Home » , » Δε θα περάσει ο φασισμός.

Δε θα περάσει ο φασισμός.

Από mitsos175 , Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 | 4:11 μ.μ.


Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο, εξαπέλυσε η ναζιστική δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Αφορμή υπήρξε η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Ant1 για το εάν πρόκειται να δεχτεί να συνομιλήσει με τη Χρυσή Αυγή στο ίδιο τραπέζι.

"Δεν έχω την πρόθεση να ανταλλάξω συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους", απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 Έτσι μπράβο Αλέξη. Το ίδιο να πεις όμως και για τα «δεκανίκια», για να βουλώσεις την προπαγάνδα των καναλιών. Η Αλέκα είναι σαφώς πιο προσεκτική σ αυτά. Στο θέμα μας όμως:

Αμέσως μετά στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα των αυγών, δημοσιεύθηκε η απάντηση τους.

«Καίτοι μη βρώσιμος, ως νερόβραστος, ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας έχει δίκιο να μας φοβάται. Διότι πολύ σύντομα, του υποσχόμαστε ότι εντός Βουλής θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια.»

Κάτσε πρώτα να μπείτε...

Βρίζουν όμως και το Μανόλη Γλέζο! Το ζωντανό σύμβολο της Αντίστασης!  
Σας έτσουξε κτήνη ναζί, που κατέβηκε η μισητή σβάστικα από την Ακρόπολη έτσι; Διαλέξατε και τη μέρα ερπετά. Το ημερολόγιο έγραφε, 27 Απριλίου 1941, Κυριακή του Θωμά. Τα γερμανικά στρατεύματα παρελαύνουν στην πρωτεύουσα, με τα «κατάκλειστα σπίτια», όπως έλεγε λίγες ώρες πριν το τελευταίο ραδιοφωνικό μήνυμα της «ελεύθερης ακόμη Αθήνας». Η πείνα θα άρχιζε να θερίζει το λαό. Οι εκτελέσεις, τα βασανιστήρια, η τρομοκρατία, το πλιάτσικο, θα ήταν οι καθημερινές διαταγές της Βέρμαχτ και των μισητών SS. Η Γκεστάπο θα παρακολουθούσε τους πάντες. Η σκλαβιά θα κρατούσε ως το 1944. Στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε η Κυβέρνηση Γεωργίου Τσολάκογλου, μαζί με την κυβέρνηση Παπαδήμου και τη χούντα, οι πλέον μισητές και περιφρονημένες κυβερνήσεις από το λαό. Το έπος της αντίστασης

άρχιζε. Ο Πρώτος Παρτιζάνος της Ευρώπης σύμφωνα με το στρατηγό Ντε Γκωλ, τολμά να δώσει θάρρος σε όλους τους λαούς. Κατεβάζει μαζί με το Απόστολο Σάντα, τη γερμανική στρατιωτική σημαία από το ιερό βράχο της Ακρόπολης. Η αντίσταση ξεκινά. Δεκαεννέα μεραρχίες των ναζί, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο Στάλινγκραντ ή το Ελ Αλαμέιν, παθαίνουν καταστροφικές ήττες από τα παλικάρια του ΕΛΑΣ και των άλλων αντιστασιακών οργανώσεων. Ο Μανώλης, καταδιώχτηκε από τους ναζί και τους συνεργάτες τους, τόσο στην κατοχή όσο και αργότερα. Τελευταία φορά (τον θυμόμαστε όλοι) εκεί, μπροστά στο Σύνταγμα να του ρίχνουν χημικά, κατόπιν εντολής του τέταρτου ράιχ.  

Οι ναζί έφυγαν τελικά νικημένοι από τέτοιους αγωνιστές, αφού μας ρήμαξαν, αλλά άφησαν πίσω τα μπάσταρδα τους.  Και όπως είναι φυσικό, οι ναζί μπάσταρδοι μισούν ακόμα αυτούς που κατατρόπωσαν τους πατεράδες τους.

Δε θα περάσει ο φασισμός τομάρια. Δε θα περάσει. Θυμόμαστε.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger