Home » , » Νηστικές δημοσκορπήσεις

Νηστικές δημοσκορπήσεις

Από mitsos175 , Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 | 8:16 μ.μ.


Προβατάκι του δικομματισμού γεια σου. Η μάλλον μπεεε  στη γλώσσα σου. Σε πήδησαν καλά, ή θες κι Αντώνη Σαμαρά; Βιτσιόζικο ζωντανό. Όταν έχεις συνηθίσει το κουτόχορτο και την κτηνοβασία του κάθε τυχάρπαστου, που το παίζει τσέλιγκας αρχηγός, θες κι άλλο έτσι; Αλλά θα σε απογοητεύσω.

Οι τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις, που εμφανίζονται φανερά σε διάφορα site, προμηνύουν μαύρα σύννεφα στην πράσινη και μπλε στάνη. Θα βρέξει αντιμνημονιακή ψήφος, με το τσουβάλι. Και να θέλουν να κρύψουν την συντριβή τους, αυτή είναι σαν την κοιλιά του Πάγκαλου, δεν κρύβεται η ρουφιάνα, ούτε πίσω από βουνό με ψέματα.

Βγάζουν λοιπόν τα γουρουνάκια της βολής, ότι τάχα πάει 30- ο Αντωνάκης και 20+ ο Μπενύτο. Μπαρμπούτσαλα! Αφού είναι έτσι, γιατί τότε οι δελφίνοι σας παραγγέλλουν δημοσκοπήσεις, που ρωτάνε «Αν είχατε εμένα και όχι αυτόν το βλάκα, τι θα ψηφίζατε;» Χα, χα, χα, χα! Έτοιμα σας τα έχουν τα σάβανα, Αντωνάκη και Βαγγελιώ. Έχουν βάλει στην κατσαρόλα και το στάρι να βράζει.

Ο Κωστάκης, ο επονομαζόμενος και μπουχέσας, πρώτος. Τι το θελες ρε Αντώνη και του πήρες τη σούβλα με το κοκορέτσι; Καλά δε μίλαγε. Μόλις το άνοιξε το ρημάδι, 4 μονάδες κάτω σε πήγε. Μην τον διακόπτεις αγόρι μου όταν τρώει, τσαντίζεται και λέει βλακείες. Ε; τρώει συνέχεια; Εντάξει άφησε τον. Για σένα, καλύτερα να μασά, παρά να μιλά. Αφού θέλει να ξαναγυρίσει, να το ξαναπαίξει «θείος».  Αυτός έκανε δημοσκόπηση, που σύμφωνα με καλά πληροφορημένους καρναβαλικούς, αν ήταν αυτός βεζίρης, θα ήταν καλύτερα για το κόμμα. Έχει χιούμορ ο μπαγάσας. Και δεν του φαινότανε από το ξύγκι.

Η Άννα της φωτοτυπίας πάλι, ξεσπάθωσε εναντίον του Μπενύτο. Δε βγαίνει και δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί. Έχει μια τσαντίλα, άπαπα! Οι μαθητές πάλι έχουν μια χαρά, που δε θα σε ξαναδούν, Αννούλα. Αλλά δεν κινδυνεύει ο ιπποπόταμος από κάμπιες. Κινδυνεύει όμως από Λοβέρδους. Είδες πόσο γρήγορα άδειασε τον Γιωργάκη; Και να ταν μόνο αυτός. Ο αδιάβαστος μελετά! Τις επόμενες κινήσεις. Πες αλεύρι Βαγγελιώ. Ο Γιωργάκης σε γυρεύει. Το είπε στη μαμά του τι είπες γι αυτόν και… στην Πάτρα που θα πας, παίζεις εκτός έδρας. Στο λέω, να πάρεις αδιάβροχο. Όσα γιαούρτια και καφέδες έφαγες, στα κέρασαν Παπανδρεικοί. Τυχαίο;  ΔΝΤ (δε νομίζω τομάρι).

Έχει και τον Άκη που θέλει να το ρίξει στο τραγούδι. Του κακοφάνηκε με την κόρη. Αν και το ήξερε, απειλεί. «Θα μιλήσω». Τι χαβιάρι του έταξαν, τι ότι θα τον φυλάνε καλλίγραμμες αστυνομικίνες με θερινές ξέκωλες στολές, (απ αυτές που τις βλέπεις και λες: θέλω να με δέσεις με τις χειροπέδες), τι πισίνα είπαν να κάνουν στο κελί, τίποτα αυτός.  Αν δεν βγει στις 7 Μάη, ότι και κάνετε, θα κελαηδήσει. Αλλά μην ανησυχείς για αυτό. Άσε να ανησυχεί ο νέος αρχηγός του διαλυμένου μπατσοκ.

Καρατζαφύρερ είσαι πονηρούλης. Ξέρεις ότι δε θα βγεις και ήθελες κάποιον ν’ αγκαλιάσεις για να κλάψεις. Για αυτό πήρες τη Μπάρμπα, ε μπαγασάκο; Να σε παρηγορήσω και εγώ Βάνα; Please!!


Και τώρα το δελτίο καιρού: Στο χωριό των στρουμφ, το χαμηλό δε λέει να φύγει. Όλα δείχνουν τη θερμοκρασία γύρω στο 19 άντε 20. Στην πράσινη κοιλάδα ο παγετός παραμένει. Όχι μόνο αυτό αλλά ο καιρός επιδεινώνεται. Οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες από ποτέ. 12 -14 με βροχή γιαούρτι συνταγματικό.

Άλλες ειδήσεις: Πυρκαγιές κατέκαψαν τα μπατζάκια γνωστού πολιτικού. Οι εκτιμήσεις των ζημιών ποικίλουν. Ο γαλάζιος αρχηγός της φυλής, αφήνει να εννοηθεί ότι καήκαν τουλάχιστο 4 γίδια. Άλλοι όμως συγχωριανοί μιλούν για 8-10 καμένα. Άντε βγάλε άκρη.

Στην χώρα της τσικουδίας, η μικρή εξερευνήτρια έρχεται δεύτερη στο τρέξιμο, με χρόνο 12 – 14. Στους άλλους αγώνες όμως, πάτος. Δε βλέπω να περνά στα ημιτελικά.

Απ έξω βλέπω και το μπάρμπα. Ο ίδιος αισιοδοξεί μιλώντας για 4 γύρους χωρίς να πέσει κάτω, αλλά μάλλον χλωμό το βλέπω. 2 και πολύ του είναι.

Δυστυχώς, τα φίδια μεγάλωσαν. Έφτασαν τα 4 μέτρα. Συν, πλην μερικά εκατοστά. Πάντως τίποτα δε χάθηκε. Μπορούμε πάντα να τα κοντύνουμε. Μην πιστεύετε σαχλαμάρες που μιλάνε για περισσότερο (8 κλπ). Είναι για να βγει το μέτρημα.

Στη χώρα των κόκκινων λουλουδιών έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι. Τα παιδιά τους στο σχολείο, παρά τις δυσκολίες, το διψήφιο στον έλεγχο το έχουν εξασφαλίσει. Και πάνε για λίαν καλώς, 14+. Μπορεί να γίνουν αυτοί βοηθοί απουσιολόγοι, δηλαδή δεύτεροι στην τάξη.

Οι συμμαθητής τους ο Αλέξης και αυτός διάβασε καλά. Ιδιαίτερα μαθηματικά και ιστορία. Θα πάρει καλό βαθμό, πολύ πάνω από τη βάση του 10. Παίζει και αυτός να γίνει βοηθός απουσιολόγου. Αν έκαναν μαζί εργασία, θα έβγαιναν πρώτοι σίγουρα και με έπαινο.  

Ανταρσία σημειώθηκε σε κρουαζιερόπλοιο. Νομίζω πως θα έχουν ούριο άνεμο. Αν και οι καπετάνιοι μιλάνε για 2 που κάνουν ανταρσία, οι νέοι που είναι στο πλοίο και δε μιλάνε σε κανέναν, θα κάνουν τη διαφορά. Γιοχοχό! καπιταλιστές, θα σας πετάξουμε στη θάλασσα. Όχι; Γιατί όχι ρε οικολόγοι; Α, μην μολύνουμε τους ωκεανούς με τα απορρίμματα... Καλά τα πάνε και αυτοί, μπαίνουν άνετα.

Να θυμάστε φίλοι, ότι θα ακούσετε πολλά παραμυθάκια από τη γιαγιά των καναλιών. Θυμηθείτε στην κάλπη τον μισθό σας, τη σύνταξή σας, τα χαράτσια, την κάρτα του ΟΑΕΔ. Και όλα θα πάνε καλά.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2012 στις 12:31 π.μ.

Ωραίο κείμενο!!!

27 Απριλίου 2012 στις 4:45 π.μ.

Απολαυστικό ! Μακάρι να είναι έτσι , η Κυριακή θα είναι μεγάλη γιορτή ! :D

27 Απριλίου 2012 στις 10:56 π.μ.

" Θυμηθείτε στην κάλπη τον μισθό σας, τη σύνταξή σας, τα χαράτσια, την κάρτα του ΟΑΕΔ. Και όλα θα πάνε καλά."
ακριβώς έτσι πρέπει να πάει ο λαός στις κάλπες!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger