Home » , , » O Eλληνικός Στρατός Δολοφονεί συστηματικά Μετανάστες με νάρκες στον Έβρο.

O Eλληνικός Στρατός Δολοφονεί συστηματικά Μετανάστες με νάρκες στον Έβρο.

Από giorgis , Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011 | 12:47 π.μ.

Την ώρα που το σύστημα προσπαθεί να επιβάλει την κυβέρνηση Παπαδήμου ως κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», η έννοια της «εθνικής ενότητας» φαίνεται να εμφανίζεται ως το απόλυτο κριτήριο άσκησης πολιτικής. Από τη μία όλες οι αντιδράσεις από τη μεριά του λαϊκού - εργατικού κινήματος βαφτίζονται προδοτικές, από την άλλη οι μετανάστες  χάνουν ακόμη και την ανθρώπινη υπόστασή τους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αξιωματικοί στον Έβρο προσπαθούν να αναβαθμίσουν το ρόλο του στρατού στο κυνήγι μεταναστών ακόμη και του εφεδρικού τμήματος. Είναι γνωστό γενικότερα ότι ενέδρες και περιπολίες γίνονται από μεικτά τμήματα ΕΠΟΠ-εφέδρων στρατιωτών και συμπληρώνουν τη δράση των συνοριοφυλάκων. Αυτό που αλλάζει τον τελευταίο καιρό είναι η ένταση των διαταγών. Ο ίδιος ο Μέραρχος της 16ης Μεραρχίας τόνισε πως είναι καθήκον του σκοπού «αν δει μετανάστη που δεν σταματάει να βαράει στο ψαχνό».

 Ξέρει φυσικά ότι αυτές τις μέρες ακόμα και ο θάνατος ξένου από πυρά φαντάρου να μην είναι καν είδηση. Ο συνασπισμός εξουσίας έχει τη δικιά του Ομερτά.

Αυτό που δεν υπολόγισαν στην ιεραρχία του Έβρου είναι πως η θλιβερή πραγματικότητα των σύγχρονων κολασμένων ξεπερνά το φανατισμό τους.

Πολλοί μετανάστες που περνάνε τα σύνορα μετά από απίστευτες κακουχίες, φτάνουν στα όρια της εξάντλησης. Εξουθενωμένοι πέφτουν με τη θέλησή τους πάνω στα περίπολα για να μην πεθάνουν από την πείνα. Έτσι πολλοί αξιωματικοί για να αποφύγουν τις ευθύνες κρύβονται από τους μετανάστες στις ενέδρες και σβήνουν το βράδυ τα φώτα στα φυλάκια για να μην φαίνονται.

Ας περάσουν, για να τους αναλάβουν καλύτερα οι νάρκες στα πολυάριθμα ναρκοπέδια του Έβρου. Ναρκοπέδια που παρά τις διεθνείς συνθήκες συνεχίζουν να αυξάνονται. Για παράδειγμα στο φυλάκιο Πετράδες φαντάροι διατάχθηκαν και τοποθέτησαν εκατοντάδες νάρκες δίπλα στο ποτάμι. Νάρκες με ημερομηνία κατασκευής το 1956, χωρίς κανένα μέτρο ασφάλειας.

Θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε πολλές σελίδες για την έκθεση φαντάρων σε κίνδυνο και για την καταστροφή του περιβάλλοντος αν δεν ξέραμε ότι σε αυτές τις νάρκες κομματιάζονται άνθρωποι ξεριζωμένοι από τον τόπο τους, που ψάχνουν να βρουν μια καλύτερη ζωή.

Αυτή είναι η σύγχρονη ειρήνη τους. Αυτή είναι η «εθνική ενότητα».

Αυτός είναι ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός. Το ελληνικό κράτος κομματιάζει μετανάστες στα παράνομα ναρκοπέδια του, την ίδια στιγμή που η τουρκική πολεμική αεροπορία βομβαρδίζει και δολοφονεί δεκάδες παιδιά που παλεύουν να βγάλουν το ψωμί της οικογένειας τους.

Αλήθεια, Έλληνας-Τούρκος εργαζόμενος και μετανάστης τι έχουν να χωρίσουν;

Αντιθέτως, πόσα πολλά τους ενώνουν έχοντας απέναντι τους τυραννικές κυβερνήσεις, ανθρωπιστικές εισβολές των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. και τα φασιστικοποιημένα κυβερνητικά ανδρείκελα της Δύσης, τους μιζαδόρους υπαλλήλους των τραπεζών, εφοπλιστών και εργολάβων;

Οι φαντάροι δεν έχουν κανένα καθήκον και κανένα συμφέρον σε αυτό τον πόλεμο χαμηλής έντασης.

Αντίθετα έχουν κάθε συμφέρον να αμφισβητήσουν και να αρνηθούν σχετικές διαταγές, σκεπτόμενοι πρώτα από όλα και τη δική τους ασφάλεια.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
30 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:26 μ.μ.

Καταρχήν δεν υπάρχουν πλέον ναρκοπέδια και δεύτερον οι στρατιώτες αντιπάλων χωρών (Ελλάδας-Τουρκίας πχ) δεν είναι καπιταλιστές λεφτάδες αλλά απλοί εργάτες και ίσως και κάποιοι έμμισθοι μετανάστες (οπως αυτοί που βάζανε φωτιές στα δάση). Ας σταματήσουν επιτέλους ορισμένοι να παριστάνουν τους δούρειους ίππους

Ανώνυμος
1 Ιανουαρίου 2012 στις 10:13 μ.μ.

ENA ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ!ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΥΡΞΕ ΑΡΣΕΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟΝ ΠΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ?

Ανώνυμος
2 Ιανουαρίου 2012 στις 12:04 μ.μ.

Είναι αστείο το άρθρο και σίγουρα γράφτηκε από άνθρωπο που δεν έχει υπηρετήσει στον Εβρο. Απο το 1997 το ΤΕΝΞ (Τάγμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς) στο οποίο και υπηρέτησα έχει εκκαθαρίσει όλα τα ναρκοπέδια στον Έβρο (βάση των διεθνών συνθηκών) τα οποία υπόψιν ήταν καθαρά σηματοδοτημένα, επισημασμένα και οριοθετημένα με συρματοπλέγματα για να μην περνάει κανείς. Νάρκες του 1950 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Είναι αστεία αυτά...οι νάρκες δεν έχουν ημερομηνία λήξης το καψύλιο έχει. Γι' αυτό και στη Σομαλία βρέθηκαν νάρκες του Β' Παγκοσμίου οι οποίες λειτουργούσαν κανονικά γιατί ο "προμηθευτής" άλλαξε τα καψύλια...
Θα παρακαλούσα να είμαστε προσεκτικοί σε ότι γράφουμε και να μην παραπλανούμε..

3 Ιανουαρίου 2012 στις 4:59 μ.μ.

Έτσι γλιτώνουμε μερικές δολοφονίες Ελλήνων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger