Home » , » Οταν αυτοαποκαλύπτεται ο τυχοδιώκτης και σαλτιμπάγκος Καζάκης

Οταν αυτοαποκαλύπτεται ο τυχοδιώκτης και σαλτιμπάγκος Καζάκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 | 7:46 μ.μ.

Το βίντεο που παραθέτουμε κάνει τον γύρω του διαδικτύου και είναι τα λεγόμενα του Δ. Καζάκη στην τηλεόραση «Κρήτη tv» στις 29 Απρίλη.
Αυτός λοιπόν ο σαλτιμπάγος της πολιτικής ομολογεί δημόσια τα νταλαβέρια που είχε με τον Καμμένο και ότι του έγινε πρόταση από τον επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»: «να πάρει το ΕΠ.ΑΜ. όσα λεφτά θέλετε για να μπορέσει να έχει τη δυνατότητα εκλογικής καθόδου ή στήριξης». 

Διευκρίνισε δε, ότι αυτή η χρηματοδότηση θα ήταν «ιδιωτική χορηγία» από τον ίδιον τον Π. Καμμένο.

Επανερχόμαστε σ’ αυτό το θέμα γιατί γίνεται πλήρης η αυτογελοιοποίηση του Δ.Κ και όχι γιατί περιμένουμε από ένα τυχάρπαστο, τυχοδιωκτικό άτομο όπως ο Δ. Καζάκης να ζητήσει συγνώμη για τα όσα έχει πει –στο «ράδιο 9»- και έχει γράψει στον ιστότοπο του σε βάρος του μπλοκ μας, όταν εμείς στις 6/12/2011 είχαμε κάνει μια ανάρτηση με τίτλο «Αν το δούμε κι αυτό …..».

Γράφαμε λοιπόν τότε μεταξύ άλλων: «Πάγια τακτική μας είναι να μην αναπαράγουμε φήμες, να μην δίνουμε καμιά βάση σε ότι πολιτικό σενάριο κυκλοφορεί. Αυτή την φορά θα κάνουμε μια εξαίρεση. Ο λόγος είναι ότι η πληροφορία μας έρχεται από μια πηγή που οι καθεστωτικοί δημοσιοκάφροι θα την χαρακτήριζαν «αξιόπιστη» και δεύτερον είναι τόσο ρευστό το πολιτικό σκηνικό που τίποτα πια –όσον αφορά τους πολιτικούς σχηματισμούς που θα προκύψουν- δεν θεωρείται απίθανο … Αυτό λοιπόν που μας μεταβίβασαν –και επαναλαμβάνουμε ότι είναι κάτι που κυκλοφορεί χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε αν ισχύει- είναι μια τουλάχιστον «περίεργη» προσέγγιση

Συγκεκριμένα το ΕΠΑΜ –το πολιτικό μόρφωμα που ίδρυσε ο Δημήτρης Καζάκης- το οποίο έχει αναπτύξει μια σχετική δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις θα ήθελε να κάνει την παρουσία του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να κάνει μια εκλογική καμπάνια. Πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο διαγραμμένος από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ –αλλά όχι και από το κόμμα- βουλευτής Πάνος Καμένος συζητάει να συστρατευτεί στο εγχείρημα του Δ. Καζάκη προσφέροντας εκτός των άλλων και οικονομική στήριξη».

Το τι επακολούθησε μετά απ’ αυτή μας την ανάρτηση, απ’ τον ίδιο τον Καζάκη, αλλά και από ιστότοπους που πρόσκεινται φιλικά στο ΕΠΑΜ, πιθανόν να το γνωρίζεται. Η δικιά μας απάντηση τότε βρίσκεται εδώ.

Τώρα όμως που η όλη αλήθεια γίνεται γνωστή και μάλιστα από το στόμα του ίδιου του Δ. Καζάκη, τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που αναπαράγαγαν τις ηλίθιες συκοφαντίες του Δ.Κ και χαρακτήριζαν τους συντελεστές του μπλοκ μας «εκπροσώπους και τα βαποράκια του "βαθέως κράτους"»;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2012 στις 9:24 μ.μ.

Έχω ακούσει πάρα πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές στο ράδιο 9 και στο ΕΠΑΜtv κι έχω να πω πως ο Καζάκης είναι παντελώς ασόβαρος και μεγάλος λασπολόγος.
Όποιος έχει χρόνο να σκοτώσει μπορεί να επιλέξει μια οποιαδήποτε εκπομπή του (από το αρχείο ή και ζωντανή) κι αν δεν πέσει πάνω σε παραλλήρημα του "προέδρου" να παίξει αμέσως λόττο..

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2012 στις 10:44 μ.μ.

Σας τσούζει ο καζάκης επειδή ξεβράκωσε όλα τα κόμματα.Είτε τα αριστερά είτε τα δεξιά, προτείνοντας ισότιμη συνεργασία όλων των αντιμνημονιακών κομματων σε ένα κοινό μέτωπο.ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2012 στις 11:28 μ.μ.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΛΑΜΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ? ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΡΟΛΟΥΣ! ΕΝΤΑΞΕΙ...ΚΟΙΝΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ Ε Κ Α Τ Ο Ν Τ Α Δ Ε Σ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΗΛΗΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΛΑΜΕΝΕΣ ΘΕΙΤΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΨΗΦΟ!

ΑΝΤΕ ...ΕΠΑΜ - ΟΧΙ ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΑΣ 1

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 1:23 π.μ.

@ Ανώνυμο 11:28
Ξέχασες τον μαχητή Παπαθεμελή!

Heron of Alexandria
3 Μαΐου 2012 στις 1:44 π.μ.

Σελίδα 1/2

Πρέπει να ομολογήσω ότι ο κύριος Καζάκης έχει ζωηρή φαντασία! Σε αυτό το βίντεο αυτό που βλέπουμε είναι:

α. Λογικά άλματα
β. Αντιφάσεις
γ. Εικασίες

Λογικό άλμα 1: 0:18 -0:23 Λέτε "Συνεργαζόμενος σημαίνει μπαίνω στη στρούγκα του αλλουνού"

Συνεργασία κύριε Καζάκη σημαίνει το απλό αλλά και πολύ δύσκολο, να γεφυρώνονται οι διαφορές ή να παραμερίζονται και ταυτοχρόνως να αναδεικνύονται τα σημεία συμφωνίας μπροστά στο κοινό στόχο. Με το που λέτε τη συγκεκριμένη φράση, ουσιαστικά απορρίπτετε συνεργασίες οι οποίες δεν είναι κάτω από τη σκέπη σας... Προφανώς κατέχετε την απόλυτη αλήθεια και δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε...

Λογικό άλμα 2: 1:22 - 1:53 Λέτε "Εάν ήθελε μια τίμια και ισότιμη συνεργασία , όπου εξασφάλιζε και τον ίδιο και την πιθανότητα να φύγουν κάποιοι βουλευτές, και να χαθεί αυτή η συνεργασία, γιατί σε μία τέτοια συνεργασία και να φύγουν κάποιοι βουλευτές δεν διαλύεται (...) αν όμως ενταχθείς εσύ στο δικό του ψηφοδέλτιο και την κοπανήσουν οι βουλευτές η κοινοβουλευτική ομάδα που θα απομείνει τι ακριβώς θα πρεσβεύει, τους Ανεξάρτητους Έλληνες που οι μισοί θα έχουν φύγει και θα έχουν πάει στο Σαμαρά; Τι ακριβώς θα πρεσβεύει;"

Συγγνώμη αλλά αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείτε. Είστε λίγο ασύντακτος και ασύνδετος. Αλλά ας κάνω μια προσπάθεια. Ποιά είναι για εσάς η ισότιμη συνεργασία; Πως θα διασφαλίζατε εσείς τον εαυτό σας αλλά και το συνασπισμό δυνάμεων ότι οι δικοί ΣΑΣ βουλευτές δεν θα έφευγαν; Το τι πρεσβεύει μία συνεργασία κύριε Καζάκη εξαρτάται από το πόσοι βουλευτές έχουν μείνει; Νόμιζα ότι οι ιδέες είναι υπεράνω αριθμών. Ευχαριστώ που μου υποδείξατε ότι μια ιδέα για να υπάρξει απαιτεί έναν ελάχιστο αριθμό βουλευτών! Αν δεν ενταχθεί δηλαδή κάποιος σε ένα σχηματισμό οι ιδέες που έφεραν κοντά τα δύο μέρη εξακολουθούν και υπάρχουν ακόμα κι αν το ένα διαλυθεί ή υποχωρήσει; Δεν μας τα λέτε καλά κύριε Καζάκη...

Παρακάτω πέφτετε σε αντιφάσεις, αντιφάσεις που έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Με άλλα λόγια κύριε Καζάκη διαστρεβλώνετε τα πεπραγμένα και παρουσιάζετε μία εικονική πραγματικότητα! Αναφέρετε επί λέξη στο: 3:30 - 3:40 ότι "Ό,τι αρνηθήκαμε εμείς (Σ.Σ. Καζάκης), τα πήρε ο κύριος Μαριάς". Κύριε Καζάκη στο βίντεο αναφέρετε ότι σας προτάθηκε θέση στο επικρατείας! Ενώ λοιπόν γνωρίζετε την πραγματικότητα αποκρύπτετε ότι ο κ. Μαριάς αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με ίδιες δυνάμεις για μια θέση στην βουλή των ελλήνων. Πρώτος μεταξύ ίσων στον κοινό αγώνα. Δεν τον ενδιέφερε η ασφάλεια του επικρατείας... Λίγο μετά λέτε ότι ο κ. Καμμένος πρότεινε και τη χρηματοδότηση του κόμματός σας ώστε να κατέβει αυτόνομο στις εκλογές. Ο κος Μαριάς συντάχθηκε υπό τη σκέπη των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και μάλιστα με μια προεκλογική εκστρατεία η οποία έχει ελάχιστο κόστος.... Που βλέπετε την ομοιότητα κύριε Καζάκη;

Σε αρχικό σημείο κινδυνολογείτε και αποσκοπείτε στη δημιουργία κλίματος με σκοπούς τουλάχιστον αδιαφανείς! Συγκεκριμένα στο κομμάτι από 0:31 - 1:08. Ποιός μας εγγυάται κύριε Καζάκη ότι και οι δικοί σας βουλευτές δεν θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο; Για να μην ξεχνιόμαστε, κι εσείς ο ίδιος "την κάνατε με ελαφρά" από το ΚΚΕ... Όλα κύριε Καζάκη είναι ρευστά αν το θέλετε, αλλά να κουνάτε το δάχτυλο στους άλλους όταν ο ίδιος κάνατε αυτά που μας λέτε να προσέχουμε, αγγίζει τα όρια της υποκρισίας!

Heron of Alexandria
3 Μαΐου 2012 στις 1:45 π.μ.

Σελίδα 2/2

Κύριε Καζάκη, μετά από όλα αυτά μου γεννήθηκαν ερωτήσεις για εσάς. Θα είμαι ειλικρινής. Έψαξα να μάθω. Υπήρξε όμως ένα μικρό πρόβλημα. ΔΕΝ βρήκα το παραμικρό για εσάς. Ποιός είστε; Που σπουδάσατε; Τι πτυχίο έχετε και πότε το αποκτήσατε; Σε ποιές εταιρείες εργαστήκατε; Βρήκα μόνο κάτι συγκεχυμένες πληροφορίες, τίποτα συγκεκριμένο. Θα ήμουν υπόχρεος αν μας διαφωτίζατε.

Κάτι άλλο. Υπαινιχθήκατε στο βίντεο ότι ο κ. Μαριάς πήρε κάποια χρηματοδότηση ώστε να συμπορευτεί με τον κ. Καμμένο. Όμως, η εκστρατεία του κου Μαριά έχει ελάχιστο κόστος σε σχέση με τη δική σας! Πως κύριε Καζάκη χρηματοδοτείτε όλες αυτές τις συγκεντρώσεις - ομιλίες που δίνετε; Με τι χρήματα εξοπλίσατε το αυτοκίνητο με το οποίο περιοδεύετε; Όλα αυτά από τον Απρίλιο του 2011... Μια που σας ρωτάω όλα αυτά, με τι χρήματα δημιουργήσατε και συντηρείτε την εφημερίδα σας "Το Χωνί"; Και το ρωτάω γιατί μπορεί να στηρίζεστε στην εθελοντική συμβολή των συντελεστών αλλά δεν παύει να υπάρχουν έξοδα... Απλές ερωτήσεις που χρήζουν όμως συγκεκριμένων, κι αυτές, απαντήσεων...

Ψάχνοντας για σας έπεσα πάνω σε δημοσιεύματα για έριδες με διάφορους φορείς που συνεργαζόσασταν. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτές οι έριδες έφτασαν και μέχρι τα δικαστήρια! Βασικά πολλοί, βλ. Πατριωτικό Μέτωπο, σας κατηγορούν, μένει να αποδειχτεί, ως λασπολόγο. Γιατί τελικά όλες σας οι συνεργασίες, με εξαίρεση προς το παρόν την τελευταία με τον κ. Παπαθεμελή, απέτυχαν; Τι φταίει ή καλύτερα τις πταίει; Μήπως, λέω μήπως, φταίνε οι πιθανές αρχηγικές σας τάσεις; Μήπως δεν δέχεστε να είστε σε δεύτερο πλάνο ούτε όταν η πατρίδα το απαιτεί;

Φαίνεται ότι με τις κινήσεις σας διαιρείται το αντιμνημονιακό μέτωπο, ειδικά αυτών που θα μπορούσαν δυνητικά να συνεργαστούν. Αποσπάτε ποσοστά και απομακρύνετε τη δυνατότητα της δημιουργίας μίας κυβέρνησης συνασπισμού αντιμνημονιακών δυνάμεων ώστε να βγει η χώρα από το τέλμα και να αποκτήσει και πάλι αξιοπρέπεια, αυτή και ο λαός μαζί της. Επιπροσθέτως υποστηρίζετε την επιστροφή στη δραχμή! Σε αυτό τι να πρωτοπεί κανείς... Μόνο το χάος που θα προκληθεί νομίζω αρκεί! Μου δημιουργείτε την εντύπωση ότι λειτουργείτε ως δούρειος ίππος, σας παρακαλώ διαψεύστε με!

Τέλος, θα σας παρακαλούσα να μου εξηγήσετε πως είναι δυνατόν μία μορφή του βεληνεκούς του κου Θεοδωράκη να λειτουργεί, από τη στιγμή που ακόμα συμπορεύεται με τη Σπίθα, με ως μέσο μηχανισμού παρακράτους εκπορευόμενο από συγκεκριμένο "ίδρυμα" πέραν του Ατλαντικού! Επιστολή εδώ (http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/epistoli-paretisis-dimitri-kazaki-apo-ti-spitha.html). Μήπως κε Καζάκη όλα αυτά είναι λίγο συνωμοσιολογικά; Μήπως σας βόλευε η έστω κει με μια τέτοια δικαιολογία αποχώρησή σας από ένα χώρο που στο κάδρο ήσασταν εκ των πραγμάτων σε δεύτερο πλάνο;

Απλές απορίες, απλού ανθρώπου...

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 4:24 μ.μ.

Ο Καζάκης λέει πολλά σωστά πράγματα αλλά η προσωποκεντρική στρατηγική που ακολουθεί είναι τελείως λανθασμένη. 'Εχει δημιουργήσει ένα κόμμα όπου όλες οι εξουσίες συγκεντρώνονται στον αρχηγό και μόνο για υποτακτικούς υπάρχει χώρος. Πολλά τέτοια κόμματα έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και μικρά και μεγάλα (πχ από το ανδρεοπαπανδρεϊκό πασοκ ως την ένωση κεντρώων του Λεβέντη) αλλά η σημερινή εποχή χρειάζεται άλλου είδους προσέγγιση.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 9:52 μ.μ.

ειναι βλαμμενος ο ανθρωπος ειναι πια σιγουρο. Να ναι καλα το βαθυ κοκκινο που τον ξεβρακωσε τον τυπο.

kage

Ανώνυμος
6 Μαΐου 2012 στις 3:39 π.μ.

Μην ξεχνιώμαστε όμως...

Πρωτοβουλία Αριστερών Οικονομολόγων που τον ανέδειξε

Μεταξύ των υπογραφόντων (της αφρόκρεμας της σημερινής ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ήταν. Υπάρχει αυτοκριτική κυρίως για το περιεχόμενο που τον στέγασε και τον ανέδειξε;;; Μάλλον όχι!

1. Βατικιώτης Λεωνίδας
2. Γαϊτανίδου Ευανθία
3. Γάτσιος Βασίλης
4. Γεωργίου Γιώργος
5. Γκαγκάτσος Γιάννης
6. Γρόλλιος Γιώργος
7. Διαβολάκης Θανάσης
8. Δημητούλης Δημήτρης
9. Ζέρβας Μάκης
10. Καζάκης Δημήτρης
11. Κόκκορης Μάκης
12. Κοσμάς Πέτρος
13. Κουτσομπίνα Καίτη
14. Κυράνας Μιχάλης
15. Κυριακάκης Γιάννης
16. Λάλος Κώστας
17. Μαρκέτος Σπύρος
18. Μπαλιώτης Θόδωρος
19. Μπιτσάκης Ευτύχης
20. Μωραϊτου Ευγενία
21. Παπαλεξίου Γιώργος
22. Παπανικολάου Νίκος
23. Παππάς Κώστας
24. Παυλόπουλος Γιώργος
25. Ρεκλείτης Αλέξανδρος
26. Ρούσης Γιώργος
27. Σκαμνάκης Θανάσης
28. Τασιάκος Χρίστος
29. Τρικαλινός Γιώργος
30. Χρήστου Ευαγγελία

Άντε και για να θυμηθούμε τις παλιές καλές μέρες, ένα video από το "ThePressProject"

http://vimeo.com/12681597

Ανώνυμος
7 Μαΐου 2012 στις 8:05 μ.μ.

Ο τίτλος και η εμπάθεια του άρθρου σας δυστυχώς έρχονται σε αντίθεση με την εγκυρότητα των γραφώμενων σας. Λίγη νυφαλιότητα ακόμα και όταν σε πνίγει το δίκιο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger