Home » , » Ποιο είναι το πραγματικό ποιόν της Χρυσής Αυγής (Μέρος 2ο)

Ποιο είναι το πραγματικό ποιόν της Χρυσής Αυγής (Μέρος 2ο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 | 11:32 μ.μ.

Του Γιώργου Τσίπρα – «Δρόμος της Αριστεράς»

 Στο προηγούμενο φύλο του «Δρόμου» αναφερθήκαμε στο κοινωνικό και πολιτικό υπόστρωμα πάνω στο οποίο αναπτύσσεται το φαινόμενο Χρυσή Αυγή. Σε τούτο το άρθρο θα επιχειρήσουμε να  αναδείξουμε το πραγματικό ποιόν της φασιστικής οργάνωσης.

Ο στόχος της υπόθαλψης της φασιστικής οργάνωσης είναι το χτύπημα της Αριστεράς, το χτύπημα αγώνων, η παρακρατική καταστολή. Αυτή είναι η ειδικότητα της. Ο λόγος ύπαρξης. Η Χ. Α. του 7% ή και εκτός Κοινοβουλίου μεθαύριο, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο, μια εφεδρεία για τους κρατούντες . Παρά τις περί του αντιθέτου κορώνες, επιθυμία κέντρων εντός κι εκτός της χώρας δεν είναι να ξαναγίνει η Χ.Α. η περιθωριακή ομάδα που ήταν, αλλά να παραμείνει με τον ένα ή άλλο τρόπο μια «μάχιμη» υπό ασυλία δύναμη κρούσης που μπορεί να φανεί χρήσιμη. Υπολογίζουν στη Χ. Α. οι κρατούντες, υπολογίζει σε αυτούς και η Χ.Α.

Η Χ. Α. εμφανίζεται ως αντισυστημική δύναμη αλλά αποτελεί το μακρύ χέρι του συστήματος, το πιο βρόμικο και σκοτεινό απ’ όλα. Εμφανίζεται ως τιμωρός του πολιτικού συστήματος αλλά είναι η ίδια προϊόν των πιο αφα-ών και φανατικών πλευρών αυτού του συστήματος. Εμφανίζεται ως αντιμνημονιακή δύναμη αλλά υπηρετεί τις δυνάμεις του Μνημονίου στο πιο άγριο πρόσωπο τους, στο πλευρό των ΜΑΤ.

Η Χ.Α. δεν βρίσκεται απέναντι από την Αριστερά, επειδή η τελευταία τοποθετείται ενάντια στον εθνικισμό. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

αριστερό ασπόνδυλο
22 Ιουλίου 2012 στις 8:49 π.μ.

Το πράγμα είναι μάλλον απλό:
Για άλλη μια φορά το Ελληνικό κράτος δεν έχει ανάγκη από ήρωες, αλλά από "...χίτες, σκυλιά λυσσασμένα που να γαυγίζουν".

Ανώνυμος
22 Ιουλίου 2012 στις 7:31 μ.μ.

Απλά έχουμε την νομιμοποίηση του παρακράτους και φυσικά την βουλευτική ασυλια των εκάστοτε καφροειδών εκτελεστικών μορφωμάτων του !!!

24 Ιουλίου 2012 στις 12:30 μ.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=VrYpa9-WNCQ&feature=player_embedded
ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger