Home » , » Αποτυχημένη πολιτική – Αποτυχημένη συγκέντρωση.

Αποτυχημένη πολιτική – Αποτυχημένη συγκέντρωση.

Από mitsos175 , Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 | 10:38 μ.μ.



Βαγγελιώ σ ευχαριστώ. Μου έκανες το χατίρι και μάζεψες τα αιγοπρόβατα στο Σύνταγμα. Να μη γελάσουμε και εμείς; Είχα μια αγωνία μετά το φιάσκο του Σαμαρά στο Ζάππειο, αν θα σπάσεις το ρεκόρ, κάνοντας την πιο «χάλια» μάζωξη. Τα κατάφερες!  Έπρεπε να είχα περισσότερη εμπιστοσύνη στον «πολιτικό σου λόγο», που σε κάνει αντιπαθέστατο.

Έβλεπα μερικές δεκάδες γίδια, να βόσκουν κουτόχορτο αραιά κι αλάργα στην πλατεία. Τόσοι μόνο Βαγγελιώ; Στο τέλος να τα βάλεις τα ζωντανά σε αγροτικό, να πάτε τσάρκα στην Ακρόπολη. Από δω και πέρα, θα λένε αποτυχημένη συγκέντρωση και θα σε σκέφτονται να γκαρίζεις σε άδειους δρόμους. Από παλμό όμως έτσι; Άλλο τίποτα. Μόνο ο καφές και το παξιμάδι έλλειπε. Όχι μανάρι μου, δεν σου κούναγαν σημαίες. Μαντήλια κούναγαν, να σε χαιρετίσουν που φεύγεις.

Εκείνο που μου άρεσε περισσότερο όμως, ήταν το σχέδιο «υποχώρησης» του αποδεκατισμένου κοπαδιού. Έριξες χαρτιά και καπνογόνα, για να μην τους κράξουν περαστικοί, όταν θα φεύγουν.

Προσπαθώ να μιλήσω σοβαρά Μπενύτο, αλλά δε μ αφήνεις αγιάσω. Εσύ αρχίζεις πρώτος τα αστεία, όταν μιλάς για πρωτιά. Κάτσε αγόρι μου να μπεις Βουλή πρώτα. Να σε ψηφίσουμε για «ευχαριστώ», που μας νοικιάζεις το σπίτι μας; Που μας έκοψες το μισθό και τη σύνταξη; Που μας βρήκες «δουλειά», να στεκόμαστε με τις ώρες στις ουρές; Μην ανησυχείς, θα σε «φτιάξουμε» στις εκλογές μια χαρά.

Όχι ελεφαντένιε μου. Δεν θα πονέσεις. Άλλωστε ο ανασκολοπισμός πονάει λιγότερο από το μνημόνιο.  

 ΥΓ : Δες τη γνώμη του κόσμου:

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 11:56 μ.μ.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ...ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ....ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ +++ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΟΛΑΣΗ...ΤΕΤΙΑ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΑ ΚΑΘΑΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ???????

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2012 στις 12:02 π.μ.

http://images.news-now.gr/8/81574/4.jpg
Θαυμάστε κατάντια. Τελείωσαν τα άθλια καθάρματα.

5 Μαΐου 2012 στις 11:22 π.μ.

Υπάρχουν φωτογραφίες με πακιστανούς με σημαίες του ΠΑΣΟΚ χθές στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ που παρακολουθούσαν τον Βενιζέλο!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger