Να προσπεράσουμε το γεγονός –δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια- ότι οι χρυσαυγίτες θα είχαν ένα μηχανισμό να κάνουν παρουσία σε ιστοσελίδες ειδικά κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο και αλλάζοντας δεκάδες ψευδώνυμα, χρησιμοποιώντας τους ίδιους υπολογιστές να προσπαθούν να διαμορφώσουν ένα κλίμα υπέρ τους μετά την τραμπούκικη ενέργεια του Κασιδιάρη.
Σημειωτέον ότι αυτός ο «ομορφάντρας», που λέει και η Λ. Κανέλλη, δεν έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του και κρύβεται μέχρι να περάσει το αυτόφωρο. (Φυσικά, και η ελληνική μπασκηναρία κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει).
Συζητήσιμο είναι επίσης το γεγονός ότι μέχρι τώρα εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών αριστερών κομμάτων καθόταν και συζητούσαν στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους της ναζιστικής συμμορίας.
Φυσικά, η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί και αυτή μας λέει ότι ένα μέρος του πληθυσμού, ειδικά της νεολαίας. έχει εγκλωβιστεί στα δίχτυα αυτής της συμμορίας. Οι λόγοι είναι πολλοί. Το στέλεχος του ΚΚΕ, Γιάννης Πρωτούλης μας λέει την άποψη του
Το επόμενο βίντεο είναι από την συνέντευξη που έδωσε η Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή της Γιάννα Παπαδάκου «Παρέμβαση»
Σημειωτέον ότι αυτός ο «ομορφάντρας», που λέει και η Λ. Κανέλλη, δεν έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του και κρύβεται μέχρι να περάσει το αυτόφωρο. (Φυσικά, και η ελληνική μπασκηναρία κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει).
Συζητήσιμο είναι επίσης το γεγονός ότι μέχρι τώρα εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών αριστερών κομμάτων καθόταν και συζητούσαν στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους της ναζιστικής συμμορίας.
Φυσικά, η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί και αυτή μας λέει ότι ένα μέρος του πληθυσμού, ειδικά της νεολαίας. έχει εγκλωβιστεί στα δίχτυα αυτής της συμμορίας. Οι λόγοι είναι πολλοί. Το στέλεχος του ΚΚΕ, Γιάννης Πρωτούλης μας λέει την άποψη του
Το επόμενο βίντεο είναι από την συνέντευξη που έδωσε η Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή της Γιάννα Παπαδάκου «Παρέμβαση»
+ σχόλια + 6 σχόλια
Ο κ. Πρωτούλης δυστυχως δεν εχει καταλαβει τίποτα και δεν μπορει να καταλαβει γιατι με τον αγοραίο Μαρξισμό του δεν μπορει να αναλυση , να δει τα αίτια του φασιστικου φαινομένου.
ο ανθρωπός , ο εργατης, δεν είναι μόνο μεροκαματο και οι πρωτολειες αναγκες του.
ειναι ενα βαθυτερο πλεγμα σχεσεων και συμπεριφορων που χρηζει βαθειας μελετης .
γυρω απ το θεμα της μαζικης ψυχολογιας του
φασισμου εχουν γραφτεί πολλα καλο ειναι να τα ξαναδιαβασουμε γιατι οπως βλεπω ξαναπεφτουμε στα ιδια λαθοι που επεσαν οι κομμουνιστες στα 1930 .
δεν φτανει και δεν καθαριζουμε με το ναλεμε
οτι ο φασισμος σ'ολες τις εδοχες του ειναι το βαρυ χερι τον πιο σκοτεινων καπιταλιστικων κυκλων και η τελευταια αμυνα του συστηματος.
αυτο είναι σωστο αλλα περιγραφεί'
αυτό που ρωταει η δημοσιογραφος και δεν μπορει να εξηγησει ο κ' Πρωτουλης ειναι:
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥς ΦΑΣΊΣΤΕς .
Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΜΕΝΑ
ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΉ.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η Πηγάδα του Μελιγαλά δεν γέμισε ακόμα. Έχει πολύ χώρο ακόμα, για κάτι χιτλερικά αποβράσματα σαν κι εσάς.
Η Αριστερά πρέπει και οφείλει να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τους ναζί, όπως άλλωστε κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τα αφεντικά και τους εκπροσώπους τους -αυτοί δηλαδή τι παραπάνω έχουν; -, να τους ξεμπροστιάζει και να δείχνει το χαμηλό τους επίπεδο. Οι ναζί είναι ένας εχθρός και κανένας εχθρός δεν πρέπει να υποτιμάται, άλλωστε ο αποκλεισμός τους τους ανεβάζει στα ματια του κόσμου και ειδικά του δικού τους κόσμου...
Αξιος ο μισθός σου Γ. Τράγκα
Αντικομμουνιστική χολή έσπευσε να ρίξει χτες ο Γιώργος Τράγκας στο ΣΤΑΡ και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, με αφορμή την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής». Ο Γ. Τράγκας μίλησε για «κόκκινο φασισμό» που έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν, όπως είπε, αναφερόμενος στο σοσιαλισμό που γνωρίσαμε.
Είναι ο δημοσιογράφος που έχει αναλάβει εργολαβικά να προωθήσει το ΣΥΡΙΖΑ, που όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έχανε ευκαιρία να κατηγορήσει το ΚΚΕ ότι είναι «συστημικό κόμμα» και ότι στηρίζει - τάχα - τα μνημονιακά κόμματα, επειδή το Κόμμα μας ασκεί πολιτική κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ. Με όχημα την «αντιμνημονιακή στάση» ο Γ. Τράγκας παριστάνει τον αντισυστημικό για να προωθήσει με αυτό το προφίλ ακριβώς αυτήν την κυρίαρχη ιμπεριαλιστική προπαγάνδα, που έχει ήδη κατοχυρωθεί στο νομικό πλαίσιο της ΕΕ: Τη συκοφάντηση του σοσιαλισμού και την ταύτιση του κομμουνισμού με το φασισμό - ναζισμό. Ο στόχος του σαφής: Μέσα από την ταύτιση να ηττηθεί το ΚΚΕ και το λαϊκό κίνημα.
Αξιος ο μισθός του!
Ανορθολογισμός VS Ορθολογισμού
Στα μάτια του κόσμου, που χειμάζεται από φτώχεια σε συνδυασμό με αναλφαβητισμό, αγραμματοσύνη, οι καρποί προβάλλουν τόσο κοντά, όσο να απλώσουν το χέρι για να τους δρέψουν. Ο καιρός γαρ εγγύς, ήταν η επίκληση τόσα χρόνια. Τώρα; Ήγγικεν η ώρα;
Το φαντασιακό ενός απώτατου παρελθόντος που έρχεται να μετασχηματιστεί σαν μόλις εχτές, διαγράφει τον ιστορικό χρόνο μονοκοντυλιά, ως μη γενόμενο. Οι Πύλες του Ανεξήγητου ορθάνοιχτες, ο Αθέατος Κόσμος καλεί, η Θετική Ενέργεια πλημμυρίζει όσους την αντιλαμβάνονται, οι υπόλοιποι είναι χαμένοι.
Είναι πολύ περισσότερο από άλλη μια πολιτική ιδεολογία. Πρόκειται για σύμφυρμα παγανισμού, μαγείας, συμβόλων, συγκρητισμού, μυστικισμού, μεσσιανισμού. Το πεπρωμένο καλεί μόνο τον περιούσιο.
Προτείνω ένα πολύ πρόσφατο άρθρο http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2925.html σαφώς ανώτερο από το σχόλιό μου, που μάλλον πέρασε απαρατήρητο.
Ευχαριστώ.
Αυτό ας το δουν και οι Αλβανοί υπήκοοι.
Ο Εθνικισμός η εξέδρα και...η Χρυσή Αυγή. O ποδοσφαιρικός αγώνας Αλβανίας-Ελλάδας. Συνεντεύξεις με μέλη της "γαλάζιας στρατιάς"
Δημοσίευση σχολίου