Home » , » Οχι στην σφαγή των εργαζομένων - Ολοι στους δρόμους

Οχι στην σφαγή των εργαζομένων - Ολοι στους δρόμους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 | 12:41 μ.μ.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ  ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΠΕΜΠΤΗ 9/2 – 6μ.μ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Οι «σωτήρες»  του κεφαλαίου, των τραπεζών, των μεγαλοεργοδοτών συνεχίζουν με δραματικούς θεατρινισμούς και απέραντο κυνισμό να εγκληματούν σε βάρος των εργαζομένων και του λαού και καταθέτουν στο βωμό τους τη μείωση των μισθών, των συντάξεων, την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, την απόλυτη ευελιξία και απορρύθμιση της εργασίας, την κατάργηση κάθε έννοιας του εργατικού δικαίου,  την αμέτρητη φορολεηλασία, τις χιλιάδες απολύσεις, την ανεργία των 1,5 εκατομμυρίων, την απόγνωση των νέων.

Οι αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ προχωρούν στη σφαγή των εργατικών δικαιωμάτων, στην επιβολή της πιο βάρβαρης εργασιακής ζούγκλας, για να ανοίξει γρήγορα ο δρόμος γρήγορα για τη σύναψη του δεύτερου υπερμνημόνιου που θα περιλαμβάνει το ευρωσύμφωνο και τη νέα δανειακή σύμβαση και για προχωρήσει το περιβόητο PSI, δηλαδή η ληστεία των εισφορών των εργαζόμενων και η διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων.

Με απίστευτο κυνισμό ΕΕ – ΔΝΤ και το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ στήνουν για μια ακόμη φορά σκηνικό ωμού εκβιασμού: Αποδοχή των νέων μέτρων ή ανεξέλεγκτη χρεοκοπία!
Το δίλημμα είναι πλαστό: ζητούν και αποδοχή των νέων μέτρων και η χρεοκοπία είναι βέβαιη. Εκβιάζουν και επιτίθενται, αλλά φοβούνται κιόλας ότι η λαϊκή οργή θα γίνει ποτάμι αγώνα και θα τους πνίξει.

Επενδύουν στο φόβο για να παγώσουν τις αντιδράσεις των εργαζομένων, να καθηλώσουν τις αντιστάσεις του κόσμου της δουλειάς που βρίσκεται ήδη στο χείλος του γκρεμού και καταλαβαίνει περισσότερο από ποτέ πως το πραγματικό δίλημμα είναι: Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ. Μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα  κατεβαίνουμε στους δρόμους και δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν. Οργανώνουμε τον αγώνα μας με συνδικάτα, επιτροπές κατοίκων και συνελεύσεων, επιτροπές ανέργων, δημοτικές κινήσεις, φοιτητικούς και επιστημονικούς συλλόγους, απέναντι στους εκβιασμούς τους απαντάμε με λαϊκό ξεσηκωμό.

Μόνο ο αγωνιζόμενος λαός μπορεί να ανατρέψει το μαύρο μέτωπο συγκυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ
KAMIA ANOXH – KAMIA ANAMONH.

Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ!

Συνεχίζουμε: 

 Πέμπτη 9/2 Συλλαλητήριο, συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 6.00 μμ
 Κυριακή 12/2 στο Σύνταγμα στις 6.00, και στις πλατείες σε όλη την Ελλάδα καλούμε τα συνδικάτα, τις λαϊκές συνελεύσεις, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, όλο το λαό σε μια μεγάλη συγκέντρωση
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger