Home » , » Δημοσκόπηση MARC (Βίντεο)

Δημοσκόπηση MARC (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 | 1:42 π.μ.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας MARC που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου «Διέξοδος», από την τηλεόραση του Αλφα, μας δείχνει το βίντεο που παραθέτουμε.

Αφού σημειώσουμε ότι η εγκυρότητα της δημοσκόπησης αμφισβητήθηκε –κάτι που δεν συνηθίζεται- από τους καλεσμένους της εκπομπής Κύρτσο εκ μέρους του ΛΑΟΣ και Λαφαζάνη εκπροσώπου του Σύριζα, να πούμε ότι στο βίντεο παρακολουθούμε πώς εκτιμάει η δημοσκόπηση τα ποσοστά ψήφου που θα λάβουν τα κόμματα πριν και μετά την αναγωγή των αναποφάσιστών. Επίσης η ίδια δημοσκόπηση μας λέει ποιος θα ήταν ο αριθμός κοινοβουλευτικών εδρών που θα λάμβανε το κάθε κόμμα.

Πάγια τακτική μας είναι να μην σχολιάζουμε δημοσκοπήσεις και απλώς τις παραθέτουμε για αρχειακούς λόγους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

18 Απριλίου 2012 στις 1:51 π.μ.

gerakis=paraggelia=anaxiopistos

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2012 στις 3:02 π.μ.

Για γέλια ο Γεράκης.Στην ερώτηση Λαφαζάνη απάντησε ότι το θέμα έχει λυθεί από τον 17ο αιώνα.Ουστ λαμόγιο

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2012 στις 4:10 π.μ.

Βρε παιδιά πως γίνεται το ΚΚΕ από 3ο να πάει 5ο; Ποιός τους είπε ότι αναποφάσιστοι θα ψηφίσουν έτσι; Έλεος!

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2012 στις 7:31 π.μ.

ρε πλακες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,7%
και 15 βουλευτες................

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2012 στις 8:41 π.μ.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΙΜΟΥ

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2012 στις 9:00 π.μ.

Για το πόσο αξιόπιστη είναι η δημοσκόπηση. Εκτός ΝΔ ΠΑΣΟΚ τα υπόλοιπα κόμματα κόλλησαν στο 9,9 9,8 9,7 αλλά κανένα 10,0 και ας είναι το σφάλμα 2,0%.Διότι ψυχολογικά το 9,9 είναι παρά πολύ μικρότερο του 10 (βλέπε προϊόντα με τιμή πώλησης 9,99 ευρώ).

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2012 στις 7:28 μ.μ.

Είναι ποσοστά που βολεύουν.
Από πού έως πού η ΔΗΜΑΡ κοντά-κοντά με ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα μάλιστα από ένα σωρό αποχωρήσεις στελεχών και μελών της, ενώ είναι διάχυτη και κοινή η διαπίστωση ότι τόσο το ΚΚΕ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πλέον ευρύτερη εκλογική επιρροή;
Και γιατί δείχνει την Χ.Α. κοντά στο 6%; Μήπως για να δημιουργήσει προφανείς φόβους και αντίστοιχες, επιθυμητές, εκλογικές συμπεριφορές στο εκλογικό σώμα;

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2012 στις 5:29 μ.μ.

Περί αξιοπιστίας δημοσκοπήσεων..

http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/jungle-report-laoskai-skai-enas-erotas-roymanikis-proeleyseos


[..Στη συνέχεια, στις 10 Μάρτιου 2011, και προφανώς σαν αποτέλεσμα όλων αυτών, ακολουθεί μια στημένη δημοσκόπηση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, που παρουσιάζει "εκρηκτική άνοδο" του Λά.Ο.Σ. με το ποσοστό του 9% , δημοφιλέστερο πολιτικό αρχηγό τον Καρατζαφέρη και καλύτερο κόμμα αντιπολίτευσης το φιλομνημονιακό Λά.Ο.Σ.. Ενώ μόλις πριν τρεις εβδομάδες, μια άλλη δημοσκόπηση, της VPRC, έδειχνε πτώση του Λά.Ο.Σ. με ποσοστό μόλις 5%.

Την επόμενη μέρα, 11 Μαρτίου 2011, δημοσιεύεται στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ένα κατά παραγγελίαν εγκωμιαστικό άρθρο για τον Καρατζαφέρη και την επίπλαστη άνοδο του κόμματός του, με τίτλο "Γιατί ανεβαίνει ο ΛΑΟΣ;".
Συντάκτης του, ο πλέον ειδικός σε θέματα επαγγελματικών πλυντηρίων, Αλέξης Παπαχελάς, που μάλιστα, στην αστεία ουτοπική ανάλυσή του, προσέδιδε την "αύξηση" των ποσοστών του τηλεκόμματος στην υπεύθυνη υπερψήφιση του Μνημονίου (!).. (βλ. σχετικό αρθρο του JR)..]

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger