Home » , » Θα έχουμε κυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ; (Βίντεο)

Θα έχουμε κυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 | 7:57 μ.μ.

Τελικά ο ΔΗΜΑΡ και ο Φώτης Κουβέλης επέλεξαν την πολιτική τους αυτοκτονία; Εκτός απροόπτου στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα υλοποιηθεί η πρόταση Κουβέλη ο οποίος επικαλούμενος την «κρισιμότητα των στιγμών» παίρνει πρωτοβουλία, όπως είπε, για συγκρότηση «οικουμενικής κυβέρνηση με πολιτικά φερέγγυα πρόσωπα».

Πρωτοβουλία που βρήκε απόλυτο σύμφωνο τον Ευ. Βενιζέλο και κατά πάσα πιθανότητα η πρόταση Κουβέλη θα γίνει αποδεκτή και από την Ν.Δ. Η μόνη διαφορά που εντοπίζουμε ακούγοντας το βίντεο με τις δηλώσεις Κουβέλη-Βενιζέλου είναι ότι ενώ ο μεν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κάνει λόγο για οικουμενική κυβέρνηση με ορίζοντα τις ευρωεκλογές του 2014, ο Βενιζέλος θέλει κυβέρνηση εθνικής ενότητας και υπέρβαση του μνημονίου μέσα σε μια τριετία.

Όπως και να είναι όμως αν τυχόν σχηματιστεί μια κυβέρνηση από Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είτε την ονομάσουν «οικουμενική» είτε «εθνικής ενότητας» θα είναι μειοψηφία του εκλογικού σώματος αφού συνολικά αυτά τα κόμματα έχουν 38% των ψήφων άσχετα αν λόγω του άθλιου εκλογικού νόμου συγκεντρώνουν 168 βουλευτές.

Θα περιμένουμε να δούμε αντιδράσεις και από τα άλλα κόμματα, σ αυτές τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2012 στις 8:13 μ.μ.

Τελικά πραγματοποιήθηκαν οι φόβοι όσων έλεγαν ότι η ΔΗΜΑΡ θα ενωθεί με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ελπίζω να μην πέσει στον εκβιασμό ο ΣΥΡΙΖΑ και να μπει σε τέτοια κυβέρνηση η οποία έτσι κι αλλιώς θα διαλυθεί μέσα σε λίγους μήνες γιατί η ανοχή του κόσμου είναι μηδενική.

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2012 στις 8:27 μ.μ.

να μην πεσει στην παγιδα ο συριζα

10 Μαΐου 2012 στις 10:12 μ.μ.

όλα ειναι ανοιχτά πάντως ο κύριος Κουβέλης που τον στήριξα είναι ο μόνος απο τις αριστερές δυνάμεις που είναι σοβαρός και μπορεί να διαολοστείλει ΔΝΤ και Τροίκα

Κούλης Στέλογλου
10 Μαΐου 2012 στις 11:44 μ.μ.

πράγματι ο κύριος Κουβέλης μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε σοσιαλιστική κατεύθυνση (με δημοκρατία και ελευθερία) και να της χαρίσει την ανεξαρτησία και εθνική αξιοπρέπεια που της αξίζει.
αν κάτι πάει στραβά, νομίζω πως θα έρθει ο κύριος Τσίπρας να το διορθώσει - σε κάθε περίπτωση στηρίζω και τους δύο.

11 Μαΐου 2012 στις 12:07 π.μ.

Α ρε Καζάκη, τα λεγες αλλά ποιός άκουγε!

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2012 στις 12:42 π.μ.

φιλε troll κοιμασαι υπνο βαθυ.Μιλαμε για εναν ανθρωπο που ειναι ικανος να μην εχουμε να παρουμε τυροπιτα και αυτος να λεει "σας εχω στην Ευρωπη όμως".Δεν τον θεωρω καν αριστερό και πρέπει να γνωρίζει πως αν πάει με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει και πολιτικά.

Πάντως και κυβέρνηση να κάνουνε δεν πρόκειται να κρατήσει και πολύ.Θα γίνει της κακομοίρας σύντροφοι.Εξοπλιστείτε.

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2012 στις 10:13 π.μ.

Φωτάρα ρώτα το Καρατζαφιόζη που είναι τώρα..

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2012 στις 12:21 μ.μ.

OUSTTTTT SYRIZA THELOYME

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger