Home » , » Δημοσκόπηση ALCO (Βίντεο)

Δημοσκόπηση ALCO (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 | 1:19 π.μ.

Αναρτούμε σε βίντεο την πρόθεση ψήφου όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO η οποία παρουσιάστηκε σήμερα από τον τηλεοπτικό σταθμό kontra channel.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της εταιρείας, Γ. Παναγόπουλο, σχεδόν αποκλείεται να συγκεντρώσει αυτοδυναμία κάποιο κόμμα και έκανε λόγο ότι στην επόμενη βουλή θα έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση 7-8 κόμματα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το ΚΚΕ συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό απ’ όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν προηγηθεί της εταιρείας του και διαπίστωσε άνοδο του Συνασπισμού όπως και μετατόπιση ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς το κόμμα του Κουβέλη γ’ αυτό παρουσιάζει αυτή την εκρηκτική άνοδο.

Εμείς –το επαναλαμβάνουμε- δεν έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση τις δημοσκοπήσεις και τις αναρτούμε μόνο για αρχειακούς λόγους. Σημειώνουμε μόνο ότι αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αν εξακολουθεί να ισχύει η δέσμευση του Α. Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη ότι αν το κόμμα του δεν συγκεντρώσει αυτοδυναμία, η Ν.Δ θα προκαλέσει νέες εκλογές.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2011 στις 2:32 π.μ.

Σ' αυτή τη δημοσκόπηση με αναγωγή μπαίνει και η Ντόρα. Χαρούλες που θα κάνει ο μπαμπάς (γιόρταζε, Τρίτη και 13). Υπάρχουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν τάσεις και "δημοσκοπήσεις" που "δημιουργούν" τάσεις. Δίκιο έχετε να μη δίνετε βάση. Αν ήταν να πάρει ο Σαμαράς 30%, δε θα έκανε τούμπες με Παπαδήμιο. Πιστεύω ότι η νδ έχει λιγότερο (το κόντρα άρχισε το λιβάνισμα), το μπατσοκ είναι μονοψήφιο και επομένως πάει για ανταλλακτικά. Το ΚΚΕ έχει σίγουρα διψήφιο νούμερο και πολύ παραπάνω. Το ίδιο και ο Συνασπισμός. Ο Κουβέλης παίρνει από το μπατσοκ, αλλά όχι τόσους. Η μεγάλη απάτη είναι στα επιμέρους ερωτήματα. Ο κόσμος περιμένει και θέλει εκλογές, για να αλλάξει τα φώτα στους μνημονιακούς, ότι και να λένε. mitsos175.

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:13 π.μ.

Σωστός Μήτσε175,μόνο που μαζί με όσα σωστά γράφεις πρέπει να πούμε κι άλλο ένα:ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει τις εκλογές για να τους ξεπατώσει ούτε και πρέπει να έχει την αυταπάτη ότι το μόνο που έχει καθήκον να κάνει είναι να μαζεύει την οργή του,να χαζεύει τον Πρετεντέρη και να περιμένει τις εκλογές για να δώσει διψήφια σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.
Για να μην αρχίσω να μπαίνω στα επιμέρους και χάσουμε τη μπάλα (όπως πχ. τί σημαίνει ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ; ψήφος στο ευρωομόλογο και
στην ΕΚΤ που θα κόβει χρήμα;άμα είναι έτσι γιατί να μην ψηφίσει κανείς Κουβέλη;).

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2011 στις 2:14 μ.μ.

Δίκιο έχεις 10:13πμ. Σαφώς και δεν πρέπει να περιμένουμε τις εκλογές. Αλλιώς θα μας ξεκάνουν ως τότε. Μάλιστα ο αγώνας μας χρειάζεται να είναι όπως των κατοίκων της Κερατέας έντονος και διαρκής. Οι απεργοί στη Χαλυβουργία, η φετινή 28η Οκτώβρη, ο κόσμος στις πορείες, τις πλατείες, τα γιαούρτια, δείχνουν το τέλος του σάπιου συστήματος. Μην περιμένουμε να φύγουν μόνοι τους. Τα τσιμπούρια πρέπει να τα διώξουμε εμείς. Αλλιώς θα συνεχίζουν να πίνουν αίμα. Και φυσικά λέω όχι στην ΕΕ. Τα ψέματα των γκάλοπ δεν σώζουν τους πολιτικούς κηφήνες. Ευχαριστώ για την επισήμανση. mitsos175.

Ανώνυμος
15 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:36 π.μ.

Σ'ευχαριστώ Μήτσε για την απάντηση
στο σχόλιό μου.Γερά,είμαστε πολλοί
ρε γαμώτο,δε θα μας βάλουν κάτω...

Ο από πάνω.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger