Home » , » Ο Πάγκαλος στο Βερολίνο (video)

Ο Πάγκαλος στο Βερολίνο (video)

Από ciaoant1 , Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 | 8:51 μ.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ

Βερολίνο 16/12/11

Σήμερα Παρασκευή 16/12/11, ο αντιπρόεδρος του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, Θ. Πάγκαλος, επισκέφθηκε το Βερολίνο για να πάρει μέρος σε συνέδριο με θέμα “Πολιτιστική Διπλωματία”. Η ομάδα εργαζόμενων και φοιτητών Real Democracy Now ήμασταν στην αίθουσα, όπου με τοποθέτηση και πανό αναδείξαμε την πραγματική εικόνα της κρίσης, της ανεργίας, των περικοπών, των απολύσεων και της φτώχειας. Ταυτόχρονα εκφράσαμε θερμά την αλληλεγγύη μας στο μεγαλειώδη αγώνα των χαλυβουργών. Ένας αγώνας στον οποίο προσβλέπουμε και ακουμπάμε όλοι!

Όσο και αν χαρακτηρίζουν τον αγωνιζόμενο λαό “μειοψηφία”, “μαλάκες” και “αλήτες”, το επιτελείο της κυβέρνησης των τραπεζιτών είναι παντού ανεπιθύμητο. Ούτε στο Βερολίνο – ούτε πουθενά!

Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για έναν κοινό αγώνα διεθνούς αλληλεγγύης, ενώνοντας τις δυνάμεις μας παντού! Νίκη στον αγώνα των απεργών της χαλυβουργίας!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:54 μ.μ.

Σωστά ! "Η Ευρώπη δεν είναι ΗΠΑ" ! Αλλά ΣΤΕΛΝΟΥΝ τους ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ τους ... ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ! Παράδειγμα για την Ευρώπη ; Η ... ΕΛΛΑΔΑ ! Από ΠΟΤΕ ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 1944 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !! ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ ;; Λες να είναι το ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ του '44, Γεώργιος Παπανδρέου ο επωνομαζώμενος "ΠΑΠΑΤΖΗΣ", με τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ Γεώργιο Παπανδρέου ο ονομαζώμενος "ΨΕΥΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΝΤΖΗΣ" (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ! Θέλεται και άλλα ονόματα ; π.χ. ΕΒΕΡΤ, Μητσοτάκης και αρκετοί άλλοι της ΑΝΘΕΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ απέναντι στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! ΓΕΡΜΑΝΟΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΤΣΟΛΙΑΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!

19 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:42 π.μ.

Αν θυμηθούν τι λαλακίες είπε για τους Γερμανούς όταν ήταν ΥΠΕΞ, θα τον γιαουρτώσουν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger