Home » , » Πασοκικά ...

Πασοκικά ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 | 9:33 μ.μ.

Κύριο θέμα στα σημερινά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων τα όσα διαδραματίστηκαν στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Ανούσιο εντελώς το θέμα για μας γ’ αυτό τηλεγραφικά να πούμε δυο πράγματα, χωρίς να προσπεράσουμε το γιαούρτωμα του Βενιζέλου από ηλικιωμένο συνταξιούχο. Όχι αυτό καθ’ εαυτό σαν πράξη αλλά την αντιμετώπιση που είχε από τους συνεργάτες του επίδοξου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου οι οποίοι χαρακτήρισαν το επεισόδιο στους δημοσιογράφους «αμελητέο, προερχόμενο από άτομο με προβλήματα». Το να το χαρακτηρίσουν «αμελητέο», εντάξει. Είναι συνηθισμένοι να τους φτύνουν και να λένε ότι βρέχει. Αλλά πόσο θράσος όμως πρέπει να έχουν για να χαρακτηρίζουν «προβληματικό άτομο» έναν αγωνιστή, σύμφωνα με τον Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος ήταν στην Δημοκρατική Αμυνα και υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ; Είναι κι αυτό ένα δείγμα του ήθους που θα χαρακτηρίζει την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Είναι δεδομένο ότι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Ε. Βενιζέλος αφού ο Παπουτσής ούτε το ¼ των υπογραφών των μελών του Εθνικού Συμβουλίου, που απαιτείται, σύμφωνα με το καταστατικό τους, δεν κατόρθωσε να συμπληρώσει και το μόνο που προσδοκά είναι να υπάρξει «πολιτική έγκριση», όπως δήλωσε, της υποψηφιότητας του με ψηφοροφία του συμβουλίου, κάτι αμφίβολο αν θα συμβεί. Και εκτός αυτού όλα σχεδόν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που με φανατισμό εργάστηκαν για τη μνημονιακή καταστροφή της χώρας με δηλώσεις τους τάχτηκαν στο πλευρό του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παπαδήμιου.

Όχι φυσικά ότι θα είχε καμιά διαφορά αν εκλεγόταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Παπουτσής. Και οι δυο τους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν αποδεχθεί και πάλεψαν για την λεηλασία του λαού και του τόπου. Και για τους δυο τους ενδιαφέρει η «αποτελεσματική εφαρμογή των δεσμεύσεων της χώρας» κάτι που μεταφράζεται ότι θα κάνουν τα πάντα για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα ξένων και ντόπιων τοκογλύφων-δανειστών του ελληνικού κράτους χωρίς να ενδιαφέρονται αν θα ισοπεδωθεί εντελώς η ελληνική κοινωνία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Μαρτίου 2012 στις 10:01 μ.μ.

το πιο βρώμικο κόμμα και πιο ΥΠΟΥΛΟ που έχει ιδρυθε ειναι το μπα.τσοκ ας ψάξει κάποιος το ποιος ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και τι σχέδια εξυπηρετούσε για να διαλύσει την αριστερά και το κράτος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger