Home » , » "Περίεργα" υπονοούμενα για στελέχη του κόμματος Κουβέλη

"Περίεργα" υπονοούμενα για στελέχη του κόμματος Κουβέλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 | 5:29 μ.μ.

Πριν ακόμα τις εκλογές όταν η στάση του Φώτη Κουβέλη και του κόμματος του άρχιζε να γίνεται αντιληπτή ότι δεν αποτελεί παρά ένα  νέο δεκανίκι του αστικού συστήματος, όπως γράφαμε εμείς από την αρχή της δημιουργίας αυτού του μορφώματος, υπήρξαν αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ.

Υπήρξε η επιστολή πέντε μελών του κόμματος που κατηγορούσε τον Κουβέλη ότι αποτελεί την  «φωνή της ΤΡΟΙΚΑ, των τοκογλύφων, των εκπροσώπων των χρηματιστηρίων και λοιπών», υπήρξε η αποχώρηση της αντιδημάρχου Αθήνας και μέλους της Κ.Ε της  ΔΗΜΑΡ, Αννας Φιλίνη, όπως και σποραδικές αποχωρήσεις μελών νομαρχιακών επιτροπών της ΔΗΜΑΡ, με βαριές κατηγορίες κατά της ηγεσίας του κόμματος.

Μέχρι εκεί όμως υπήρξε πολιτική διαφωνία απόλυτα κατανοητή. Αυτό που κατά την άποψη μας είναι πολύ προβληματικό και δίνει περιθώρια για σκέψεις καθόλου κολακευτικές για το κόμμα του Φ. Κουβέλη είναι αυτό που δημοσιεύεται, με την υπογραφή του Κώστα Βαξεβάνη σήμερα στο περιοδικό HOT DOC.

Αναφερόμενος στον σχηματισμό της κυβέρνησης που ανακοινώνεται σήμερα ο έμπειρος δημοσιογράφος γράφει:
«Ακόμη και αν κάποιος προσπαθήσει να εξαιρέσει από τις συμμαχίες της επιβίωσης την συμπαθητική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, αποδίδοντας της ένα άγχος έστω για να κυβερνηθεί η χώρα, οι πληροφορίες για ένα πρωτοφανές αλισβερίσι προκειμένου να σχηματιστεί ή να μην σχηματιστεί κυβέρνηση είναι αποκαρδιωτικές. Το κόμμα του Κουβέλη -και δεν ξέρω αν ο αρχηγός του είχε συμμετοχή σε αυτό- χρησιμοποιήθηκε από τη διαπλοκή προς το Σαμαρά, εκβιαστικά, προκειμένου να συναινέσει σε απαιτήσεις. Μία από αυτές ήταν να προωθηθεί συγκεκριμένος δελφίνος της ΝΔ σε κυβερνητικές θέσεις. "Αν δεν το κάνεις, ο Κουβέλης δεν θα πει ναι" του μεταφέρθηκε».

Δεν έχουμε καμιά συγκεκριμένη πληροφορία σε ποια περίπτωση αναφέρεται ο Κ. Βαξεβάνης. Θα ήταν όμως καχύποπτος κάποιος να υποθέσει ότι στελέχη της ΔΗΜΑΡ έχουν ρθει σε συμφωνία με στέλεχος της Ν.Δ -και αφού η ΔΗΜΑΡ δεν συμμετέχει με πολιτικά του στελέχη στην κυβέρνηση- να του εξασφάλισαν ένα υπουργείο που έχει σχέση με πολεμικές δαπάνες ή δημόσια έργα π.χ; Για ποιο λόγο; Επειδή οι «κακές γλώσσες» λένε ότι σ’ αυτά τα υπουργεία υπάρχουν καλές μίζες, «δωράκια» ….

Πιθανόν να πείτε ότι αυτά είναι κακοήθειες αλλά …..
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2012 στις 9:11 μ.μ.

Αχ Φώτη Φώτη μου

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2012 στις 7:07 μ.μ.

Το άρθρο είναι άκρως γελοίο. Ποια στελέχη, ποιος υπουργός, τι ανταλλάγματα...??? Τίποτα, λάσπη στον ανεμιστήρα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger