Home » , » Το αστικό πολιτικό σκηνικό αποδoμείται

Το αστικό πολιτικό σκηνικό αποδoμείται

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 | 7:29 μ.μ.

Το αστικό πολιτικό σκηνικό αποδoμείται. Ο ένας μετά τον άλλον οι στυλοβάτες της νεοκατοχικής κυβέρνησης προσπαθούν να πάρουν αποστάσεις από το έγκλημα που συντελείται αυτή την στιγμή σε βάρος του λαού και της χώρας.

Η καυτή ανάσα που νιώθουν στο σβέρκο τους από την λαϊκή οργή τους έχει κάνει ήδη να έχουν εφιάλτες προβλέποντας ότι κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει αναζητώντας συγχωροχάρτι είτε με τις παραιτήσεις τους είτε διαφοροποιούμενοι από την νέα σφαγή λαϊκών δικαιωμάτων που μας επιβάλει η συγκυβέρνηση μαύρου μετώπου-τρόικας.

Αντί για δικό μας σχολιασμό παραθέτουμε ένα απόσπασμα από την τελευταία τοποθέτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα:

«Μπροστά στα μάτια μας συντελείται μια ιστορικού επιπέδου τραγωδία, το μέγεθος, την ουσία και το εύρος της οποίας επιμένουμε να μην αντιλαμβανόμαστε, είτε εθελοτυφλώντας είτε τυφλωμένοι από τους κήρυκες της υποτέλειας των ΜΜΕ, αλλά και από τα βαυκαλήματα των «δικών μας», των χρεοκοπημένων πνευματικών, συνδικαλιστικών και κομματικών ηγεσιών, που αποδείχτηκαν ανάξιοι των καιρών, άδεια κελύφη.
Μπροστά στα μάτια μας γκρεμίζονται τα πάντα, διαλύεται η χώρα, γίνεται ερειπιώνας, τεμαχίζεται σε ζώνες ευκαιρίας….

Μπροστά στα μάτια μας ο λαός ασιατοποιείται. Βιώνει την απόλυτη φρίκη όπως αποτυπώνεται στον αριθμό των ανέργων, των αστέγων, των πεινασμένων, των απόλυτα εξαθλιωμένων. Όπως αποτυπώνεται στην πρόβλεψη διεθνών οργανισμών για μείωση του ορίου ζωής κατά δέκα χρόνια.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια από εκείνες τις ιστορικές στιγμές που σημαδεύουν ανεξίτηλα την πορεία μιας χώρας και ενός λαού, που καθορίζουν το μέλλον. Στιγμή - τομή στην Ιστορία, όπου διακυβεύονται τα πάντα, η ίδια η επιβίωση, η ιδοσυστασία και η υπόστασή μας».

Και το φυλακισμένο μέλος της Ε.Ο 17 Νοέμβρη τονίζει ότι αναγκαίο είναι:
«Πολυσήμαντη και πολύτροπη τιμωρία των υπεύθυνων για τη μεγάλη συμφορά, όπως το επίπεδο και η πρωτοβουλία της λαϊκής οργής ορίζει. Η τιμωρία τους είναι χρέος απέναντι στην Ιστορία, απαραίτητο θεμέλιο για την κάθαρση και την κοινωνική αναγέννηση».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
10 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:25 μ.μ.

Ο ανασχηματισμός είναι μια οργανωμένη τακτική καταστολής. Η αποχώρηση της ακροδεξιάς από την κυβέρνηση φαίνεται να είναι για να μειώσει ολοένα την συνειδητοποίηση ότι πρόκειται για χούντα με πρωθυπουργό μη εκλεγμένο τραπεζίτη. Η ακροδεξιά θα συνεχίσει να υποστηρίζει την χουντική κυβέρνηση από άλλο μετερίζι. Επίσης η αποχώρηση των βουλευτών από ΠΑΣΟΚ ΝΔ είναι πιθανόν ότι αποσκοπεί στη συνένωση του ΠΑΣΟΚ προς τη ΔΗΜΑΡ, που είναι μετεμψύχωση του ΠΑΣΟΚ. Επίσης πέρα από τις ψεύτικες δημοσκοπήσης με 30% ΝΔ και 20% Κουβέλη έχουν τις πραγματικές και βλέπουν τη φθορά της ΝΔ που θα κορυφωθεί με το κόμμα του Καμένου που θα συγκεντρώσει τη λαική δεξία. Το πιο ανησυχητικό είναι ο Κουβέλης αυτή τη στιγμή που έχει γίνει μαξιλαράκι ώστε ο κόσμος να μην πάει προς την αριστερά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger