Home » , » Απάντηση στο δήμιο:

Απάντηση στο δήμιο:

Από mitsos175 , Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 | 1:32 π.μ.


Μεγάλη Τετάρτη, προκηρύξατε επιτέλους εκλογές.  Είναι ολοφάνερο, ότι δεν το θέλατε. Ούτε εσείς, ούτε αυτοί που σας διόρισαν στη θέση του εκτελεστή των εντολών της Τρόικας.  Η προκήρυξη αυτών των εκλογών έγινε, υπό το βάρος της λαϊκής οργής, και από το φόβο, ότι αν δεν προκηρύττατε προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, θα οδηγούσατε το λαό στη ριζοσπαστική λύση της Επανάστασης. Οι αγώνες του λαού εναντίον της κατοχής είναι υπεύθυνοι γι’ αυτή την εξέλιξη.

Στις 10 Νοέμβρη του περασμένου έτους, οι μάσκες των αστικών κομμάτων έπεσαν. Μετά από ένα πρωτοφανές αλισβερίσι και κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με τη συμμετοχή του MΠΑTΣΟΚ, της Νέας Δημοπρασίας και του φασιστικού Λαγός συγκροτήθηκε η πλέον μισητή κατοχική κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση αυτή κατόπιν υποδείξεων ξενόφερτων τοκογλύφων, έφερε το πιο αντιδραστικό, οπισθοδρομικό και άδικο οικονομικό πρόγραμμα, που υποδουλώνει το λαό μας όχι μόνο για την τριετία 2012-2014 αλλά πολύ περισσότερο, καταστρέφοντας όλες τις υποδομές για ανάπτυξη.

Χρεοκοπήσατε τα ταμεία, αφού πρώτα πήρατε τα χρήματα των ασφαλισμένων τα κάνατε ομόλογα και έπειτα τα κουρέψατε κατά 75%. Ζημιώσατε έτσι τη χώρα και το λαό, ενώ φροντίσατε να πάρουν οι ξένοι τοκογλύφοι και οι Τράπεζες, τα χρήματα που δάνεισαν με τόκο.

Δώσατε λοιπόν 100 - 105 δισεκατομμύρια στους πλουτοκράτες και ζητάτε από το λαό νέες περικοπές στους μισθούς τους και τις συντάξεις. Πήρατε δηλαδή 100 δις δάνειο για να πληρώσετε αυτούς, ενώ τα 30 δις τόκους (130-100) κλπ καλείτε να τα πληρώσουν οι εργαζόμενοι, που όμως δεν πήραν δεκάρα.

Μ αυτό τον τρόπο χρεοκοπήσατε το λαό και τα ταμεία και διαμορφώσαμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την πλουτοκρατία και τη συνέχιση της προσπάθειας του κεφαλαίου  με διττό σκοπό:

Πρώτον, την άλωση της περιουσίας του Ελληνικού κράτους.

Δεύτερον, την δημιουργία συνθηκών εξαθλίωσης για τους ανέργους, και εργαζόμενους.

Η επίτευξη αυτών των σκοπών αποτελεί προϋπόθεση για την επιστροφή σε εργασιακό μεσαίωνα και τη συσσώρευση πλούτου και επομένως εξουσίας στα χέρια λίγων οικογενειών.
Στο χρονικό αυτό διάστημα προωθήθηκαν επίσης πολιτικές που θα υποσκάψουν την ανάπτυξη της οικονομίας, μεταξύ άλλων:

Συνέχιση των ρουσφετολόγων προσλήψεων και το βόλεμα «ημετέρων» μέσω του ΕΣΠΑ.

Εκπονήθηκε και υλοποιείται ευρύ πρόγραμμα απορρύθμισης του Κράτους και της Δημόσιας Διοίκησης που στόχο έχει τη δημιουργία τρομοκρατίας στους υπαλλήλους, τη γραφειοκρατία, το μπάχαλο. Μ αυτό τον τρόπο θέλετε οι πολίτες, αφού δεν βρίσκουν άκρη με τις υπηρεσίες, να προσφεύγουν στους βουλευτές και να υποχρεώνονται για απλά πράγματα, όπως η έκδοση πιστοποιητικών κλπ.

Ξεπουλήσατε ορυκτό πλούτο και πιθανά κοιτάσματα πετρελαίου σε πολυεθνικές εταιρίες.

Οδηγάτε, ως άλλα SS, αθώους ανθρώπους, που δεν έχουν κάνει κανένα αδίκημα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Καταδιώκετε φτωχούς Έλληνες και Αλλοδαπούς, κάνοντας πλάτες στη βία της Αστυνομίας. Μάλιστα για πρώτη φορά, εμποδίσατε τους γονείς να δουν τα παιδιά τους να παρελαύνουν για να μην ακούσετε τις δίκαιες αποδοκιμασίες. Υποβαθμίσατε επίσης τη ζωή στις πόλεις, μειώνοντας τα κονδύλια για καθαριότητα και απολύοντας προσωπικό.

Είσαστε υπεύθυνοι για τη διαφθορά. Είστε μέρος της διαφθοράς. Η στενή σχέση πολιτικών – επιχειρηματιών, το αμαρτωλό τρίγωνο βουλή – κανάλια – εταιρίες είναι υπεύθυνο για τις χιλιάδες κακοτεχνίες δημοσίων έργων, υπερκοστολογημένων αγορών, προκλητικού τρόπου ζωής, αμετροέπειας και αλαζονικής συμπεριφοράς. Που και που, δίνετε κάποιο καμένο χαρτί, για να γλυτώσετε εσείς. Μετά με διάφορα τερτίπια βγάζετε τους συνενόχους σας λάδι. Σας καταλάβαμε όμως.

Με την φορομπηχτική σας πολιτική είστε όλοι υπεύθυνοι για τα χιλιάδες λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καταστρέφοντας παράλληλα το αναιμικό Kράτος Πρόνοιας. Έτσι, αφήσατε τα Νοσοκομεία χωρίς φάρμακα, απορρυπαντικά και χωρίς ιατρικό προσωπικό, εξ αιτίας των περικοπών. Καταργήσατε Μονάδες που υποστήριζαν ΑΜΕΑ, δείχνοντας το απάνθρωπο πρόσωπο του Καπιταλισμού, ταλαιπωρείτε τους συνταξιούχους με το να τους στέλνετε από τις ουρές των φαρμακείων στις ουρές του ΙΚΑ, στερήσατε από άτομα που είναι βαριά άρρωστοι τα φάρμακά τους και πολλά άλλα.

Οι πολίτες θα κάνουν τον απολογισμό της δωσίλογης κυβέρνησης, αλλά θα στείλουν ταυτόχρονα και το λογαριασμό. Το λογαριασμό για τους μισθούς και τα επιδόματα που τους κόψατε παράνομα. Το λογαριασμό για τα χαμένα δώρα και εργασιακά δικαιώματα. Το λογαριασμό για τις παραπάνω ώρες και αργίες που δουλέψανε και δεν πληρωθήκανε. Τον απολογισμό για τα χρέη των ταμείων τους. θα δώσετε λόγο για το εφάπαξ και τις συντάξεις που καταληστεύτηκαν. Για την ταλαιπωρία στις ουρές των Δ.Ο.Υ. και των άλλων υπηρεσιών. Για το ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ που κάνατε μόνιμο, τα υπόλοιπα εξοντωτικά χαράτσια, που άδικα φορτώσατε στους έντιμους φορολογούμενους. Για την ακρίβεια, την αύξηση του Πετρελαίου, των τιμολογίων των ΔΕΚΟ, τις μόνιμες «έκτακτες» συμφορές – εισφορές.

Για τα παιδιά του πηγαίνουν στο σχολείο και πέφτουν κάτω από την πείνα, για τα βιβλία που ουδέποτε πήραν, για τη βία, τα δακρυγόνα, τους τραμπούκους των καναλιών.

Για όλα αυτά θα δώσετε λόγο. Και στους τωρινούς Έλληνες και στην Ιστορία. Οι τελευταίοι πέντε μήνες έδειξαν την συνεργασία των υπηρετών του μεγάλου κεφαλαίου, όπου συμφώνησαν και υλοποίησαν μια φασιστική δικτατορία. Μια δικτατορία, που στηρίχθηκε στη λογοκρισία, στην προπαγάνδα, στον εκβιασμό και τη βία, με στόχο την υποδούλωση των εργαζομένων και τη νόθευση της λαϊκής θέλησης. Δημιουργήσατε απελπισία και φτώχεια. Σε λιγότερο από ένα μήνα ο λαός καλείται στις κάλπες προκειμένου να αποφασίσει ποιό δρόμο θα ακολουθήσει. Η Ελλάδα βρίσκεται στο τέλμα της εξαθλίωσης και της μιζέριας. Ο θυμός, απόλυτα δικαιολογημένος, πρέπει να εκφραστεί εναντίον της αδικίας.  Λένε ψέματα, ότι δεν μπορούν να βγουν από την κρίση ανώδυνα. Την κρίση την δημιούργησαν οι πολιτικές τους, αυτοί οι ίδιοι, για να την εκμεταλλευτούν για τους δόλιους σκοπούς τους. Ο λαός δεν πρέπει να πληρώσει άλλο τις άδικες αποφάσεις φαύλων πολιτικών. Πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα σε εξάρτηση από τις μεγάλες δυνάμεις. Πολιτικών που προώθησαν την αδικία, την κατασπατάληση πόρων, την κλοπή του μόχθου των εργαζομένων και συσσώρευση κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Ο εκβιασμός που γίνεται λοιπόν αν θα μείνουμε ή όχι στο ευρώ είναι πλαστός. Το πραγματικό δίλημμα είναι ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΜΑΤΑ. ΑΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ. Αν θα μείνουμε σε πολιτικές που ολοφάνερα καταστρέφουν εμάς και τα παιδιά μας.  

Ακόμα και στην προεκλογική περίοδο, οι κεφαλαιοκράτες θα κάνουν τα πάντα για να αλλοιώσουν και να μετριάσουν τον διαφαινόμενο θρίαμβο των Αριστερών δυνάμεων. Ο κρατικός μηχανισμός δεν έχουμε αμφιβολία, ότι θα εντείνει τις ενέργειες του, τάζοντας, εκβιάζοντας, προπαγανδίζοντας και λέγοντας ψέματα. Όπως ως τώρα απέτυχε παταγωδώς, έτσι και μέχρι της εκλογές οι συνάνθρωποί μας καλούνται να συμμετέχουν, χωρίς φόβο πλέον στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, σε ενέργειες, οι οποίες από τη μια θα δείχνουν την αντίθεσή τους στην λαίλαπα του μνημονίου και από την άλλη θα κάνουν σαφές το μήνυμα προς τους νέους γερμανοτσολιάδες, ότι καμία νοθεία δε θα γίνει ανεκτή.

Ας αγωνιστούμε για την Ανάσταση του λαού. Καλή Λευτεριά.         



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger