Home » , » Αφιερώσεις

Αφιερώσεις

Από mitsos175 , Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 | 4:28 π.μ.


Τράγκα σου στοίχισε πολύ η επιστροφή της Ντόρας στο μαντρί έτσι; Αγόρι μου όλοι γέλαγαν, εσύ έκανες κόμμα. Να το προσέξεις αυτό. Έχεις και το ζάχαρο. Σου αφιερώνω την ταινία «η Μύγα». Γιατί; Έκανε και ο Τράγκας κόμμα…

* Μπενύτο μανάρι μου, αν πάρεις διψήφιο, να μου τρυπήσεις το αυτί. Το ξέρεις ότι έχεις τελειώσει. Και το πιο τραγικό για το μπατσόκ είναι, ότι οι υπόλοιποι δελφίνοι είναι σαν εσένα. Χάλια πράσινα. Σου αφιερώνω την ταινία «2012, το τέλος του κόσμου». Μόνο που τα σκάφη μπάζουν. Δε βλέπω να τη γλυτώνει κανείς σας.

* Φώτη, άλλο οι δημοσκοπήσεις άλλο η κάλπη. Το κατάλαβες στις 6η του Μάη. Αν δεν το κατάλαβες υπάρχει και η 17η Ιούνη. Δε σε βλέπω καλά. Τον «Άγγλο ασθενή» τον είδες;

* Αντώνη αγάπη μου, πόσο ούφο με σκούφο είσαι; Πήρες τη Ντόρα. Έλα πες την αλήθεια. Ιδέα των ξένων αφεντικών ήταν έτσι; Απλά εσύ υπάκουσες. Λούσου τώρα με Μητσοτάκη και τέρμα η ΝΔ. Πάντως  είστε ταιριαστό ζευγάρι. Ο δοσίλογος και το χαμόγελο που σκοτώνει. Ότι πρέπει για πανωλεθρία. Ή για Τιτανικό.

* Και δε σου έφτανε η κόρη, πήρες και τα παιδιά. Το μπουμπούκο, το μετανάστη, το βοθρίδη, το ρουφιάνο, τη μάρκα το Γιαννάκη. Η χήρα και τα πέντε ορφανά. Αντώνη μου μην παρεξηγείς μετά γιατί ο κόσμος σε λέει όπως σε λέει. Και σ αυτή την ηλικία τέτοια πράγματα βρε Αντώνη; Θα τυφλωθείς από το αποτέλεσμα των εκλογών.  

* Πλεύρη, όταν έλεγες μετανάστης εννοούσες τη ΝΔ; Άτιμη ξενιτιά. Πάντως ο μπουμπούκος σε καλωσόρισε. Από το ύφος που είχες, κατάλαβα ότι δεν σε χτύπησε στην πλάτη. Χέρι σου έβαλε. Ωχ θα τσούξει. Βελόπουλε, γιατί ο μαϊμού Φύρερ σε λέει «καρφί»; Τι ξέρει; Το τι θα πει, να φοβάσαι. Και δε θα το πει ο ίδιος. Θα βάλει άλλους. Φαίνεται πως παίρνει βελόνα να ράψει τα ράμματα στη γούνα σας. Ε ρε γλέντια. Τους αφιερώνω όλες τις ταινίες με το θρυλικό Γκουσγκούνη.

* Βοθρίδη; Την παλιά σου αγάπη; Μήνυση στον πρώην αρχηγό σου; Τι θα πει ο νυν; Μήπως αυτός σε έβαλε; Γιατί να το ξέρεις. Αν ακούσει ο νέος εργοδότης, να βρίζεις το παλιό αφεντικό, δε σε προσλαμβάνει. Σου λέει, αύριο θα λέει τα ίδια για μένα. Πω, πω! Ο κ. & κα Smith το κάνατε. Προβλέπω να γίνεται λίμπα το διαμέρισμα. Και στο τέλος ένα καυτό φιλί. Ατιμούλικα.

* Καρατζαφύρερ μου, πώς να μη στενοχωριέσαι. Οι καλύτεροι κλόουν, πήγαν στο άλλο τσίρκο. Αλλά σου έμεινε η ακροβάτισσα η Βάνα. Έχεις ένα ώμο να ακουμπήσεις να κλάψεις. Βάνα μου δεν την κάνεις και συ σιγά, σιγά; Αφού το βλέπεις. Δεν κόβει εισιτήρια αυτή η παράσταση. «Η οργή των Τιτάνων» με Καρατζαφύρερ σε ρόλο Κρόνου, θα ταίριαζε καλύτερα.       

* Οι κόρες του Αδόλφου, ανησυχούν. Ξέρουν ότι οι εκλογές αυτές που έρχονται δε θα είναι γι αυτούς τόσο εύκολες. Και σα φίδια που είναι, ψάχνουν κάνα ανύποπτο θύμα, κάνα μετανάστη, κάνα φτωχό να τον δαγκώσουν. Φίδια, στις εκλογές θα σας ξεδοντιάσει ο λαός. Το Στάλινγκραντ το θυμάστε; Τα είδα τα φασιστάκια. Μου θύμισαν εκείνο το έργο με τα ζόμπι, που μύριζαν το ανθρώπινο κρέας και μαζεύονταν. Το Resident Evil. Εντάξει δεν παίζει η Jojovich, αλλά κι οι Αναρχικοί μια χαρά τα καταφέρνουν. Στις τρύπες σας ναζί.

* Αλλά να ρωτήσω κάτι ορισμένους ξενόφοβους κατοίκους. Τώρα που έφυγαν από την Πατραϊκή οι μετανάστες, είδατε καμιά βελτίωση στη σύνταξη ή το μισθό; Τι σας έκοψαν κι άλλα; Εμ, όταν φωνάζετε για λάθος λόγους, σε λάθος ανθρώπους…  Δείτε το «είμαι αθώος (υπόθεση Ντρέιφους)» και ελπίζω (μπα!) να καταλάβετε.  

* Ο καημένος τώρα. Κανονικά θα έπρεπε το διψήφιο να το έχει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που και αγώνα έκανε και λέει και πράγματα σωστά. Αλλά ο Καμμένος έχει δυσαρεστημένους να πάρει από το Σαμαρά. Δεν βγαίνει στα κανάλια, καλό αυτό, και πάει σιγά, σιγά να γίνει ο νέος νονός στη μαφία της νδ. Σου λέει άσε να φαγωθούν μεταξύ τους οι φατρίες, και μετά… θα μείνει μόνο ένας. «Χαιλάντερ»  μου εσύ.

* Όποιος πιστεύει ότι θα χάσει ποσοστά η Αλέκα, δεν γνωρίζει καλά την πολιτική. Το ΚΚΕ είναι ότι πιο σταθερό. Σε άποψη, πολιτική, τρόπο δράσης και ψήφους. Εδώ δεν έχασε σε άλλες εποχές, τώρα θα χάσει; Απλά στους δημοσκόπους δεν βγαίνουν τα νούμερα. Πως θα εμφανιστεί με ποσοστό ο Κουβέλης, χωρίς να βγει στο σύνολο πάνω από 100%; Η βάση του ΚΚΕ είναι ατσάλινη. Σαν το θωρηκτό Ποτέμκιν, ένα πράμα.     

* Αλέξη μερικές παρατηρήσεις. Ξέρεις ότι σε θεωρώ παίδαρο, μη με παρεξηγείς. Θα αρχίσω από τα καλά. Μια χαρά του τα είπες του Γάλλου. Αν θύμωσε ξίδι. Ακόμα καλύτερα ο πόλεμος που κήρυξες στα κανάλια. Σ αυτό μαζί σου κι εγώ και όλος ο λαός. Πολύ καλό που λες να μη κοπούν συντάξεις κλπ. Χίλια μπράβο σ αυτά. Μου θυμίζεις τον Τζεντάι από το «Πόλεμος των άστρων».

* Αλέξη όμως άκου. Εντάξει, γλυκιά η πρωτιά. Μπορεί να ακούγεται ωραίο σε μερικούς χωρίς μνημόνιο μέσα στην ΕΕ. Αλλά είναι λιγάκι αδύνατο. Σα να λες, ότι θα χορτάσουν με 5 άρτους και 2 ψάρια, χιλιάδες κόσμος και θα περισσέψουν κιόλας. Ναι, το έχει καταφέρει ο Χριστός, αλλά ήταν παλιά. Στο λέω, γιατί αύριο που θα κυβερνήσεις, θα σου πουν αυτό που κι εσύ ξέρεις. Χωρίς μνημόνιο δεν έχει ΕΕ. Δε μπορούν να σε διώξουν. Μπορούν όμως να σου πουν: Αν δεν υπογράψεις τα γραμμάτια, που υπέγραψε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, δεν σου δίνουμε το νόμισμα, που εμείς κόβουμε. Τι θα κάνεις μετά; Το ξέρω ότι είναι καλύτερα να βγούμε αγόρι μου. Γι αυτό στο λέω. Πρόσεξε τη σκοτεινή πλευρά της δύναμης.

* Αλέξη κάνε ένα πείραμα. Προσπάθησε να περπατήσεις πάνω στο νερό. Χωρίς να σε κρατάει άλλος από κάτω, και  να είναι βαθιά η θάλασσα. Αν τα καταφέρεις και δε θες πετσέτα να στεγνώσεις μετά, επέμενε σ αυτά που λες. Αλλιώς…

Σου αφιερώνω πάντως και την ταινία «Η ζωή είναι ωραία». Σου εύχομαι να την κάνεις πραγματικά όμορφη και να μην είναι μόνο λόγια. Καλή τύχη.

* Να αφιερώσω και στους ψηφοφόρους την ταινία «Οι εκδικητές». Ο κακός Μνημόνιος με το στρατό του θέλει να κατακτήσει τις συντάξεις και τους μισθούς σας. Ρίχτε του ξύλο και φέρτε του την κάλπη στο κεφάλι. Θα σας αρέσει. Και μην περιμένετε υπερήρωες. Πάρτε εσείς το μέλλον στα χέρια σας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger