Home » , , » "Τσεκουράτος" μηνύει Καρατζαφύρερ (2 Βίντεο)

"Τσεκουράτος" μηνύει Καρατζαφύρερ (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 | 2:12 π.μ.

Ότι θα ζούσαμε ωραίες καταστάσεις τώρα που έγινε σκορποχώρι το πολιτικό ακροδεξιό μόρφωμα του ΛΑΟΣ το περιμέναμε. Αλλά ότι θα έφτανε ο «τσεκουράτος» πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ να μηνύσει και να καταθέσει αγωγή εναντίον του πρώην αρχηγού του –όπως διαβάζουμε σε εφημερίδα- δεν το φανταζόμαστε.
 Όπως δεν μπορούμε να φανταστούμε επίσης τον Καρατζαφύρερ καθισμένο στο ειδώλιο του κατηγορουμένου και να αγορεύει εναντίον του ένα πρώην στέλεχος του που μάλιστα έγινε και υπουργός εξ αιτίας του.

Αν όντως καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου ο Καρατζαφέρης –τώρα δεν έχει πια βουλευτική ασυλία- το υποσχόμαστε από τώρα στους αναγνώστες του μπλογκ μας: θα είμαστε εκεί και θα βιντεοσκοπήσουμε όλη την δίκη. Τέτοια μοναδική παράσταση δεν χάνετε.

Είναι αλήθεια ότι μετά την κατραπακιά που έχει φάει στις εκλογές της 6ης Μάη ο Καρατζαφέρης έχει σαλτάρει εντελώς. Οπου σταθεί και όπου βρεθεί λούζει με δεκάδες κοσμητικά επίθετα τα στελέχη του που για να σώσουν το πολιτικό τομάρι τους βρήκαν καταφύγιο στην αγκαλιά του Σαμαρά. Εφιάλτες τους ανεβάζει, αποστάτες τους κατεβάζει. Ο Κ. Βελόπουλος σύμφωνα με τον Καρατζαφύρερ ήταν ο «αρουραίος του κόμματος», ο Κιλτίδης είναι ο «γυρολόγος των κομμάτων», ο Μπουμπούκος ο «ιδεολόγος της κωλοτούμπας»….. (εδώ που τα λέμε δεν έχει και πολύ άδικο, αλλά τι διαφορετικά φρούτα θα είχε συγκεντρωμένα στον ακροδεξιό κήπο του;).

Όπως και να είναι, αν ισχύει η παρακάτω είδηση που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα του «Βήματος», θα έχουμε καταπληκτικές σκηνές που ούτε σε θεατρική παράσταση στο «Δελφινάριο» δεν υπάρχουν:

 Άστραψε και βρόντηξε ο κ. Μάκης Βορίδης ακούγοντας στο «Βήμα FM» τον κ. Γ. Καρατζαφέρη να κάνει λόγο για χρηματισμό βουλευτών του ΛΑΟΣ προκειμένου να προσχωρήσουν στη ΝΔ. Έως τώρα ο κ. Βορίδης άκουγε υπομονετικά όλα τα... «γαλλικά» που του εκσφενδόνιζε από τηλοψίας, ο πρώην αρχηγός του, αποφεύγοντας να απαντήσει αλλά οι δηλώσεις περί αποστασίας και χρηματισμού φαίνεται ότι έκαναν, το ποτήρι του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, να ξεχειλίσει. Έτσι αποφάσισε να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του κ. Καρατζαφέρη, αποφασισμένος να πάει έως το τέρμα: «Αφού μας κατηγορεί για χρηματισμό, με την αγωγή θα αναγκασθεί να πληρώσει», έλεγε.

 *** Την οδό της δικαστικής αγωγής φαίνεται ότι ακολουθεί αμέσως μετά και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτό που ενόχλησε τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ ήταν η φράση του κ. Καρατζαφέρη «μιλάω για χρηματισμό. Πόσα τους υποσχέθηκαν; Είπαν σε βουλευτές θα σου δώσουμε τόσα...».


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger