρίση χρέους, διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους, λύση στα ευρωπαικά πλαίσια, ακηδεμόνευτο κίνημα πλατειών, δεν πληρώνω και τα δίνω σε ιδρύματα, ροπαλοφόρους καταληψίές της Συντάγματος, ναι στο Ευρώ αλλά και όχι στο Ευρω, ναι σε μια καλύτερη ΕΕ αλλά και να ζητώ συμμαχία με την πιο συνεπή αντιΕΕ σύναμη, και δημοψήφισμα και εκλογές, και κυβέρνηση με πυρήνα την αριστερά και σοσιαλιστική προοπτική, και με τους βουλέυτές που εκλέχτηκαν με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και Μέτωπο της αριστεράς "για να διαπραγματευτεί με άλλους όρους" (Κουράκης)πώς θα με χαρακτηρίζατε; (Προσοχή στο λεξιλόγιο - διαβάζουν και μικρά παιδιά)

RED FAITH
5 Νοεμβρίου 2011 στις 9:23 μ.μ.

Αν πραγματικα θελει ο Συριζα συνεργασια να κανει το αυτονοητο=Να προτεινει αποδεσμευση απο την ΕΕ να παραδεχτει το εγκλημα του να ψηφισει το Μααστριχτ και να παλεψουμε μαζι για την ανατροπη του καπιταλισμου πραγμα που θα ηταν οτι καλυτερο και θα βοηθουσε πολυ πιο γρηγορα να εγκαταλειψουν τις αυταπατες πολυ μεγαλα τμηματα του λαου.Αλλα αν λεει μεσα στην ΕΕ και στην ουσια παλευει για κοινωνικο καπιταλισμο(που ειναι ανεφικτος ετσι κι αλλιως στην φαση που βρισκεται ο καπιταλισμος σημερα)τοτε η προταση του για ενοτητα προσβαλει στην ουσια την νοημοσυνη καθε αριστερου!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger