Home » , » Οργιο φημών ...

Οργιο φημών ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 | 12:47 π.μ.

Οργιάζουν αυτές τις ώρες οι φήμες ότι παρασκηνιακά έχει στηθεί ένα «μαγειρείο». Τραπεζίτες, εκπρόσωποι του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου, μαζί με ισχυρά εκδοτικά συγκροτήματα προσπαθούν να «σερβίρουν» στο ελληνικό λαό, μια πραξικοπηματική κυβέρνηση. Για την αστική τάξη της χώρας είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή να στηθεί μια κυβέρνηση-μαριονέτα που θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της τρόικας και των ντόπιων ληστρικών συμφερόντων.

Στο κόμμα του Κουβέλη ασκούνται αφόρητες πιέσεις να προχωρήσει στο έγκλημα, δηλαδή σε συγκρότηση κυβέρνησης μαζί με ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.  Κάτι που αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν φαίνεται να επιτυγχάνεται. (Ρόλο έπαιξαν και τα χιλιάδες μαιηλ που έλαβε ο Φ. Κουβέλης  kouvelis@activenet.gr).

Είναι τόση η αγωνία του οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου της χώρας μας να μην ξαναγίνουν εκλογές, που σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησαν μέχρι το να εξαγοράσουν δυο βουλευτές, από τα άλλα κόμματα, ώστε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώσουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία και να σχηματίσουν κυβέρνηση. (Ούτε σαν ανέκδοτο δεν θα μπορούσε να σταθεί μια τέτοια πρόταση γιατί τότε θα γινόταν … λαϊκή επανάσταση).

Η γενικότερη αίσθηση είναι –και άσχετα από τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας- ότι αν ξαναγίνουν εκλογές ο Σύριζα θα απογειωθεί με παράλληλη περαιτέρω συρρίκνωση των μνημονιακών κομμάτων κάτι που θέλει να αποφύγει με πάση θυσία η αστική τάξη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger