Home » , » Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίο του Αρεως (Βίντεο)

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίο του Αρεως (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 | 10:30 μ.μ.

Σε μια εντυπωσιακά μεγάλη συγκέντρωση μελών, οπαδών και φίλων του κόμματός της μίλησε σήμερα η γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα στο πεδίο του Αρεως.

Εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα και ζήτησε από τον λαό να προκύψει ένα πανίσχυρο ΚΚΕ από τις κάλπες.

Αναφερόμενη στην επόμενη των εκλογών υπογράμμισε ότι «δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια στις 7 του Μάη όποια κυβέρνηση και αν σχηματισθεί. Δεν θα είμαστε απλοί θεατές και παρατηρητές περιμένοντας να απογοητευθεί ο λαός και να βγάλει διδάγματα από το πικρό μάθημα. Εμείς θα είμαστε στην μοναδική πλειοψηφία που θα υπάρχει, στην λαϊκή πλειοψηφία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να μη χάσει και άλλα ο λαός, να μη τα χάσει όλα».

 «Εργατική λαϊκή εξουσία, κοινωνικοποίηση του πλούτου, αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους, εργατικός λαϊκός έλεγχος από τα κάτω προς τα επάνω, είναι ο στόχος του ΚΚΕ, όταν κυριαρχήσει η εργατική λαϊκή εξουσία», είπε η κ. Παπαρήγα, συμπληρώνοντας ότι αυτό «δεν θα προκύψει σε μια μέρα, ούτε σε μια νύχτα».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger