Home » , » Το νέο μας τσίρκο

Το νέο μας τσίρκο

Από mitsos175 , Τρίτη 24 Απριλίου 2012 | 6:10 μ.μ.


Πυροτεχνήματα, νούμερα, ακροβατικά, ζώα κάθε λογής. Περάστε κόσμε! Απ όλα έχουμε.

Για περάστε, για περάστε, δείτε και θαυμάστε. Θαύμα, θαύμα! Ένας μουγκός, που άνοιγε το στόμα του (και τι στόμα!), μόνο για να φάει κοψίδια, άρχισε να μιλά. Για περάστε κυρίες και κύριοι να ακούσετε με τα αυτιά σας. Δεν είναι βόας δεν είναι ιπποπόταμος, όσο κι αν του μοιάζει. Είναι ο πρώην πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής, ο ανεψιός Κωστάκης.

Για ακούστε τι είπε, γιατί μιλάει μόνο κάθε δίσεκτο. Είπε τόσες λέξεις, χωρίς να μασουλήσει ενδιάμεσα. Του φευγάτου ο θείος δεν έκλαψε ποτέ.

Δείτε κυρίες και κύριοι, την θεατρική παράσταση, «Ζάππειο 3ο το Μακρύτερο». Είσοδος δωρεάν, έξοδος ένας μισθός και μια σύνταξη. Περάστε κόσμε. Δείτε το μοναδικό υπερθέαμα ακροβατικών με τον Αντώνη Σαμαρά. Παρακολουθείστε την ταινία υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Αντώνιο Τοτέρας «πολύ χαζός για να βγει».

Ελάτε θα θαυμάσετε στο άλλο κλουβί, τον ελέφαντα μας. Τον φωνάζουμε Μπενύτο. Χειροκροτήστε τον στο νούμερο του, να τρώει ολόκληρο μισθό και σύνταξη με τη μία. Καταβροχθίζει οτιδήποτε. Σπίτια, αγροκτήματα, θέσεις εργασίας με τους εργαζόμενους.

Δείτε τον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου. Μόνο αυτός μπορεί να σηκώσει το Μπενύτο, τον ελέφαντα και να τρέχει στο Σύνταγμα ενώ τους κυνηγάνε με τα γιαούρτια. Λυζίζει σίδερα, καταπίνει κουτάλια, μαχαιροπήρουνα. Σηκώνει τα πάντα: βάρη, χρέη, βουνά, αυτοκίνητα, καταθέσεις, μόνο τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να σηκώσει. Αυτά δεν σηκώνονται με τίποτα.

Περάστε κυρίες και κύριοι. Έχουμε χαμαιλέοντες. Τη μια γίνονται κόκκινοι, την άλλη πράσινοι. Κατά βάθος όμως είναι μπλε.

Έχουμε για τα παιδιά, τη Ντόρα τη μεγάλη εξερευνήτρια. Περάστε, θα σας πει ιστορίες για τον κόμη Μητσοτάκουλα, τον πιο φοβερό και τρομερό θεριό που είδε ο τόπος. Είναι από την εποχή των δεινόσαυρων.

Για περάστε, έχουμε απ όλα. Έχουμε νούμερο με φωτιές. Έχουμε τον ζογκλέρ μας, που καίγεται αλλά δεν ψήνεται. Καταπίνει φωτιές και Δημαράδες. Μιλάει για λύσεις εντός συστήματος και άλλα θαυμαστά.

Μη χάσετε τέλος, το νούμερο των κλόουν μας. Ένας μπάρμπας χορεύει με τη Βάνα τη χορεύτρια. Χορεύουν όμως πάνω σε χρυσά αυγά ερπετού, χωρίς να σπάνε. Δείτε την όμορφη χορεύτρια να αγκαλιάζει δηλητηριώδη φίδια και να τα καταπίνει αμάσητα. Επειδή το νούμερο περιλαμβάνει ακατάλληλες σκηνές προπαγάνδας είναι μόνο για όσους έχουν υποστεί λοβοτομή.

Ακούστε αν αντέχετε την Αδωνία τη σοπράνο μας. Οι άλλες σπάνε τζάμια με τη φωνή, αυτή σπάει τζάμια, καρύδια και νεύρα. Μόνο για κουφούς.    

Για τους ενήλικες και τους μερακλήδες, το μπαλέτο μας. Ματατζήδες χορεύουν παρατεταγμένοι τσάμικο, ρουφούν δακρυγόνα, και παλεύουν γυμνοί σε περιττώματα. Διατίθενται μάσκες για το κοινό. Στην έξοδο μπορείτε να πάρετε ασπίδες ή κράνη για σουβενίρ.  

Αυτά και άλλα πολλά στο τσίρκο των εκλογών. Μην το χάσετε. θα πέσει γέλιο μέχρι δακρύων.


*Αν δείτε ομοιότητες με το βίντεο, τότε βγείτε στους δρόμους και αγωνιστείτε για λευτεριά. 


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger