Home » , » Αλλο ένα απεχθές έγκλημα του ΝΑΤΟ κατά αμάχων στο Αφγανιστάν

Αλλο ένα απεχθές έγκλημα του ΝΑΤΟ κατά αμάχων στο Αφγανιστάν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Μαΐου 2012 | 2:03 μ.μ.

Σύμφωνα με την αρθρογραφία τον θάνατο πολλών αμάχων προκάλεσαν δύο αεροπορικές επιδρομές του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι οι επιδρομές σημειώθηκαν στις επαρχίες Μπαντγκίς στα δυτικά και Χελμάντ στο νότο. Ο ακριβής αριθμός των αμάχων που έχασαν τη ζωή τους από τις επιθέσεις αυτές δεν είναι γνωστός.

Θαυμάστε υποκρισία και χοντροπετσιά του ιμπεριαλιστή δολοφόνου: Ένας αξιωματικός της Isaf δήλωσε από την Καμπούλ ότι «έχουμε ενημερωθεί για τους ισχυρισμούς ότι υπήρξαν απώλειες μεταξύ των αμάχων στις επαρχίες» και τους ερευνούν.

Ειδικότερα, στην επαρχία Χελμάντ, σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη, έξι μέλη μιας οικογένειας σκοτώθηκαν αεροπορική επίθεση που εξαπολύθηκε την Παρασκευή. Η επίθεση εξαπολύθηκε όταν αντάρτες επιτέθηκαν εναντίον των αφγανικών και των ξένων δυνάμεων ασφαλείας που βρίσκονταν στην περιοχή, προσθέτει η ανακοίνωση.
Στη δυτική επαρχία Μπαντγκίς ο κυβερνήτης Ντίλμπαρ Τζαν Άρμαν επιβεβαίωσε τις αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία άμαχοι σκοτώθηκαν από μια επίθεση του ΝΑΤΟ, χωρίς όμως να δώσει τον ακριβή αριθμό των νεκρών. Τα τοπικά μέσα ανέφεραν σήμερα ότι τουλάχιστον 14 άμαχοι σκοτώθηκαν από μια αεροπορική επιδρομή που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή το βράδυ.

Το ελληνικό εκστρατευτικό σώμα, συνιστώσα των δολοφονικών-κατοχικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, όχι μόνο βαρύνεται με σημαντικό μερίδιο ευθύνης εξαιτίας της συμμετοχής του στην ιμπεριαλιστική επέμβαση, αλλά αντιμετωπίζεται ως εχθρός από τον Αφγανικό λαό, εναντίον του οποίου φυσικά στρέφει τα όπλα του.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί αποτελούν στυγνούς μισθοφόρους που έγλυψαν κατουρημένες ποδιές για να αρπάξουν μια μεγάλη χούφτα ευρώ. Απαίτηση του λαού μας η άμεση αποχώρηση των ελληνικών και νατοϊκών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν και η έξοδος από ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ.

Αντί για αυτό όμως  ο Δ.Αβραμόπουλος, σε μια απελπισμένη κίνηση δίνει 2000 ευρώ σε κάθε στρατιωτικό που υπηρετεί στο Αφγανιστάν, λίγες ώρες πριν τις εκλογές, επιχειρώντας την εξαγορά τους! Πρόκειται για τα 2/3 του επιδόματος επικινδυνότητας, που έπρεπε να έχουν λάβει εδώ και μήνες όσοι υπηρετούν στο Αφγανιστάν.



ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger