Home » » Ραδιοφωνική εμφάνιση απόψε

Ραδιοφωνική εμφάνιση απόψε

Από ciaoant1 , Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 | 3:25 μ.μ.

Απόψε (Δευτέρα, 6/2/2012) στις 11.00μ.μ. θα είμαι καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του 98FM «MidnightTrolls», με αφορμή την έκδοση του βιβλίου μου «Η καπιταλιστική κρίση και η επιστροφή του ιμπεριαλισμού - η Ελλάδα ως προτεκτοράτο». Λογικά θα με βγάλουν περίπου τα μεσάνυχτα.

Ευχαριστώ την εκπομπή που με κάλεσε, όπως ευχαριστώ και το Γιώργο από το Βαθύ Κόκκινο και διάφορους συντρόφους, φίλους και αναγνώστες για τη στήριξη τους. Το ότι με κάλεσε να μιλήσω η εκπομπή MidnightTrolls, και μάλιστα επειδή διάβασαν το βιβλίο μου, την ίδια ώρα που για την "επίσημη" αριστερά σχεδόν δεν υπάρχω (παρότι με ξέρουν -αλλά με θυμούνται μόνο αν/όταν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Blog που γράφω για να προβάλλουν κάτι δικό τους) το αφήνω στην κρίση σας ως ένα από τα πολλά προβλήματα της αριστεράς στην Ελλάδα σήμερα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

6 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:01 μ.μ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΜΑΙ ΣΤΗΝ... "ΕΠΙΣΗΜΗ" ΑΡΙΣΤΕΡΑ...

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:23 μ.μ.

Ρε συντροφάκι σε διαβάζω από τότε που ήσουν ο μόνος που μίλαγε για την επερχόμενη κρίση όταν η επίσημη αριστερά διεκδικούσε 1400 ευρώ και πιπίλιζε την καραμέλα της ισχυρής Ελλάδας.Τότε να δεις κράξιμο που έτρωγες από τους διάφορους ηγετίσκους που μιλάνε και συμπεριφέρονται λες κι έχουν το αλλάθητο του Πάπα.
Καταλαβαίνω οτι τραβάς ζόρια-κι εγώ άνεργος είμαι με 2 παιδιά-αλλά είσαι απ τους λίγους που εξηγούν με απλά λόγια αυτά που συμβαίνουν στο οικονομικό πεδίο.Ξανασκέψου το και συνέχισε να γράφεις έστω και αραιά.Συντροφικά...

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:33 μ.μ.

Φιλαράκο: Μας αγαπάει, δεν μας αγαπάει η αριστερά, υπάρχει και η ομορφιά του αγώνα και της ίδιας της ζωής.Τα ξέρεις δεν χρειάζεται να σου τα λέω εγώ αυτά.

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:25 π.μ.

Χρειαζόμαστε τις αναλύσεις σου. Μας λείπεις. Καλή δύναμη
Νίκος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger