Home » , , » Λαϊκές διαδηλώσεις και επεισόδια στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Λαϊκές διαδηλώσεις και επεισόδια στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 | 2:52 μ.μ.

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου πλήρως απονομιμοποιημένη στην συνείδηση του ελληνικού λαού τα μόνα στηρίγματα που έχει είναι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και τα πρεζόνια της εξουσίας που κατέχουν βουλευτικές καρέκλες. Και επειδή προβλέπετε ένα καυτό τριήμερο με τις λαϊκές αντιδράσεις να παίρνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις ήδη από σήμερα οι πραιτοριανοί του Παπουτσή –με κυβερνητική εντολή φυσικά- φρόντισαν να δείξουν τις προθέσεις τους.

Στις απεργιακές διαδηλώσεις που έγιναν σήμερα για άλλη μια φορά εκδηλώθηκε η κτηνωδία των κατασταλτικών μηχανισμών και είναι χαρακτηριστικό –όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο- ότι ακόμα και αστικά ΜΜΕ κάνουν λόγο ότι αστυνομικοί κλωτσούσαν στο κεφάλι διαδηλωτή ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος και ότι «οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και μέσα στο μεγάλο κομμάτι των διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος, δηλαδή στους διαδηλωτές που δεν είχαν καμία συμμετοχή στα επεισόδια». (Δεν έχουμε προσωπική άποψη πώς έγιναν τα επεισόδια. Θα επανέλθουμε με αναλυτική ανάρτηση συντρόφων που τώρα βρίσκονται στους δρόμους)

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

10 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:35 μ.μ.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.

Ανώνυμος
10 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:13 μ.μ.

Να οργανωθουμε ρε φίλε, Ναι!
Αλλά πώς; με πορδές; Και με ποιούς; Μ' αυτούς που μας πάνε για καφέ στο θησείο και αλλού;

10 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:59 μ.μ.

Φωτογραφίες

http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.com/2012/02/10.html

Ανώνυμος
10 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:16 μ.μ.

Η περιφρουρηση ενος αγωνα ειναι ευθυνη του καθενα. Ας μην περιμενουμε απο καμια θεικη οντοτητα να μας βοηθησει. Αυτα στην πορεια του ΠΑΜΕ ειναι δεδομενα γι αυτο ΠΟΤΕ δεν εχουν προκυψει προβοκατσιες μεσα απο αυτο αλλα καθε προσπαθεια καταπνιγηκε. Ολοι στους δρομους! Ας κανουμε το ποιοτικο βημα να βοηθησουμε στην διαμορφωση της πορειας του ΠΑΜΕ για μια αταξικη κοινωνια.

Ανώνυμος
10 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:17 μ.μ.

ρε ρασκολνικοφ εισαι αντιφατικος. απο τη μια λες οτι οι ανρχικοι που συγκρουονται με τα ματ ειναι παρακρατικοι απο την αλλη οτι πρεπει να δωθει μαχη μεχρις εσχατων. αποφασης πρεπει να υπαρχουν συγκρουσεις η οσοι τις κανουν ειναι πρακρατικοι??

10 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:03 μ.μ.

οταν δεν υπαρχει μαζικοτητα (σχετικη εστω) δεν υπαρχει νομιμοποιηση της βιας. δεν ειναι ολοι παρακρατικοι, οι περισσοτεροι παιδακια που δεν ξερουν τι τους γινεται ειναι. ασε αυτο να το ξερω καλυτερα. ο γνησιος αναρχικος ξερει τι του γινεται και εχει το ιδεολογικο υποβαθρο να στηριξει πραξεις βιας. το να πεταμε πετρες και μολοτωφ στα ματ για να ξεδωσουμε δεν οδηγει πουθενα. αλλωστε το βλεπουν ολοι, μολις τους κανουν ντου οι μπατσοι διαλυονται, πανηγυριτζηδες ειναι που παιζουν το παιχνιδι του συστηματος ηθελημενα ή αθελα τους.

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2012 στις 2:51 μ.μ.

Το να συγκρουεσαι με πετρες και μολοτοφ δεν ειναι πραξη για να ξεδωσεις,συνειδητη επιλογη ειναι εκεινη τη στιγμη(τωρα αν καποιο ελαχιστοι το βλεπουν σαν παιχνιδακι ειναι κατι που παντα γινοτανε εκμετταλευομενοι το πληθος κοσμου).Φτανει με το παραμυθι οτι οι αναρχικοι που επιλεγουν ορισμενες φορες τη συγκρουση ειναι παρακρατικοι.Μελη της κοινωνιας που ζουμε ειναι με τις δικες τους πολιτικες επιλογες και πραξεις,αποδεχομενοι παντα την ευθυνη οταν συλλαμβανονται(για να παψει το παραμυθι οτι δεν πιανουν κανεναν,ψαξτε και θα δειτε ποσος κοσμος εχει προφυλακιστει,φυλακιστει,και ξυλοκοπηθει).Το τι ειναι βια ειναι μια μεγαλη κουβεντα αλλα δεν ανεχομαι πλεον την υποκρισια της ελληνικης κοινωνιας που καταδικαζει την πετρα κι ολους οσους ειναι στους δρομους,λες και φταινε αυτοι για τα δεινα τους,και στον πραγματικο εχθρο μπροστα(πολιτικους,αφεντικα,δυναμεις καταστολης κ.λ.π)απλα γκρινιαζει,μιζεριαζει και βριζει(απο τον καναπε εννοειται.Οσο ομως υπαρχουν αυτοι οι οποιοι παλευουν στους δρομους εγω θα συνεχιζω να πιστευω οτι τα πραγματα μπορουν να καλυτερεψουν,εστω κι ελαχιστα.Χιλιες φορες ενας αγωνας που ειναι χαμενος απο χερι παρα ενας αγωνας που ποτε δε δοθηκε,καλυτερα στους δρομους παρα κλεισμενος στον μιζερο μικροκοσμο μου,καλυτερα με τη μειοψηφια που τουλαχιστον ΖΕΙ παρα με την πλειοψηφια που απλα επιβιωνει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger