Home » , » Καθημερινά δράματα με τον κύριο ένοχο στο απυρόβλητο

Καθημερινά δράματα με τον κύριο ένοχο στο απυρόβλητο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 | 5:58 μ.μ.

«Απολυμένος εργαζόμενος θόλωσε και πυροβόλησε εξ’ επαφής σχεδόν με καραμπίνα το αφεντικό του» τιτλοφορείται το ρεπορτάζ που συναντάμε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας της Θράκης «Χρόνος».
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο απολυμένος εργάτης  «έβλεπε ότι φτάνοντας σε ηλικία σύνταξης βίωνε οικονομικά αδιέξοδα».

Σε αρκετές ανάλογες περιπτώσεις μαθαίναμε ότι κάποιοι άλλοι εργάτες που αντιμετώπιζαν τα ίδια προβλήματα επέλεγαν να θέσουν τέλος στην ζωή τους. Στην προκειμένη περίπτωση όμως ο συγκεκριμένος εργάτης επέλεξε να αντιδράσει διαφορετικά και το αποτέλεσμα το διαβάζουμε στην ιστοσελίδα που αναφέραμε:
«Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κομοτηνής ο μεγαλομέτοχος της βιομηχανίας κατασκευής κάδων απορριμμάτων στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής Helesi Aθανάσιος Αδριανόπουλος ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό από καραμπίνα που στόχευσε εναντίον του σχεδόν εξ επαφής απολυμένος εργαζόμενος. Δράστης φέρεται να είναι ο απολυθείς εργαζόμενος από πέρυσι τον Σεπτέμβριο Δημήτριος Μανίκας, ο οποίος πήγε να ζητήσει δεδουλευμένα κάποιων μηνών και να διεκδικήσει εκ νέου την εργασία του».

Δεν έχει αξία να επικεντρωθούμε σχολιάζοντας αυτή την ιστορία. Εξάλλου οι πληροφορίες που έχουμε είναι από μια επαρχιακή φυλλάδα και το γεγονός το παρουσιάζει όπως θέλει.
Το γεγονός είναι ότι τέτοια δράματα θα συναντάμε καθημερινά όσο δεν αποφασίζουμε να ανατρέψουμε το αστικό πολιτικό προσωπικό που διαχειρίζεται με τέτοιο τρόπο την καπιταλιστική οικονομική κρίση, ώστε όλα τα βάρη της να τα φορτωθούν τα λαϊκά στρώματα για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μιας δράκας ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2012 στις 7:10 μ.μ.

Τα βρωμοκάναλα δε μας λένε ότι ο μεγαλομέτοχος χρωστάει ένα σωρό μισθούς κι ότι ο εργάτης είχε 4 μέρες να φάει.

Καμιά ειρήνη με τα αφεντικά!

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2012 στις 9:42 μ.μ.

ΩΧ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger