Home » , » Ντροπή και αίσχος

Ντροπή και αίσχος

Από mitsos175 , Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 | 4:37 μ.μ.

Σήμερα η ελπίδα της χώρας, οι μαθητές, πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Ηράκλειο. Τα παιδιά μας διαμαρτύρονται για την οικονομική κατάσταση, η οποία έχει άμεσες επιπτώσεις στην Παιδεία. Τα καθάρματα με στολές κινήθηκαν αμέσως και επιτέθηκαν σε άοπλους μαθητές! 

Οι πάνοπλοι Μανιακοί Ανεγκέφαλοι Τραμπούκοι χτύπησαν μικρά παιδιά, αφού πρώτα τα έλουσαν με δακρυγόνα. Πίσω από αυτή την ανανδρία, είναι ο υπουργός Προπό και υποψήφιος πρόεδρος μαριονέτα του μπατσόκ. Ο υπουργός του Σάμινα Παπουτσής, όπως και η υπόλοιπη κυβέρνηση. Το μήνυμα σαφές. Ο τρόμος. Όμως ο λαός δεν τρομάζει πια. Αντίθετα τέτοιες κινήσεις δείχνουν τον πανικό των δοσίλογων. Οι μαθητές την επόμενη φορά θα είναι περισσότεροι και θα έλθουν με τους γονείς τους… Πάρτε το χαμπάρι. Τελειώσατε. 



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:59 μ.μ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ - ΜΙΑΣ ΛΑΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡ-ΜΑΤ-ΩΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΝ ΤΗ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΗ ΛΥΤΡΩΣΗ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΑΝΤ ΤΣΕΠΕΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger