Home » , » Αθλιότητες Σαμαρά - Ομιλία Α. Παπαρήγα (Βίντεο)

Αθλιότητες Σαμαρά - Ομιλία Α. Παπαρήγα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 | 10:23 μ.μ.

Μετά την επιχείρηση εκβιασμού και χειραγώγησης του ελληνικού λαού στην οποία προέβει ο πρόεδρος του Γιουρογκρούπ για να μην ψηφίσει αριστερά κοινοβουλευτικά κόμματα και για την οποία γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας η σκυτάλη πέρασε στα χέρια του προέδρου της Ν.Δ.

Από το βήμα της βουλής, ο Αντώνης Σαμαράς βρήκε τον ένοχο για την δραματική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο ελληνικός λαός. Είναι τα κόμματα της αριστεράς που σύμφωνα με τον αρχηγό της Ν.Δ «άσκησαν επιρροή και στήριξαν καταστάσεις νοσηρές» γι’ αυτό «έχουν μεγάλη ευθύνη για δω που φτάσαμε».
Μιλάμε για θράσος χιλίων πιθήκων. Πάλι καλά που δεν απέδωσε στα κόμματα της αριστεράς τα σκάνδαλα του Χρηματιστηρίου, της Ζήμενς, του Βατοπεδίου, την πολιτική που εξαθλιώνει λαϊκές μάζες, διαλύει κάθε ίχνος κοινωνικού κράτους έχει απομείνει, κινεζοποιεί τα μεροκάματα κλπ.
Δεν τον έπαιρνε φυσικά για κάτι τέτοιο γ’ αυτό και ο αρχηγός της Ν.Δ αρκέστηκε σε γενικόλογα του τύπου, ότι η αριστερά «στήριξε προνόμια και αγκυλώσεις της δημόσιας διοίκησης που δημιούργησαν ακυβερνησία…».

Όπως γράφαμε και σε περασμένη ανάρτησή μας είναι φανερό ότι εν όψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών και με δεδομένο την αφόρητη δυσοσμία που αναβλύζει όλο το αστικό πολιτικό σκηνικό η επίθεση στα κόμματα της κοινοβουλευτικής αριστεράς θα ενταθεί.

Στο παρακάτω βίντεο αποσπάσματα από την σημερινή ομιλία της Α. Παπαρήγα στην θεσσαλονίκη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:42 μ.μ.

Οι δηλώσεις Σαμαρά εναντίον της Αριστεράς είναι συνέχεια των αντίστοιχων δηλώσεων Γιούνκερ και προσπαθούν να διασφαλίσουν τη σταθερότητα του μνημονιακού καθεστώτος της ευρωκατοχής μετεκλογικά. Ο Σαμαράς καταθέτει διαπιστευτήρια υπακοής απέναντι στην ευρωπαϊκή λυκοσυμμαχία και αποδέχεται την ωμή και αντιδημοκρατική παρέμβασή της στη πολιτική ζωή της χώρας. Ο Σαμαράς γίνεται το πιστό σκυλάκι αυτής της λυκοσυμμαχίας και προσπαθεί να της αποδείξει ότι θα είναι το εκτελεστικό της όργανο και μετά τις εκλογές.
Για τα όσα κατηγορεί την Αριστερά με ανυπόστατο και συκοφαντικό τρόπο δεν αξίζει καμιά απάντηση. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι ένα ανυπόληπτο και διασπασμένο κόμμα - μαριονέτα του μνημονίου δεν έχει παρά να καταφεύγει σε τέτοιου είδους επιθέσεις για να περιχαρακώσει την εκλογική του βάση , εκτός από την επίδειξη υπακοής στην Ιερά Συμμαχία Μέρκελ - Γιούνκερ. Οι μνημονιακές κωλοτούμπες με τη συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμιου δεν έφτασαν, η κατρακύλα είναι συνεχής και το βαρέλι δεν έχει πάτο. Αν δεν το κατάλαβε αυτό μέχρι τώρα ο αρχηγός της Ν.Δ σύντομα θα το καταλάβει. Δεν είναι μακριά ο καιρός που ο Τζέφρι θα χρειαστεί παρέα στην από δω και πέρα καταθλιπτική πολιτική του μοναξιά. Η στήριξη των μνημονιακών πολιτικών οδηγεί σύντομα σε πολιτική συνταξιοδότηση.

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:47 μ.μ.

...και προστασία της Βουλής, άρνηση και καταστολή της σύγκρουσης, καπέλωμα, προβοκατορολογία, "ζιγκ-ζαγκ ενδεχομένως", και πάνω απ' όλα ο μηχανισμός...

29 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:20 π.μ.

Απαντηση Θαναση Παφιλη
σε Σαμαρα - Βενιζελο.

http://www.youtube.com/watch?v=dM9SXsfh_qM&feature=player_embedded

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:21 π.μ.

Συμφωνώ με τον 11 47 πετάει ο γάιδαρος άνετα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger