Home » , » Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση 23/7 (Βίντεο)

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση 23/7 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 | 8:59 μ.μ.

Σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα ο Α. Τσίπρας μιλώντας στην πρώτη ανοιχτή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σύριζα.
Ζήτησε εκ νέου τα τρία κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση να μην συναντηθούν με την τρόικα, που έρχεται αύριο στην χώρα μας, ενώ προέβλεψε ότι το φθινόπωρο θα έχουμε ένα κοινωνικό κραχ αν εφαρμοστούν όλα αυτά τα 72 μνημονικά μέτρα που έχουν εξαγγελθεί. Κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει την άμεση σύγκληση έκτακτης συνόδου κορυφής με αποκλειστικό θέμα την Ελλάδα.

Επίσης ανεβάζοντας πιο πολύ τους τόνους αναφέρθηκε και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σ. Κεδίκογλου, λέγοντας χαρακτηριστικά «κάθε απόγευμα δίνει ανακοινώσεις παιδικής χαράς». Ο πρόεδρος του Σύριζα ανακοίνωσε ακόμα ότι μέσα στην βδομάδα ο Σύριζα θα φέρει στην βουλή νομοσχέδιο το οποίο θα προβλέπει την διαγραφή, μερική ή ολική των δανείων που έχουν πάρει απ’ τις τράπεζες τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που είναι κάτω απ’ τα όρια της φτώχιας.
Συμπλήρωσε στην ομιλία του, ότι το 20% της βουλευτικής αποζημίωσης που λαμβάνουν οι βουλευτές του Σύριζα θα πηγαίνει σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger