Home » , » Μεσοβέζικες προτάσεις από την Α. Διαμαντοπούλου

Μεσοβέζικες προτάσεις από την Α. Διαμαντοπούλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 | 7:06 μ.μ.


 Γερμανικότερη των Γερμανών –για να παραφράσουμε την ρήση «βασιλικότερη του βασιλέως»- αποδεικνύεται η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου.
Την ακούσαμε να μας λέει ότι θα αποτελεί «έγκλημα αν γίνουν τώρα εκλογές». Και δεν φτάνει που επανέλαβε με πιο έμφαση τις συστάσεις (ή μάλλον τις διαταγές;) που έδωσε στο αστικό προσωπικό της χώρας ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Σόιμπλερ, το Πασοκικό στέλεχος προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω. Πρέπει να τοποθετηθούν, μας είπε, πέντε-έξι υπουργοί για να εφαρμόσουν πιστά το νέο μνημόνιο και μετά το συζητάμε για εκλογές. (Λογικά θα συμπεριλαμβάνει και τον εαυτό της μέσα σ’ αυτούς που θα αναλάβουν να εξαθλιώσουν εντελώς τον ελληνικό λαό).

Μεσοβέζικες προτάσεις μας κάνει η υπουργός παιδείας. Να μας έλεγε καλύτερα να κηρυχτεί στρατιωτική  δικτατορία (έτσι κι αλλιώς αστική δικτατορία έχουμε τώρα με κοινοβουλευτικό μανδύα) και να υλοποιηθεί η πρόταση του Α. Τσίπρα να μπει λουκέτο στο κοινοβούλιο τους αφού έτσι κι αλλιώς διακοσμητικό ρόλο έχει και αρκείται να επικυρώνει τις αποφάσεις ντόπιων και ξένων δυναστών του λαού μας.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger