Home » , » Όλα για όλους

Όλα για όλους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 | 12:35 μ.μ.

 H κοινωνία κατέκλεισε τους δρόμους της Αθήνας απαντώντας στην ολέθρια επίθεση από τα κοράκια του διεθνούς κεφαλαίου (Δ.Ν.Τ., Ε.Κ.Τ κτλ), από τους απρόσωπους και αυθαίρετους οργανισμούς.

Όλοι αυτοί με τους λακέδες τους, την ακόμη πιο αυθαίρετη σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδος, επιχειρούν να θέσουν σε ισόβια ομηρία έναν ολόκληρο λαό.

Ενώ το πολιτικό σύστημα συνΕδρίαζε στη Βουλή αποφασίζοντας τους όρους ομηρίας, το κέντρο της Αθήνας γονάτιζε μπροστά στη λαϊκή οργή, αφήνοντας πίσω τα αποκαϊδια των συμβόλων της οικονομικής και κρατικής εξουσίας.

Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση γύρω στις 10 μ.μ. κατέλαβε το δημαρχείο της Αθήνας ως μια πολιτική πράξη ενάντια στα λόμπι της εξουσίας, στη μεγαλύτερη αντικοινωνική επίθεση που εξαπέλυσαν από τη μεταπολίτευση ως σήμερα.

Η κοινωνία έδειξε για ακόμη μια φορά ότι μπροστά στο δόγμα της μηδενικής ανοχής που επιβάλεται από την κυριαρχία, ορθώνει το ανάστημά της σπάζοντας το κλίμα του φοβικού.
Απέναντι σε ένα καθεστώς πλήρως απονομιμοποιημένο που κυβερνά με διατάγματα, δόθηκε μια αποφασιστική απάντηση για τη δύναμη των από τα κάτω, για το ότι εάν το αποφασίσουν μπορούν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους.

Το πολιτικό σύστημα καταρρέει ενώ ένα νέο αναδύεται μέσα από κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής. Η κανονικότητα που προσπαθούν να μας επιβάλουν είναι έξω από τον πραγματικό κοινωνικό χρόνο.

Όσο μας αφορά δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα συμμετέχουμε στους αγώνες της κοινωνίας για ελευθερία και αξιοπρέπεια.
Τίποτα για εμάς
Όλα για όλους



Αντιεξουσιαστική Κίνηση
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:37 μ.μ.

Και η σιδηρά κυρία της εργατικής τάξης, δηλώνει αυτή τη στιγμή ότι όλοι κι όλοι πενήντα κουκουλοφόροι ήταν που ξεκίνησαν τα επεισόδια (sic).

Αλλά για τους χιλιάδες αγωνιστές που συγκρούονταν για ώρες στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα νύχτα, κουβέντα...

Τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος για την ρεφορμίλα τους, που βρωμάει από χιλιόμετρα και δεκαετίες μακριά.

Τέρμα λοιπόν στις αυταπάτες, ένα αστικό κατά τα λοιπά κόμμα είναι το κ(ορ)κ(ον)ε, που μπορεί άλλα να δηλώνει για το αστικό κατεστημένο, τα μονοπώλια, την πλουτοκρατία (δις sic), αλλά μια χαρά "πλάτη" βάζει για να μην καταρρεύσει το σάπιο καθεστώς που υποτίθεται ότι αντιπαλεύει.
mikeB

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:03 μ.μ.

Οταν στο πνεύμα της παραπάνω ανάρτησης απαντας με αντι-ΚΚΕ παραλήρημα και μάλιστα απρόκλητο και άσχετο με το θέμα της ανάρτησης, τότε διακαιώνεις την ¨σιδηρά κυρία¨ της εργατικής τάξης που χαρακτηρίζει και εσένα και τους ομοίους σου .....ασφαλίτες.
Δεν περιμένω βέβαια να το παραδεχτείς!!!! αλλιώς τί ασφαλίτης θα ήσουν.

Ανώνυμος
13 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:07 μ.μ.

παρεπιπτόντως .....αναρχικέ ασφαλιτάκο..... η φωτο της ανάρτησης είναι από τους πιστούς της ¨σιδηράς κυρίας¨ της εργατικής τάξης, τους οικοδόμους. Αυτοί είναι εκεί. Εσύ τι σκας για αυτούς?

Ανώνυμος
14 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:35 π.μ.

ειναι τοσο μαλακες με τον αντικκεδισμο τους που ακομα και αν εβλεπαν μια διαδηλωση με 1000000 κοσμο και καπιος πετουσε ενα χαρτακι κατω θα ξεχνουσαν την διαδηλωση και θα τσιριζαν....μολυνη το περιβαλων... μολυνη το περιβαλων..αισχος!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger