Home » , » Προβοκάτσια με Χρυσά Αυγά, αφορμή για συλλήψεις πολιτών

Προβοκάτσια με Χρυσά Αυγά, αφορμή για συλλήψεις πολιτών

Από mitsos175 , Σάββατο 21 Απριλίου 2012 | 10:01 μ.μ.


Δεν πέρασε ούτε τρίωρο και φάνηκαν οι σκοτεινές σχέσεις μπατσοκ - χρυσαυγιτών παρακρατικών.  
Είπα για το δήθεν πέσιμο στον Ευθυμίου: Προβοκάτσια και αβάντα στη Χρυσή Αυγή από το μπατσοκ.

Εξηγώ: Το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε. Χαμένοι για χαμένοι. Προσπαθούν να αβαντζάρουν τα ακροδεξιά φίδια, παρουσιάζοντας τα δήθεν ως αντιμνημονιακούς. Σκεφτείτε, αν επιτίθονταν πχ Αναρχικοί, θα χειροκροτούσαμε. Ο Ευθυμίου, σήμερα τη μαύρη επέτειο, βρέθηκε χωρίς μπάτσους δίπλα σε 50 ναζί. Δεν είναι ύποπτο; Τι κερδίζουν; Από τη μια προβοκάρουν την αντίσταση, να! τα κάνουν ακροδεξιοί, γιατί όσο λέγανε ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ, ο Αλέξης και η Αλέκα κέρδιζαν, από την άλλη παρουσιάζονται τάχα θύματα. Χώρια τη διαφήμιση των φιδιών από τα κανάλια, ότι τάχα είναι "πολλοί". Δεν πιάνει. Θα ξαναπροσπαθήσουν τέτοιες ενέργειες. Τσακίστε το φασισμό. Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ τους έκανε κυβέρνηση. Καταδικάζω το ναζισμό του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής. Επίσης, περιμένω να σε δείρει ο λαός στ αλήθεια, και όχι οι παρακρατικοί σου σύμμαχοι στα ψέματα, Ευθυμίου. Άντε γεια.

Τι έγινε μετά: Ο αδιάβαστος Χρυσοχοίδης είχε συγκέντρωση στο Μαρούσι. Ο κόσμος που το έμαθε πήγε φυσικά, να διαμαρτυρηθεί. Πήγαν να ξεδιπλώσουν ένα πανό, πέταξαν μερικά χαρτιά, φώναζαν συνθήματα. ΕΚΕΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΒΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ. Αφορμή το περιστατικό με τον Ευθυμίου. Κάνανε 9 προσαγωγές κλπ.

Τώρα πάω στοίχημα ο αδιάβαστος θα ζητήσει να καταδικάσουν τα κόμματα και αυτή την «επίθεση». Να που το πήγαιναν. Στο ίδιο τσουβάλι οι Αγανακτισμένοι, οι Αναρχικοί με τους φασίστες! Καταλάβατε τώρα;

Η μεγάλη διαφορά είναι, ότι από τα χρυσά αβγουλάκια που δήθεν επιτέθηκαν στον Ευθυμίου, ούτε ένα δεν πιάστηκε, ούτε ένα δεν τσουγκρίστηκε με κράνος ΜΑΤΑΤΖΗ. Ως συνήθως.   

Σκουλήκια Πασόκοι, και συνεργάτες τους φίδια ναζί, δεν θα σας περάσει. Η αντίσταση θα δυναμώσει. Μην νομίζουν ότι θα κάνουν συγκέντρωση. Να πάρει αλεξιγιάουρτο ο Μπενύτο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2012 στις 1:28 π.μ.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=14514

Γιάννης
22 Απριλίου 2012 στις 1:55 π.μ.

Η ταύτιση με την δημοκρατία της Βαϊμάρης και την άνοδο του φασισμού είναι απόλυτη.
Η προβοκάτσια πλέον είναι ο επίσημη μέθοδος άσκησης της πολιτικής.
Όσο η κοινοβουλευτική αριστερά μπουρδολογεί για συνασπισμούς εξουσίας με τους μικροαστούς ή επικαλείταιι την εξ΄ουρανού έλευση της λαϊκής εξουσίας , το σύστημα εξοπλίζει πολιτικά και στρατιωτικά τα τμήματα εφόδου του.
Για να τσακίσει αύριο την όποια αμφισβήτηση του και να εξασφαλίσει την συνέχιση της ηγεμονίας του.
Όσο η αριστερά αναπαράγει την ηττοπάθεια, όσο υιοθετεί την μετανεοτερική αφήγηση της ιστορίας, όσο ανέχεται την αισθητική του μελοδραματικού υποκειμενισμού, όσο αποστασιοποιείται από την ΄΄μαμή ΄΄ του κοινωνικού γίγνεσθαι και αποστρέφεται τους πόνους της γέννας, τόσο η επερχόμενη καταστροφή μοιάζει αναπόφευκτη .
Όσο η αριστερά, δεν θέτει με κρυστάλλινο λόγο, ατσάλινη πυγμή, πολιτικό και οργανωτικό ρεαλισμό το ΄΄ΕΑΜ - ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ να ξεβρωμίσει ο Ντουνιάς΄΄ τόσο η γονοκτονία ενός λαού θα πλησιάζει όλο και πιο κοντά.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2012 στις 3:37 π.μ.

οι Χρυσαυγίτες συχνά φοράνε την μάσκα του «πατριώτη» προσπαθώντας να ξεγελάσουν ανυποψίαστους πολίτες.

Δυστυχώς είναι λίγοι οι ψηφοφόροι που γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή θαυμάζει τον δοσίλογο – κατοχικό Πρωθυπουργό Τσολάκογλου, τον ναζιστή εγκληματία Γεώργιο Πούλο που έδρασε στην κατοχή και τους Ταγματασφαλίτες – Γερμανοτσολιάδες, δηλαδή τους ένοπλους Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών που σκότωναν αντιστασιακούς, υπηρετώντας έτσι τα σχέδια των κατακτητών.
Πέρα από τη μεγάλη συμπάθειά τους προς το NPD (Ναζιστικό Κόμμα Γερμανίας), αξίζει να προσθέσουμε ότι

όταν το 2005 οι Γερμανοί νεοναζί δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Έλληνα μετανάστη Θ. Βουλγαρίδη (στη Γερμανία), οι Χρυσαυγίτες δεν έβγαλαν ούτε μια ανακοίνωση που να λέει ότι καταδικάζουν τη δολοφονία που διέπραξαν οι Γερμανοί ομοϊδεάτες τους.

22 Απριλίου 2012 στις 9:25 π.μ.

Όσο σας διαβάζει κανείς τόσο περισσότερο δικαιώνει τους Ευρωπαίους που σας κατεδίκασαν για φασισμό. Αλήθεια Γιάννη σε τι διαφέρει ο κόκκινος από τον μαύρο φασισμό;

22 Απριλίου 2012 στις 1:50 μ.μ.

Όταν κυριάρχησαν οι Πέρσες

Άρθρον του
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ
-κλασσικού φιλολόγου-

http://filologos-hermes.blogspot.com/2012/04/blog-post_22.html

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2012 στις 3:34 μ.μ.

"Όσο σας διαβάζει κανείς τόσο περισσότερο δικαιώνει τους Ευρωπαίους που σας κατεδίκασαν για φασισμό. Αλήθεια Γιάννη σε τι διαφέρει ο κόκκινος από τον μαύρο φασισμό; "

Ποιους καταδίκασε για φασισμό; θα μας δειξεται εσείς οι εθνικοφρόνες "ακομάτιστοι έλληνες" οι ταγοίτης εθνικής ενότητας στο όνομα του καπιταλισμού; Επειδή μας καταδίκασαν οι καπιταλιστές; Κοίτα θράσος που έχουν μερικοί που το παίζουν "δημοκράτες" σαν τους χρυσαυγίτες τους φίλους τους.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2012 στις 4:08 μ.μ.

Άστο ρε Ηπειρώτη...άστο!
Μείνε με PSI I,II,III...

Europa Uber Alles!

Γιώργος Μήτρος

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2012 στις 11:18 μ.μ.

"Σε τι διαφέρει ο κόκκινος από τον μαύρο φασισμό;" Για να σου απαντήσει κάποιος σε αυτό, πρέπει να μου πεις, ποιόν θεωρείς "κόκκινο φασισμό", γιατί ο όρος αυτός είναι εντελώς λάθος. “Κόκκινος φασισμός” δεν υπάρχει, όπως πχ δεν υπάρχει “γαλάζιος ή μπλε κομμουνισμός”. Ο φασισμός έχει και συγκεκριμένο χρώμα, και συγκεκριμένη πολιτική θέση, τοποθετείται πάντα στη δεξιά. Αναγνωρίζεται κυρίως από το ρατσιστικό μίσος και τον ιμπεριαλιστικό εθνικιστικό παραλήρημα. mitsos175.

Ανώνυμος
26 Απριλίου 2012 στις 3:01 μ.μ.

Ηπειρώτη,
Χίλια συγνώμη που σου θίξαμε την "μαμά Ευρώπη" και τους "πατριώτες" της Χρυσής Αυγής και σου κατηγορούμε τα "παλικάρια" του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Απλώς, κάτι τέτοιοι τύποι με ελληνορθόδοξα "ιδεώδη" σαν και εσένα, είναι αυτοί που έκαναν την μεγαλύτερη ζημιά στην πατρίδα μας και στον ελληνικό λαό. Κάτσε και απόλαυσε τα μνημόνια, την ανέχεια και την υποδούλωση της Ελλάδας στις μεγάλες δυνάμεις, όλα αυτά που γίνονται "για το καλό του Έθνους"...
Όταν δεν θα έχεις φαγητό να φας, προσπάθησε να διώξεις την πείνα σου τρώγοντας λίγη "Εθνική Ενότητα"... Σε λίγο θα αρχίσει να πωλείται και σε κονσέρβα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger