Home » , » Προσοχή κυκλοφορούν ναζιστικά φίδια

Προσοχή κυκλοφορούν ναζιστικά φίδια

Από mitsos175 , Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 | 12:44 π.μ.


Όταν λέω μην ακούτε το χαζοκούτι (TV) και δήθεν έγκυρους δημοσκόπους, έχω λόγο. Υπάρχουν φυσικά και site που λένε αλήθειες. Η απαγόρευση των δημοσκοπήσεων έγινε για να ευνοήσει την παραφιλολογία και τις φήμες, όπως και να προστατέψει τις εταιρίες από φιάσκο,  όχι για να γλυτώσει τον ψηφοφόρο από την προπαγάνδα.

Αναφέρομαι στα ναζιστικά φίδια. Είναι κοινό μυστικό ότι πολλές δημοσκοπήσεις τα παρουσιάζουν να μπαίνουν στη Βουλή. Χθες νομίζω, μιλούσε ο «φύρερ» τους στην κρατική τηλεόραση. Μπράβο ΝΕΤ (Ναζιστική Εθνικιστική Τηλεόραση)! Μαζί με τις εκπομπές «αβάντα» κλπ, τους διαφημίζετε μια χαρά. Δεν δέχεστε άλλα κόμματα, εξωκοινοβουλευτικά, δεν βγάλατε δύο λεπτά τους φοιτητές που διαμαρτύρονταν στο δελτίο – θυμάστε; αλλά για τους φασίστες ε; Χρόνος (και λεφτά) υπάρχουν.

Παρόλα αυτά όμως στην Κρήτη (κι όχι μόνο), οι κάτοικοι δεν έχουν αμνησία. Κακό αυτό για το ναζισμό. Και τους πήραν στο κυνήγι. Όπως κυνηγούσαν τους γερμανούς οι παππούδες τους.

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται κοντά στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, όπου ήταν προγραμματισμένη η προεκλογική συγκέντρωση των Χρυσών Αυγών, σύντροφοι Αριστεροί και Αναρχικοί. Στην συνέχεια μετέβησαν στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου, με σκοπό να πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.

Στο μεταξύ το γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής βρισκόταν υπό την προστασία των αστυνομικών δυνάμεων. Φυσικά. Να μην προστατέψουν τους συναδέλφους;  Από "κόσμο" η φωτογραφία μιλάει μόνη της. Ασπόνδυλα ερπετά: είδος προς εξαφάνιση.


Την πιο καλή φωτογραφία όμως την βρήκα εδώ με τίτλο: Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζει η προεκλογική περιοδεία της Χ.Α. στην Κρήτη...

Το ξαναλέω: Όποιον ο κόσμος κυνηγά δεν τον ψηφίζει. Κι ας λένε ότι θέλουν. Πέντε μερούλες μείνανε…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger