Home » » Συνέντευξη Τύπου της "Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία"

Συνέντευξη Τύπου της "Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 | 9:51 μ.μ.


Πρωτοβουλία Για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία

Υποστηρίζεται από το ΚΚΕ(μ-λ), το Μ-Λ ΚΚΕ

                                                        και ανένταχτους αγωνιστές


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 Με αφορμή την πρώτη της ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012, στις 7:00 το απόγευμα στο θέατρο Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11) για να παρουσιάσει της βασικές της πολιτικές κατευθύνσεις και να συζητήσει με τον κόσμο του αγώνα, η «Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία», διοργανώνει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012, στις 12 το μεσημέρι στην Αίθουσα Συνεντεύξεων της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα (Φιλελλήνων και Ψύλλα 2, ισόγειο).
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2012 στις 1:35 μ.μ.

Καλες ειναι αυτες οι πρωτοβουλιες αλλα το κυραρχο
μεταξυ Μ-Λ ΚΚΕ και ΚΚΕ(μ-λ)παραμενει το ζητημα της ενοτητας των δυο αυτων οργανωσεων. Ιδεολογικο ζητημα δεν υφισταται και δεν επιτρεπεται "ο ασπροςη μαυρος γατος...." του Τενγκ Τσιαο Πινγκ η "η κλικα της Σαγκαης" να ειναι αιτια αυτες οι οργανωσεις να ειναι σε διασπαση. Αν σας χωριζαν βαθειες ιδεολογικες διαφορες ουτε λογος περι ενοτητας αλλα...Η ενοτη
τα ολων των Μ-Λ ειναι διακαης ποθος. Στις ηγε σιες αυτων των οργανωσεων η ενοτητα μπαινει ως επιτακτικο καθηκον!!!

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2012 στις 7:27 μ.μ.

Ρε παιδιά, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ - ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ - ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ; Χρειαζόμαστε κι άλλη;

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2012 στις 2:46 π.μ.

Ρε 7.27 ,εντάξει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ,αλλά να λες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιμπεριαλιστική συνεργασία δεν το θέλει ούτε ο Θεός.Τον Παπαδημούλη και τον Τσίπρα τους ρώτησες;Σιγά μη σκίσουνε καμιά φόδρα.

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2012 στις 12:09 π.μ.

ρε 2.46 η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ουτε καν αποδεχεται την υπαρξη ιμπεριαλισμου η το θεωρει μια δευτερευουσα συνθηκη αφενος και αφετερου διατεινεται πως η ελλαδα δεν ειναι χωρα εξαρτημενη και υποτελης αλλα αντιθετα ειναι ιμπεριαλιστικη καθως διαφορα ελληνικα ταχυφαγεια δραστηριοποιουνται στην ευρυτερη περιοχη των βαλκανιων!οποτε δεν υφιστανται αλλες δυναμεις περα απο το μ-λ κκε και κκε μ-λ που να θεωρουν αναγκαια και ικανη συνθηκη την εξοδο απο την εε και το νατο προκειμενου ο λαος να δει καλυτερες μερες ,μερες σοσιαλιστικες!

Ανώνυμος
31 Μαρτίου 2012 στις 6:28 μ.μ.

12.09 Σωστός.Το ζήτημα του ιμπεριαλισμού ειναι βασικότατο.Ειδικά με αυτά που γίνονται σήμερα στην Ελλάδα.Άρα θες αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο.

2.46

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger