Home » , » Δημοσκόπηση της εταιρείας VFRC (Βίντεο)

Δημοσκόπηση της εταιρείας VFRC (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 | 10:13 μ.μ.

Κι ενώ αναμένουμε άλλες τέσσερις δημοσκοπήσεις στις Κυριακάτικες εφημερίδες (οι οποίες σύμφωνα με όσα είπε ο Γ. Παπαγιάννη στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra chanel όλες θα παρουσιάζουν ως προς την πρόθεση ψήφου πρώτο κόμμα την Ν.Δ) παραθέτουμε σε βίντεο την δημοσκόπηση της εταιρείας VFRC που έγινε για το τηλεοπτικό κανάλι που αναφέραμε.

Είναι άξιο απορίας πάντως πώς τα πολιτικά πρόσωπα δίνουν τόσο βάρος στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων αφού και τις πρόσφατες εκλογές ανάμεσα στους μεγάλους χαμένους συγκαταλέγονται και οι δημοσκόποι.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2012 στις 12:19 π.μ.

Ο σκοπός των δημοσκοπήσεων είναι η διαμόρφωση όχι η καταγραφή. Από αυτήν την άποψη πετυχαν το σκοπό τους και είναι χρήσιμα εργαλεία του συστήματος.

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2012 στις 12:21 μ.μ.

συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο φίλο!

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2012 στις 12:38 μ.μ.

Που ακριβώς πέτυχαν το σκοπό τους οι δημοκόποι-γκαλοπατζήδες, για να καταλάβουμε; Πίεζαν τον κόσμο να ψηφίσει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με πλαστές δημοσκοπήσεις,έλεγαν οτι η ΝΔ θα πάρει 40% και το ΠΑΣΟΚ 35%, και άντε να μη πώ τι πήραν!
Η πλήρης αποτυχία των δημοκόπων, και των πλαστών κατευθεινόμενων δημοσκοπήσεων! Από τότε και μετά τους ξέρει όλος ο κόσμος τι καθάρματα είναι!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger