Home » , » Oι τελευταίοι σπασμοί ενός κυβερνητικού θιάσου που καταρρέει.

Oι τελευταίοι σπασμοί ενός κυβερνητικού θιάσου που καταρρέει.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 | 2:27 μ.μ.


Χτες είχαμε ανάρτηση με τίτλο «Με Ναζιστικής Έμπνευσης Μέτρα, ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός καταργεί τις Διαδηλώσεις!».
Σήμερα βλέπουμε ότι ο χαφιεδισμός που είχε θεσμοθετηθεί από το καλοκαίρι της τρομοϋστερίας του 2002 ξαναέρχεται στην επικαιρότητα με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην μεγαλειώδη λαϊκή διαδήλωση που έγινε στις 12 του μήνα.

 Το ακούσαμε και το είδαμε χτες από κάποιες τηλεοράσεις, το διαπιστώνουμε σήμερα από την ιστοσελίδα της μπασκηναρίας. Προσπαθούν μέσω φωτογραφιών που ανάρτησαν να ταυτοποιήσουν πολίτες που σύμφωνα με τους μπάτσους συμμετείχαν στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής. (Εχει νόημα να σχολιάσουμε ότι ορισμένες ιστοσελίδες και κάποια μπλοκ έγιναν φερέφωνα της αστυνομίας;).

«Επικήρυξαν», λοιπόν οι μπάτσοι κάποια άτομα και ζητούν από τους «νομοταγείς» πολίτες να επικοινωνήσουν με την Αντιτρομοκρατική και να δώσουν «πληροφορίες ικανές να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους».
(Λέτε η επόμενη ενέργεια τους να αποσκοπεί στο να οργανώσουν ομάδες «αγανακτισμένων πολιτών» που θα λυντσάρουν κάθε «ανεπιθύμητο» διαδηλωτή;).

Αλήθεια, πώς θα τους φαινόταν αν υπήρχε μια οργανωμένη ανάλογη κίνηση από ιστοσελίδες και μπλοκ; Δηλαδή να δημοσιεύαμε φωτογραφίες μπάτσων που βιαιοπραγούν σε διαδηλωτές και να ζητούσαμε από τους αναγνώστες μας να μας δώσουν στοιχεία για να ταυτοποιηθούν οι πραιτοριανοί του καθεστώτος;

Ο σημερινός κυβερνητικός θίασος είναι «τελειωμένος» και το ξέρει πολύ καλά. Το τι θα προκύψει είναι το ζητούμενο.
Προσπαθεί λοιπόν με τον αυταρχισμό, με ναζιστικής έμπνευσης μέτρα, να κρατηθεί λίγο ακόμα στην εξουσία για να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο που του έχει ανατεθεί. Και επειδή είναι αδίστακτος εκτός αυτές τις επικηρύξεις, έμπνευσης της  Scotland Yard, ας μην παραξενευτούμε αν δούμε  να κυκλοφορούν βανάκια της αστυνομίας με φωτογραφίες «καταζητούμενων» και γιγαντοαφίσες στους δρόμους, που θα προτρέπουν τον κόσμο να καταδώσει τους «επικηρυγμένους» όπως έχει συμβεί στην Αγγλία.  

Είναι οι τελευταίοι σπασμοί ενός κυβερνητικού θιάσου που καταρρέει.
 


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:39 μ.μ.

Ο Αρτέμης Μάτσας αν και ενσάρκωσε τους χειρότερους ρόλους, του ρουφιάνου συνεργάτη των Γερμανών (ποιός μπορεί να ξεχάσει την ατάκα: είναι φίλοι μας οι Γερμανοί), ήταν κατά τα άλλα ένας συμπαθέστατος άνθρωπος, του οποίου μόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ήταν κατάλληλα για τέτοιου είδους ανθρώπινες παρεκτροπές, και μόνο για τον κινηματογράφο.

Ας μη συγχέουμε φιγούρες του παρελθόντος (μέσα στη τέχνη), με τους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες, που είναι και γυναίκες και άντρες, γυμνασμένοι, όμορφοι περιποιημένοι, κάποιες στιγμές με εφράδεια λόγου, αφού βγαίνουν από ΑΕΙ, αρκετές φορές κουκουλωμένοι για να πραγματοποιούν τις βρομιές τους ανενόχλητοι, και πάντα μα πάντα όταν το ποτήρι της λαϊκής αντιβίας ξεχειλίζει, θα τους δεις κοντά σε διμοιρίες πραιτόρων, καθ' ότι ο γερμανοτσολιάς, δοσίλογος, ασφαλίτης της νέας κατοχής είναι (ήταν και θα είναι) θρασύδειλο υποκείμενο.

Τη ρουφιανιά αγάπη μου πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς...

mikeB

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:02 μ.μ.

επισης εχουν δημοσιευσει τις φωτογραφιες και τα προσωπικα τους στοιχεια των 5 αγωνιστων που προφυλακιστικαν χτες με κακουργηματα με σκοπο τη κοινωνικη τουσ διαπομπευση.Το αξιοσημειωτο ειναι οτι δημοαιευσαν τις φωτο τους πριν βγει ακομα η αποφαση για προφηλακιση...μιλαμε δηλαδη για εκ των προτερων αποφαση να φυλακιστουν!!

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:19 μ.μ.

να επισημανουμε πως φαινεται σε αυτες τις φωτογραφιες, και για οσους δεν ειχαν ματια ως τωρα να δουν, η αγριοτητα της αστυνομιας μας - τα παιδια ειναι σακατεμενα, 2-3 μαυρισμενα ματια και σπασμενη μυτη ο ενας. ψιλα γραμματα? για οσους ξερουν οχι, για καποιους που μαθαινουν εχει μια σημασια - επισημα σε βαρβαροτητα επιπεδου μεσανατολικης αστυνομιας, και η δικτατορια παιζει το χαρτι της βιας πλεον, καθως δεν της εχει απομεινει τιποτε αλλο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger