Home » , » Δικαναλική συνέντευξη της Α. Παπαρήγα (Βίντεο)

Δικαναλική συνέντευξη της Α. Παπαρήγα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 | 5:51 μ.μ.

Tην δικαναλική συνέντευξη που έδωσε σήμερα η Α. Παπαρήγα παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

 Η γ.γ του ΚΚΕ εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση σε Ν.Δ και Συριζα αποκλείοντας παράλληλα την συμμετοχή του ΚΚΕ σε κάθε κυβέρνηση που μπορεί να προκύψει από τις εκλογές στις 17 Ιούνη. «Συμμετέχοντας σε μία κυβέρνηση με λαθεμένη γραμμή πλεύσης, ακυρώνουμε το ρόλο μας μέσα στο λαό», δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν σοβαρές διαφορετικές στα προγράμματα του ευρωμονόδρομου και υποστήριξε ότι «αν βάλουν νερό στο κρασί τους» μπορούν να συνεργαστούν για να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Αξιοσημείωτες είναι και οι απαντήσεις που έδωσε η Α. Παπαρήγα σε δυο ερωτήσεις που δέχτηκε από δημοσιογράφους για τους τραμπουκισμούς στελεχών της Χρυσής Αυγής.
 Αφού σημείωσε ότι η Χ.Α χρησιμοποιείται ως «προφύλακας του συστήματος» και αφού υπογράμμισε ότι «για να αποτραπούν φαινόμενα βίας πρέπει να υπάρχει ένα καλά οργανωμένο και περιφρουρημένο λαϊκό κίνημα», τόνισε: «δεν θα έχουν καλή άκρη με μας αυτοί. Μην νομίζουν ότι θα μας φοβίσουν . Αλλά ας πάμε τώρα στις εκλογές με ηρεμία».

Η Αλέκας Παπαρήγα, συνειδητοποίησε μάλλον και μετά τον τραυματισμό από νεοναζιστές δημοτικού σύμβουλος του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, πόσο έξω είχε πέσει στην εκτίμησή της που μας έλεγε πριν τις 6 Μάη ότι μόλις μπουν οι ναζιστές στη Βουλή θα φορέσουν γραβατούλες και ταγεράκια και θα γίνουν καλά παιδιά.

Μακάρι το «δεν θα έχουν καλή άκρη με μας αυτοί» που είπε, η Α. Παπαρήγα, εννοώντας τις παρακρατικές νεοναζιστικές συμμορίες να σημαίνει κάτι το ουσιαστικό.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2012 στις 11:32 μ.μ.

Καλά αυτά που λέει η Παπαρήγα πλέον ότι θα γίνει άτακτη χρεωκοπία και ότι θα χαθούν μισθοί και συντάξεις είναι επιχειρήματα της νέας δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Εχουν πέσει οι μάσκες για την κυρία Τυποεκδοτική του Περισσού και του άρθρου 99 η οποία χαρακτηρίζει τους απολυμένους της προβοκάτορες και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν κάποια στιγμή αποκαλυφθεί ότι συνδέεται κρυφά με το σύστημα ή και χρηματοδοτείται από αυτό. Η Παπαρήγα πλέον θα τιμωρηθεί από το λαό καθώς συμπληρώνει τη δεξιά με επιχειρήματα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ο Νο1 εχθρός. Η αριστερά της είναι συστημική. Και λυσσά περισσότερο γιατί έχει να κάνει με μια αριστερά συγγενική με αυτή την οποία προσπαθεί να αποδείξει ως άνιση.

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2012 στις 12:32 π.μ.

Δεν το λέει η Παπαρήγα ότι θα γίνει άτακτη χρεοκοπία. Η κρίση βαθαίνει.
Οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ λέει ότι την άτακτη χρεοκοπία θα την προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ το αντίστροφο και το ΚΚΕ ότι δεν εξαρτάται από την ελληνική κυβέρνηση αλλά από την αντικειμενική όξυνση της κρίσης.

@ 13 Ιουνίου 2012 11:32 μ.μ.
Κόψε τις αυριανίστικες προγραφές. Δεν ταιριάζουν σε αριστερούς.

Άγνωστος Χ

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2012 στις 1:12 π.μ.

Ανεξαρτητα απο το ποιος θα ειναι κυβερνηση αυριο, αληθεια το αποκλειεις 100% οτι μπορει να οδηγηθουμε και εκει?
αν ναι σε παρακαλώ κανε save το σχολιο σου για κανα χρονο, ετσι απλα σαν στοιχημα με τον εαυτο σου...

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2012 στις 1:35 π.μ.

Τωρα τη βαλατε ολοκληρη..Χτες που ηταν η συνεντευξη του Τσιπρα βαλατε μονο τη απαντηση του στην ερωτηση του ριζοσπαστη..

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2012 στις 12:51 μ.μ.

ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ.ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΩΝ 1:35 ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger