Home » , » "Ιδεολογική τρομοκρατίας" της αριστεράς

"Ιδεολογική τρομοκρατίας" της αριστεράς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Απριλίου 2012 | 5:58 μ.μ.

 Του Στάθη -Realnews

 Για «ιδεολογική τρομοκρατία» κατηγόρησε την Αριστερά ο κ. Σαμαράς. Προφανώς δεν εννοεί ότι άσκησαν «ιδεολογική τρομοκρατία» στην ελληνική κοινωνία ο Ρίτσος ή ο Μίκης ή ο Γλέζος ή ο συνδικαλιστής που αγωνίζεται για το μεροκάματο, ή το μέλος του ΚΚΕ που αντί να κάθεται στον καναπέ του παίρνει σβάρνα τις γειτονιές σύμμαχος κι αρωγός των απλών.

Ούτε φαντάζομαι ότι ο κ. Σαμαράς ομιλεί για «ιδεολογική τρομοκρατία» της Αριστεράς χρεώνοντας φερ' ειπείν στον ΣΥΡΙΖΑ κουκουλοφόρους κι άλλα αποβράσματα, αδύνατον να έχει ενστερνισθεί τέτοιες συκοφαντίες ο αρχηγός της Ν.Δ. - ξέρει καλύτερα!

Είναι λοιπόν περίεργο ένας καλλιεργημένος άνθρωπος όπως ο κ. Σαμαράς που ξέρει από Γκάτσο και Καζαντζίδη, να μετέρχεται στερεότυπα ίδια με αυτά που κρώζουν τα παπαγαλάκια της διαπλοκής και οι χρυσαυγίτες.

«Ιδεολογική τρομοκρατία» χάριν του δικομματισμού και της παγκοσμιοποίησης άσκησαν όσοι, κατά δήλωσίν τους αριστεροί, όπως η κυρία Ρεπούση, υπηρέτησαν υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (Διαμαντοπούλου) και της Ν.Δ (Γιαννάκου) για να αποδομήσουν έννοιες όπως του έθνους και της πατρίδας. Κατά τα θελήματα του Σάρος τότε και του Μνημονίου σήμερα.

«Ιδεολογική τρομοκρατία» εναντίον των Ελλήνων, όπως έλεγες κι εσύ, αγαπητέ μου Αντώνη, πριν να υπογράψεις το Μνημάνιο 2, άσκησαν οι υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν, της Διαπλοκής κι όλων όσων κάνανε τα μεροκάματα ψίχουλα και τη ζωή των ανθρώπων (δεξιών κι αριστερών) για τα σκουπίδια.

Για «ιδεολογική τρομοκρατία» της Αριστεράς μπορεί να μιλάει ένα παπαγαλάκι του ΔΟΛ ή ένας χρυσαυγίτης αδαής, όχι όμως ο κ. Αντώνης Σαμαράς.
________

Οι εννέα στους δέκα ασθενούντες εν Ελλάδι αδυνατούν να αγοράσουν τα φάρμακα τους.

Μπράβο, κ. Λοβέρδε! Τέτοια δόξα ούτε η Νύχτα, η κόρη του Αδη, εζήλωσε.

Δεν ενθυμούμαι αυτήν τη στιγμή α νη Νύχτα ήταν κόρη και της Στυγός-και πού να ανατρέχω στη «Θεογονία», τρέχουμε για άλλα τώρα! Ενθυμούμαι, όμως, μετά βεβαιότητος, την έννοια της λέξης θεοστυγής.

Τη μουρμουρίζουν τις νύχτες οι Ερινύες, κόρες κι αυτές της Εριδος - σε μιαν άλλη παραλλαγή, όμως κόρες του Φόβου και της Βίας.

Ενα μουρμούρισμα στην αρχή, θεοστυγής, θεοστυγής, θεοστυγής κι ύστερα ο άνεμος της Νύχτας αρχίζει να δυναμώνει...

•    Την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία ζητάει η ΔΗΜΑΡ! Εδώ μανούλες χάνονται, αλλά, αυτό οφείλω να το ομολογήσω, ο χώρος αυτός παραμένει σταθερός στην παράδοσή του: να είναι ρηξικέλευθος στα ήσσονα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε στα μείζονα...

•    Δεν ξέρω αν το αισθάνομαι σωστά, αλλά έχω την εντύπωση ότι ορισμένοι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται ου μην κι εκλαμβάνουν την επιβολή της λιτότητας ως μια επιχείρηση αρετής.

Που σκοπό έχει να ξαναφέρει στον ίσιο δρόμο τους επιρρεπείς στα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα.

Μάλιστα, ορισμένοι απ' αυτούς τους δίκην ιμιτασιόν καλβινιστή τιμωρούς, δείχνουν να τη βρίσκουν κιόλας με την πυρπόληση της κατσίκας του γείτονα. Ή και του ίδιου του γείτονα, άμα λάχει.

Πώς το έλεγαν οι Ρωμαίοι; «η αηδία του βίου»! Ω, ναι! έτσι το έλεγαν...

Ολο και πιο πολλές «συγγνώμες» ζητάει ο κ. Βενιζέλος. Μάλιστα και για θέματα περί τα οποία, έως εσχάτως δήλωνε υπερήφανος. Ο άνθρωπος αν επιζήσει πολιτικώς είναι ικανός στο μέλλον να ζητήσει συγγνώμη και για τις συγγνώμες που ζητά τώρα.

Αίφνης άρχισε να ζητάει «συγγνώμη» και ο Γιωργάκης!!!

Πάει και η «συγγνώμη»! Κινδυνεύει κι αυτή να χάσει το φιλότιμο της.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
29 Απριλίου 2012 στις 6:13 μ.μ.

Ο Σαμαράς είναι “ένα παπαγαλάκι του ΔΟΛ ή ένας χρυσαυγίτης αδαής” και πολλά άλλα. Έχει τα συμπτώματα σχιζοφρενούς, αφού κάνει “αντιπολίτευση” στην κυβέρνηση που συμμετέχει! Λέει, ότι θα αλλάξει αυτό, που ήδη υπέγραψε! Και τον αφήνουν χωρίς ψυχιατρική παρακολούθηση, χωρίς φαρμακευτική υποστήριξη... mitsos175.

Ανώνυμος
29 Απριλίου 2012 στις 8:09 μ.μ.

"Και τον αφήνουν χωρίς ψυχιατρική παρακολούθηση, χωρίς φαρμακευτική υποστήριξη"

είσαι σίγουρος;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger