Home » , » Τελικά όντως τυφλώνει...

Τελικά όντως τυφλώνει...

Από mitsos175 , Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 | 6:44 μ.μ.


Καλώς τα μάτια μου τα δυο… Πως τα βλέπεις τα πράγματα Αντώνη; Όπως τα άφησες ε; Χάλια. Και ακόμα χειρότερα. Σε μάτιασε ο Δρακουμέλ. Εγώ στο είπα με το γουρλή δεν παίζουν, αλλά εσύ δεν έβλεπες την ώρα να γίνεις πρωθυπουργός. Είδες όμως; Μόλις σου είπε «Αντώνη να προσέχεις την οικονομία σαν τα μάτια σου», σου έκλεισε και το μάτι, αυτό ήταν.

Χάθηκε να δώσεις ένα υπουργείο στον Κούλη, έτσι για τα μάτια του κόσμου; Εδώ έκανες κυβέρνηση με το Βαγγέλη και τον Κουβέλη. Αλλά αυτό το σχήμα Αντωνάκη δε βλέπεται. Η στραβός είναι ο πρωθυπουργός, ή στραβά αρμενίζουμε. Και το βλέπω χλωμό να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

Αλήθεια, τι είδες και σου πετάχτηκαν τα μάτια έξω; Είδες μήπως τι υπέγραψες; Μη μου πεις ότι σου έκανε στριπτίζ η Ντόρα για να τη βάλεις σε υπουργείο; Αλλά μπα, αν γίνονταν αυτό, θα πάθαινες έμφραγμα. Άλλοθι «λουκούμι» παντός  η αποκόλληση. «Δεν έβλεπα εκείνη τη στιγμή τι έκανα και υπέγραψα. Είχα στραβομάρα.» κι αν δεν πιάσει αυτό, λες κι ένα «λυπηθείτε τον αόμματο» στον κόσμο.  Αμ έτσι πες μου. Από τις πολλές τούμπες και το ότι  γυρνούσες σα σβούρα, σου ξεκόλλησε το μάτι.  Κι εγώ που νόμισα ότι από το πολύ φως που έριξες στα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ τυφλώθηκες. Δεν πειράξει μάτια μου.

Σου πάει άλλωστε.  Πειρατής είσαι, πλιάτσικο κάνεις, παπαγάλους έχεις τους δημοσιογράφους, γάντζους έχεις στην εφορία, αυτό σου έλειπε. Καπετάν Σαμαράς, ο φόβος και ο τρόμος των μισθωτών. Πρόσεχε το λοστρόμο το Μπενύτο. Είναι ειδικός στα ναυάγια. Έχει βουλιάξει ολόκληρο ΠΑΣΟΚ. Και αυτός ο μούτσος ο Κουρελής, Φώτη θαρρώ τον λένε, είναι πολύ μπάζο. Μόνο για δόλωμα σε σκυλόψαρα κάνει.   

Σαμαρά, μην κάνεις την εγχείρηση καταρράκτη, για δυο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι σίγουρα ο Μήτσος και ο Τάκης θα σου ευχηθούν «καλή επιτυχία», οπότε άστο. Ο δεύτερος είναι, ότι το χειρότερο σε σένα, δεν είναι η όραση σου. Είναι η αποκόλληση μυαλού που έχεις πάθει. Κι αυτό, ματάκια, δεν διορθώνεται.

Ξέρω τι θα πεις αναγνώστη. Ότι γίνομαι  κακός. Έχεις δίκιο, με αυτόν που δεν κοιτάζει παρά μόνο το συμφέρον και τη ματαιοδοξία του, είμαι κακός. Ο Σαμαράς είναι τυφλός από εγωισμό. Πέρα από την αυλή του δεν βλέπει ούτε ακούει τίποτα. Και ναι, για κανένα απλό άνθρωπο δε θα τα έλεγα αυτά. Ακόμα κι αν ήταν φανατικός εχθρός μου.

Αλλά αυτός ο τύπος είναι υπεύθυνος για το ξεπούλημα ενός λαού. Για τη φτώχεια, για την ανεργία, την ακρίβεια, τη βία, για το σημερινό μας χάλι. Γι αυτό δεν τον λυπάμαι. Αυτός μας λυπήθηκε όταν μας πούλησε; Όταν μας στέλνει δυσβάσταχτους φόρους; 


ΥΓ Δες και τι λένε οι πολίτες για σένα Τόνι. Η μάλλον άκου:


* "Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα" - Αντώνης Σαμαράς, Πρωθυπουργός, 2012

* Μητσοτάκης: Κάνε τον Κυριάκο υπουργό βρε Αντωνη,να χαρείς τα μάτια σου...

* Ρε χαζά, ξέρει τι κάνει ο Σαμαράς!! Θα βάλει το σκέπαστρο στο μάτι και θα πάει Πολωνία να φωνάξει "νάτο, νάτο το Πειρατικό"!!

* Μόλις είδε ο Σαμαράς την πραγματικότητα που έχει να αντιμετωπίσει, του πετάχτηκαν τα μάτια έξω.

* Ρε θεέ, όταν έλεγε ο σαμαράς να βάλεις το χέρι σου, δεν εννοούσε στο μάτι του.

* Τώρα εξηγείται γιατί ο Σαμαράς έπαιζε στις συγκεντρώσεις του, το soundtrack από τους Πειρατές της Καραιβικής!

* Στο νοσοκομείο ο Σαμαράς....Είναι ανθεκτικός στις πιέσεις ο Αντώναρος!!!

* Η Άντζελα κορδελιάστρα, ο Σαμαράς πιτσαρία, εμείς να δούμε πότε θα δούμε άσπρη μέρα.

* Για επέμβαση στα μάτια ο Σαμαράς λένε γιατί εντοπίσανε αρχή αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς... Προσοχή: Τελικά η μαλακία, όντως τυφλώνει.

* Μέχρι και ο ίδιος ο Σαμαράς δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που ψηφίσαμε!

* Ποιός του πέταξε τα μάτια έξω του Πρωθυπουργού;

* O Σαμαράς μας προσέχει σαν τα μάτια του.

* Οι ψηφοφόροι μαλακίστηκαν στην κάλπη, ο Σαμαράς τυφλώθηκε

* Να δείτε που ο Σαμαράς στην ορκομωσία, από μέσα του είπε: Αν δε σας φάω και τα υπόλοιπα να μου βγει το μάτι! Και να τώρα!

* Σε κανα δυο χρόνια θα σας πει ο Σαμαράς ότι δεν έβλεπε αυτά που υπέγραφε και θα τον πιστέψετε πάλι ρε.

* Αυτός ο Σαμαράς δε βλέπει τι του γίνεται

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Ιουνίου 2012 στις 1:32 μ.μ.

Αυτοί τελικά από τι τυφλώθηκαν;

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη Σαμαρά και του ευχήθηκε ταχεία και πλήρη ανάρρωση για την εγχείρηση στην οποία υποβάλλεται, στο δεξί του μάτι.

Η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα απέστειλε στον πρωθυπουργό για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το ακόλουθο ευχετήριο:

«Εύχομαι περαστικά και πλήρη αποκατάσταση της υγείας σας».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger