Home » , » Τσίπρας: Αρσένη για πρωθυπουργό, αλλά και ολίγον από Παπαδήμο

Τσίπρας: Αρσένη για πρωθυπουργό, αλλά και ολίγον από Παπαδήμο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 | 3:54 μ.μ.

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ…

Αγγελική Φατούρου - Εκπαιδευτικός, μέλος του Μ-ΛΚΚΕ

Ώστε έτσι λοιπόν! Οι αρχάγγελοι της αριστεροσύνης, αυτοί που θα σώσουν το λαό και τον τόπο από τη βαραβαρότητα των μνημονίων και «θα καθαρίσουν το πολιτικό σύστημα» πρότειναν για υπηρεσιακό πρωθυπουργό … το Γεράσιμο Αρσένη! Ναι, αλήθεια, αυτόν που διέλυσε το λύκειο με την αντιδραστική του μεταρρύθμιση το 1997-98, που συνάντησε απέναντί του μεγάλους αγώνες μαθητών, καθηγητών και αδιόριστων εκπαιδευτικών [βλ. μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις τον Ιούνιο του 1998 ενάντια στην κατάργηση της επετηρίδας] και υπό το βάρος αυτών καρατομήθηκε κι έκτοτε είχε κουρνιάσει στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας»! Αυτόν ακριβώς θυμήθηκε ο Τσίπρας σήμερα, προφανώς κατόπιν συμφωνίας με την Κατσέλη, που τυγχάνει συζυγος Αρσένη, προκειμένου τα ψηφαλάκια της να οδεύσουν προς Κουμουνδούρου μεριά.

Εύγε στο νέο ήθος και ύφος τής οσονούπω «αριστερής διακυβέρνησης», να το χαίρονται ο ΣΥΝ και οι συνιστώσες του, ο αριθμός των οποίων εντός ολίγου θα αυξηθεί με διάφορους παραστρατήσαντες «σοσιαλιστές».

Και αφού ο Αρσένης δεν άρεσε στους υπόλοιπους, καλός είναι και ο Παπαδήμος, αποφάνθηκε ο Τσίπρας…

Και ακόμα δεν αρχίσαμε, αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι. Πολλά έχουν να δούν τα μάτια μας μέχρι τις 17/6, και –κυρίως- μετά τις εκλογές. Γι’ αυτό σίγουρα θα επανέλθουμε.

16/5/2012
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 16 σχόλια

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2012 στις 4:10 μ.μ.

H ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΓΟΡΟΦΟΒΙΑ.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2012 στις 4:33 μ.μ.

Ο Αρσένης ήταν πάντα αριστερός. Μπράβο στο ΣΥΡΙΖΑ που έχει ανοιχτό μυαλό. Αυτή την αριστερά έχει ανάγκη η χώρα και οι εργαζόμενοι. Είσαστε στο σωστό δρόμο. Και πάλι μπράβο.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2012 στις 4:57 μ.μ.

Για τον επικεφαλής της υπηρεσιακής κυβέρνησης (με χρονικό ορίζοντα -το πολύ- 30 ημερών) πρόκειται, αγαπητή συντρόφισσα. Μην κάνεις έτσι. Το ζητούμενο είναι να διασφαλισθούν:
-Το αδιάβλητο των εκλογών.
-Το πάγωμα των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις.
-Το πάγωμα των ιδιωτικοποιήσεων.

Πάντως, θα προτιμούσα κι εγώ να προτείνει κάποια άλλη προσωπικότητα. Για παράδειγμα,κάποιον από τους ...Ειρήνη Βλαχοπούλου, Γιαννούλα Αντωνιάδη, Αντώνη Παπαδόπουλο κ.ά...

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2012 στις 4:58 μ.μ.

Ανοιγμα στη Λούκα είναι αυτό για μετά τις εκλογές

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2012 στις 5:37 μ.μ.

Τσίπρα συνέλθετε εκεί μέσα και σκεφτείτε σοβαρά,διαλέξτε σοβαρούς συνεργάτες.Αν δεν σοβαρευτείτε θα τα κάνετε χειρότερα.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2012 στις 5:37 μ.μ.

Το άρθρο είναι διαφωτιστικό. Πραγματικά μου έκανε αρνητική εντύπωση η επιλογή του Αρσένη. Η επιλογή του Αρσένη είναι απαράδεκτη, ο Αρσένης ήταν από τους πρωτεργάτες της εμετικής νεοφιλελεύθερης περιόδου του Σημίτη, και πρόγονος του εμετικότερου Ευθυμίου. Εμεινε ως ένας από τους χειρότερους υπουργούς Παιδείας. Μεταξύ δύο κακών όμως υποθέτω όμως ότι θα προτιμούσαμε την Κοινωνική Συμφωνία από το να μπουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σε μια αυριανή κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές του Ιουνίου. ΝΔ ΠΑΣΟΚ αυτό θα επιδιώξουν να μπουν τουλάχιστον στην κυβέρνηση συνεργασίας έτσι ώστε να έχουν έστω μερικό έλεγχο.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2012 στις 6:19 μ.μ.

δηλαδή ο Τσίπρας πρότεινε τον Αρσένη για να... εκθέσει τους ΠΑΣΟ-ΝΔ, και ολίγος Παπαδήμος δεν βλάφτει. Χάλια. Τελικά αντι να πολεμάμε για κυβέρνηση αριστερας, θα πολεμάμε να μην φτιάξει ο Τσίπρας το νεοΠΑΣΟΚ. σκέτα χάλια.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2012 στις 6:36 μ.μ.

.....το νεο πασοκ -γενιεται- ειναι εδω ενομενο δυνατο!!

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2012 στις 6:57 μ.μ.

Απαραδεκτη επιλογη , κατεστρεψε μια ολοκληρη γενια με την επιμονη του για τις μεταρρυθμισεις στην παιδεια, και βρηκε απεναντι του σύσσωμο ολο τον εκπαιδευτικο κοσμο με καταληψεις σχολειων , διαδηλωσεις κλπ και εμενα προσωπικα σαν μητερα που μαζι με δυο παιδιά 16χρονα φαγαμε τονους δακρυγονα και απιστευτη καταστολη εκεινη την περιοδο .

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2012 στις 7:17 μ.μ.

Εγώ πάλι θα προτιμούσα τον Χατζηλάμπρου της ΚΟΕ που δήλωσε στο Βήμα ότι είναι κανονικός αριστερός τώρα πια (όλοι ξέρουμε τι παει να πει κανονικός και τι πάει να πει όταν κάποιος θέλει να το πει αυτό μέσω του Βήματος και δεν κρατιέται) ή τον Γλέζο (επειδή βγάζω 20.003 ευρώ το χρόνο και θέλω να δανείσω τη χώρα προσωπικώς για να λυθεί το δημοσιονομικό πρόβλημα) ή τον Μαρκέτο από το επικρατείας του Ανταρσύα που εκφράζει΄μια σοβαρή τάση.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2012 στις 7:41 μ.μ.

Το ΚΚΕ το μόνο που επιδιώκει, είναι να επιβάλει τη δικτατορία του Κόμματος (του πολιτικού γραφείου του) πάνω στην εργατική τάξη, και όχι την δικτατορία της εργατικής τάξης πάνω στην αστική.
Αυτό όσο και να το ονειρεύονται δεν θα το επιτύχουν ποτέ.
Η εργατική τάξη δεν ενδιαφέρεται για την αλλαγή αφεντικού. Εκείνο που τη νοιάζει είναι η πραγματική της απελευθέρωση, και δυστυχώς το ΚΚΕ με ό,τι το διακρίνει σήμερα, δεν είναι ικανό να την βοηθήσει να το κάνει.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2012 στις 10:21 μ.μ.

για πόσους ψήφους;
για 10.000
για 20.000
για 30.000
και αν είχε η κατσέλη 100.000 τί θα προτεινόταν;

δεν ξέρω πόσοι έπαξαν το κεφάλι τους στα εξεταστικά - αλλά να θεωρείται, για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες, ότι ο αρσένης έχει "σοβαρή" πολιτική διαδρομή σε μία σειρά υπουργείων και την ίδια στιγμή να αποσιωπείται το περασματάκι που έκανε από το ΥΠΕΠΘ και από τα κεφάλια μας, μάλλον είναι ένα ακόμα παράδειγμα real politic...

Πραγματικά προσφέρετε σπουδαίες υπηρεσίες για να καταλάβουμε τι συνέβει στην αριστερά το 81 και πόσο πολύ διαφθείρει η εξουσία, όταν και μόνο στην προοπτική της, τρέχετε να γλύψετε αυτόν που μάτωνε τη νεολαία για 2 χρόνια.

Α και κάτι τελευταίο,
αν ο κοντογιαννόπουλος είναι ο ηθικός υπεύθυνος για το θάνατο του τεμπονέρα, για τη δολοφονική επίθεση στον κουσουρή και τους άλλους 2 αγωνιστές ο "υπεύθυνος" αρσένης δεν είναι;

εκπαιδευτικός έξω από το εξεταστικό
17 Μαΐου 2012 στις 10:57 π.μ.

Απ' το διαγωνισμό
το μόνο πια που μένει
είναι το αίμα
στα χέρια του Αρσένη

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2012 στις 11:17 π.μ.

Σαν μαθητές είχαμε δώσει σκληρούς αγώνες ενάντια στο Αρσένη και τους νόμους του. Απαράδεκτη και προσβλητική πρόταση για τη γενιά μου.

17 Μαΐου 2012 στις 1:51 μ.μ.

κάποιοι είναι τόσο άσχετοι , εκτός και εάν ψαρεύουν σε θολά νερά, που δεν ξέρουν ότι το
Μ.Λ.κκε δεν είναι συνιστώσα της ανταρσύα.
Για την ουσία του ζητήματος.
Ρετάλια της αστικής πολιτικής υπάρχουν άφθονα για να επιλεγεί και κάποιος για πρωθυπουργός κοινής αποδοχής μετά τις εκλογές.

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2012 στις 2:22 π.μ.

To ΠΑΣΟΚο-Τσιπρέϊκο κοστούμι απλώς "προβάρεται"...Εμπρός στο δρόμο που χαράζει ο Τσίπρας,ο Κουρουπλής,η Σακοράφα,η Κατσέλη,ο...Αρσένης, γιατί όχι ο "λαμπρός" υπουργός μας ο Καστανίδης, γιατί όχι ο ο ο ο ...
"ΠΑΣΟΚ" στη θέση του ΠΑΣΟΚ
Ούστ να μου χαθείτε οπορτούνες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger