Home » , » Η "Ελληνοφρένεια" για τους τραμπούκους της νεοναζιστικής συμμορίας (Βίντεο)

Η "Ελληνοφρένεια" για τους τραμπούκους της νεοναζιστικής συμμορίας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 | 3:06 μ.μ.

Φτιάξαμε ένα βιντεάκι από την ραδιοφωνική εκπομπή Ελληνοφρένεια. Ακούμε πώς σχολιάζει την τραμπούκικη επίθεση του νεοναζί Κασιδιάρη σε Κανέλλη και Δούρου καθώς και ηχητικά αποσπάσματα από δηλώσεις στελεχών της ναζιστικής συμμορίας.

Με καυστικό τρόπο σχολιάζεται η αντιπαράθεση που είχε ο Κασιδιάρης με έναν άλλο καραμπινάτο φασίστα, τον Κ. Πλεύρη, στο τηλεοπτικό κανάλι Κόντρα, καθώς και οι απόψεις αυτού του στελέχους της Χ.Α για τον Χίτλερ κλπ. Σε μια τέτοια εκπομπή δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν και τα λεγόμενα Μιχαλολιάκου που απεικονίζουν τα «πιστεύω» αυτής της εγκληματικής κλίκας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
10 Ιουνίου 2012 στις 3:27 μ.μ.

εχει πλακα πως θυμηθηκαν τωρα ολοι τους παρακρατικους νεοναζι .επρεπε να φαει χαστουκι η λιανα δηλαδη για να ξυπνησετε;τοσα χρονια με δεκαδες μεταναστες αναρχικους και αριστερους αγωνιστες μαχαιρωμενους δεν λεγατε κουβεντα !!καμενα στεκια, δολοφονικες επιθεσεις, ενας νεκρος μεταναστης περσι τον μαιο,πογκρομ μαζι με τα ματ στην αθηνα!και θυμηθηκαν ολοι αυτοι οι επαναστατες του ραδιοφωνου και του καναπε τους νεοναζι!ε οχι κυριοι.η υποκρισια πεθανε!μια ζωη οι εξεγερμενοι να αποκαλουνται απο εσας προβοκατορες αν ειναι στην ελλαδα.αν ειναι στο εξωτερικο ειναι αγωνιστες!σα;ς βαρεθηκαμε!κρανη και παλουκια μονο για φυλατε την βουλη!με τους φασιστες τιποτα!ειστε μιζεροι!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger