Home » , » Απάντηση της Δούρου στον Πάγκαλο.

Απάντηση της Δούρου στον Πάγκαλο.

Από mitsos175 , Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 | 4:06 μ.μ.

Σκωπτική ήταν η απάντηση της Ρένας σε σχόλιο του απλού πολίτη (χε, χε) Πάγκαλου  στο twitter, που έγραψε «Η κ. Δούρου το έπαιζε θύμα όταν έφαγε το νερό, αλλά έκανε καλαμπούρι όταν είχαν πετάξει σε μένα γιαούρτι».

Σε  πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ζητήθηκε από εκείνη ένα σχόλιο, κι η πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε:

«Σ’ αυτή τη φάση που βρίσκεται η χώρα, θα πρέπει κάποιος να είναι δικομανής, ή να μην έχει τι να κάνει και εμένα δε μου περισσεύει ικμάδα για ν΄ ασχοληθώ. Ψεύδεται ο κ. Πάγκαλος. Δεν πρόκειται να εκνευριστώ μ’ αυτά που είπε, αλλά ελάτε κι εσείς στη θέση μου. Πως θα σας φαινόταν να σας χρεώνουν σχόλια που δεν κάνατε ποτέ»;

Κυρία Δούρου σας το είπα. Τους χαλάστε τα σχέδια και λυσσάξανε. Ετοιμάζουν τα επιτελεία του Σαμαρά και των λοιπών δεκανικιών, εκστρατεία σπίλωσης σας, όπως και αήθεις επιθέσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

Ολόκληρη η Αριστερά θα δεχτεί προσβολές και ψεύδη. Δε χρειάζεται να πω καν τους λόγους. Αποπροσανατολισμός και μίσος. Όταν θα στέλνουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς και τα χαράτσια της εφορίας, με κάτι πρέπει να ταΐσουν τα γίδια, για να χωνέψουν χωρίς πολύ γκρίνια.

Ο Πάγκαλος είναι στο κόλπο μαζί με τον κασσιδιάρη και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του πάτερ φαμίλια Σαμαρά. Ο Πάγκαλος είναι πλέον μικρόφωνο του Αντώνη.

Δεν αποκλείεται μετά από αυτό που είπε σήμερα για Μπενύτο περί ΚΟΔΗΣΟ, να χει στο νου του να την κάνει με ελαφρά (εντάξει με βαριά) πηδηματάκια απ το ΠΑΣΟΚ, για άλλα κόμματα. Τη Νέα Δημαγωγία ίσως. Και γιατί όχι; Στο τσίρκο της ΝΔ τόσοι πήγαν. Κλόουν ακροβάτες… Ε, να μην πάει κι αυτός;    

Ο κ. Πάγκαλος σημειώνει επίσης ότι «υπηρέτης είναι αξιοπρεπές επάγγελμα. Προτιμότερο από το να είσαι ανεπάγγελτος και αργόμισθος υπάλληλος ενός χρεοκοπημένου κόμματος». Ντόντο, συμφωνώ ότι ο υπηρέτης είναι αξιοπρεπές επάγγελμα. Αλλά γιατί νομίζω, ότι δεν είσαι υπηρέτης, αλλά το άλλο που είπες; Κάνω λάθος; Πάντως ως αυτοκριτική, είναι ένα βήμα, ή μήπως δεν εννοούσες εσένα αλλά τον Βαγγέλη;

Κατά τα άλλα... "Χαράτσια Υπάρχουν". 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2012 στις 5:22 μ.μ.

To "ανεπάγγελτος και αργόμισθος υπάλληλος ενός χρεοκοπημένου κόμματος" το είπε για τον κύριο (λέμε τώρα) Νίκο Ανδρουλάκη, ανερχόμενο κεντρικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ΛΑΜΟΓΙΟ και ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ο οποίος (εκτός των άλλων) καθοδηγούσε τα τσιράκια του στην Ξάνθη (ως πρώην γραμματέας της ΠΑΣΠ Ξάνθης) για το πώς θα στήριζαν τον αγαπητό του κι εξίσου λαμογιότατο πρώην πρύτανη Αθανάσιο Καραμπίνη...

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2012 στις 5:28 μ.μ.

Γιατί εξακολουθούν να παίρνουν συνεντεύξεις από τον Πάγκαλο ; Δεν έχουμε διάθεση να εκνευριζόμαστε από τις ανοησίες του αργόσχολου χυδαιολόγου. Πρέπει ντε και καλά να εκστομίσει όλες χυδαιότητες που έχει απόθεμα και που δεν πρόλαβε να εκστομίσει στα 38 τόσα χρόνια δημόσιας παρουσία του; ¨Αλλά όσα και αν είπε ή θα πει, δεν ξέρω αν θα καταφέρει να ξεπεράσει τον παππού του ο οποίος είχε αποκαλέσει την ηγεσία της επανάστασης του1922 "Χαλβάδες που δεν ξέρουν να κάνουν εκτελέσεις"

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2012 στις 5:47 μ.μ.

Μεγάλη μορφή ο Πάγκαλος!
Ο εκ συστήματος υβριστής των πάντων, ο ατιμώρητος "ντελιβεράς" του Οτσαλάν.
Το 1963 εγκαταλείπει το παράνομο ΚΚΕ.
Το 1964 νταλαβερίζεται με τον Άγι Στίνα και κάτι υπαρξιστές σαν το Σήμο.
Το 1967 συλλαμβάνονται όλοι οι νεολαίοι της Ε.Δ.Α., αλλά ώ του θαύματος, αυτός διαφεύγει.
Το 1968 η Ασφάλεια Αθηνών τον "χρίζει" Επίσημο Γραμματέα της Ο.Κ.Ν.Ε.
Προσωπικός φίλος του Τόμπρα, του Αλεξάκη, του Ντάνου Κρυστάλλη ήδη από τα χρόνια της Δικτατορίας.
Ο εξ απορρήτων του Μίκη Θεοδωράκη στη Γαλλία από το 1968 έως το 1974.
Το 1973 εισχωρεί στο ΚΚΕ Εσωτερικού, αλλά και εκεί μάλλον κάτι κατάλαβαν και τον διαολόστειλαν.
Το "αρχικωλοπαίδι" ανακατώνεται συνέχεια στις υποθέσεις της Αριστεράς, μέχρι που βρήκε τον φυσικό του προορισμό, το 1974, στο χαφιέδικο ΠΑ.ΣΟ.Κ. του "αρχισαλτιμπάγκου", Ανδρέα Παπανδρέου.
Δεν γνωρίζει παρά ελάχιστα Αγγλικά και "ελαχιστότατα" Γαλλικά και το 1986, ο Ανδρ. Παπανδρέου τον διορίζει Υπουργό σε θέματα Ε.Ο.Κ.
Καυχιέται ότι συμμετέχει σε Κλειστά, Ελιτίστικα, Συνωμοτικού Τύπου, Ευρωπαϊκά Κλαμπ και γνωρίζει πράγματα που δεν γνωρίζουν ούτε και Αρχηγοί Κρατών.
Ο εν λόγω είναι το σύμβολο του αντι-αντιδικτατορικού αγώνα.
"Υπάρχουν στοιχεία", είχε πει το 2007, περί συμμετοχής του ΚΚΕ, στο μετοχικό κεφάλαιο διαφόρων κρατικοδίαιτων Ανωνύμων Εταιρειών.
Όταν του ζητήθηκαν τα περιβόητα στοιχεία αντέτεινε ότι τα αυτά διαβάζει στον Ημερήσιο Τύπο.
Από αυτά τα ολίγα βγάλτε εσείς συμπέρασμα!

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2012 στις 6:01 μ.μ.

Ο Πάγκαλος είπε κάποιον άλλο ανεπάγγελτο και αργόμισθο!!!!!

Μου θυμίζει το Ζάχο Ζατζηφωτίου που έβριζε στο πεντάλεπτό του τους τεμπέληδες κι όταν τον ρώτησε κάποιος ποιό ήταν το επάγγελμά του όταν ήταν νέος απάντησε "PLAYBOY"!!!!!!

Πάντως στην Ελλάδα έχουμε φρούτα πραγματικής μπανανίας. Δεν είχαμε όμως ποτέ κάποιον με τις ικανότητες του Φιντέλ και την αποφασιστικότητα του Τσε. Αυτό είναι που μας έστειλε (μάλλον για πάντα) στην κατηγορία του Έλληνα λεβεντομαλάκα...

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2012 στις 8:35 μ.μ.

Παιδιά, λάθος με το βιογραφικό του Πάγκαλου. Καμία σχέση. Ο Πάγκαλος μέχρι το 1968 ήταν μέλος του ΚΚΕ και ως φοιτητής στη Γαλλία ήταν Γραμματέας της Οργάνωσης Δυτ. Ευρώπης, ενώ πρωτύτερα στην Ελλάδα ήταν μέλος της Ν. Λαμπράκη και υποψήφιος βουλευτής της ΕΔΑ. Με την ιδιότητα του Γραμματέα Δυτ. Ευρώπης έλαβε μέρος στην περίφημη 12η Ολομέλεια, χωρίς δικαίωμα ψήφου, και πήγε με την ομάδα του ΚΚΕ εσωτερικού. Δεν υπήρξε ποτέ μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, όπως αφήνει ο ίδιος να εννοηθεί. Παρέμεινε στο ΚΚΕ εσωτερικού μέχρι το 1977, οπότε προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ και το 1981 βγήκε για πρώτη φορά βουλευτής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger